KATAMARAANIVUOKRAUS

KATAMARAANIVUOKRAUS: VALITSE IHANTEELLINEN MALLISI ITALYCHARTERIN KANSSA

PARHAAT KOHTEET KATAMARAANILomalle

Yksi suurimmista iloista vuokrata katamaraani on mahdollisuus löytää uskomattomia kohteita ympäri maailmaa. Tässä ovat joitakin halutuimpia kohteita katamaraanilomille:

Katamaraanivuokraus Karibialla

Katamaraanivuokraus Karibialla

Karibian valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkkaat vedet ja upeat saaret tarjoavat täydellisen taustan katamaraanivuokraukselle. Niin monien saarten joukosta löydät varmasti täydellisen paratiisisi.

Katamaraanivuokraus Seychelleillä

Katamaraanivuokraus Seychelleillä

Tämä saaristo Intian valtameressä on tunnettu upeista rannoistaan ja elinvoimaisesta merielämästään. Katamaraanilla voit tutkia näitä kaukaisia saaria ja uppoutua koskemattomaan luontoon.

Katamaraanivuokraus Italiassa

Katamaraanivuokraus Italiassa

Italian rannikot, Amalfin rannikolta Cinque Terreen, tarjoavat upeat näkymät ja herkullisen keittiön. Katamaraanin vuokraaminen Italiassa mahdollistaa piilotettujen poukamien ja rannikon aarteiden tutkimisen.

KATAMARAANIVUOKRAUS KREIKASSA

KATAMARAANIVUOKRAUS KREIKASSA

Kreikan saarten kimaltelevat siniset vedet tekevät niistä täydellisen kohteen purjehduslomalle. Voit tutkia saaria, kuten Mykonos, Santorini ja Kreta, uppoutuen paikalliseen kulttuuriin, historiaan ja keittiöön.

KATAMARAANIVUOKRAUS KROATIASSA

KATAMARAANIVUOKRAUS KROATIASSA

Kroatian rannikko historiallisine kaupunkeineen, kristallinkirkkaine vesiä ja monine saarineen on purjehtijan unelma. Matkasi voi alkaa Dubrovnikista tai Splitistä, ja voit tutkia Adrianmeren kauneutta.

KATAMARAANIVUOKRAUS THAIMAASSA

KATAMARAANIVUOKRAUS THAIMAASSA

Tämän alueen trooppiset vedet ovat lämpimiä ja kutsuvia. Voit vierailla saarilla, kuten Phuket, Phi Phi ja Krabi, nauttien paikallisesta kulttuurista ja thaimaalaisesta keittiöstä.

KUINKA VALITA VUOKRATTAVA KATAMARAANI?

Oikean katamaraanin vuokraaminen on avain mahtavaan lomaan. Katsotaanpa tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon vuokratessasi täydellistä katamaraania ryhmällesi ja toivomallesi lomatyylille.

Katamaraani vuokrattavana
 • Koko ja Mitat: suuremman katamaraanin valitseminen, vaikka kabiinien ja kylpyhuoneiden määrä olisi sama, tarkoittaa enemmän tilaa kaikille, mutta myös korkeampia vuokrakustannuksia. Lentosillan osalta katamaraani, jossa on sellainen, tarjoaa sotkutonta, mukavaa asuintilaa. Ilman sitä saat sujuvamman, vakaamman purjehduksen.
 • Vuosi ja Malli: mitä uudempi vene, sitä modernimpi ovat suunnittelu ja varusteet. Tämä tarkoittaa, että vene on mukavampi ja tehokkaampi, ja siksi kysytympi. Tämän seurauksena vuokrahinta on korkeampi.
 • Ominaisuudet ja Mukavuudet: jotkut katamaraanit voidaan varustaa lisämukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, generaattorilla, suolanpoistolaitteella, pakastimella, jääkoneella tai urheiluvälineillä.

MIKÄ KATAMARAANIVUOKRAUSMERKKI ON SINULLE OIKEA?

Kun valitset katamaraanimerkkiä vuokrattavaksi, useat tekijät vaikuttavat päätökseen, mukaan lukien budjettisi, erityistarpeesi ja purjehduskokemuksesi. Oikean valinnan tekemiseksi on tärkeää miettiä katamaraanin kokoa suhteessa ryhmääsi, taitotasoon ja haluamaasi mukavuustasoon laivalla.

Erilaiset merkit tarjoavat erilaisia sisustusvaihtoehtoja, viimeistelyn laatua ja purjehdussuorituskykyä. Vuokrahinnat voivat vaihdella merkittävästi merkkien välillä, joten on tärkeää asettaa selkeä budjetti ennen päätöksen tekemistä. Merkin valinnan tulisi lopulta heijastaa henkilökohtaisia prioriteettejasi.

Lagoon-katamaraanit

Lagoon-katamaraanit kuuluvat maailman suosituimpiin, tunnettuja mukavuudestaan, käyttömukavuudestaan ja suorituskyvystään. Perustettu vuonna 1984 Ranskassa, Lagoon-telakka on rakentanut yli 10 000 katamaraania. Heidän valikoimansa on laaja, tarjoten risteilykatamaraaneja jokaiseen tarpeeseen, pienistä ja kompakteista suuriin ja tilaviin. Lagoon-katamaraanit erottuvat tilavuudellaan, niissä on tilavat kabiinit ja kylpyhuoneet, ja ne tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja nopeudestaan. Ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät mukavaa, helppokäyttöistä ja suorituskykyistä purjevenettä. Tässä ovat joitakin suosituimmista Lagoon-katamaraanimalleista:

Lagoon 40: Kompakti ja helppokäyttöinen katamaraani, täydellinen pariskunnille tai pienille perheille.

Lagoon 42: Maailman myydyin malli, tunnettu sirosti muotoilustaan ja erinomaisesta suorituskyvystään.

Lagoon 46: Tilava ja mukava katamaraani, täydellinen perheille tai ystäväryhmille.

Lagoon 51: Ylellinen katamaraani modernilla suunnittelulla ja poikkeuksellisella suorituskyvyllä.

Lagoon 40

 • Mitat: 11.74m x 6.76m
 • Kapasiteetti: 12 henkilöä
 • Hytit: 4 + 2

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 3400 €
 • Päivässä, alkaen: 485 €

Lagoon 42

 • Mitat: 12.94m x 6.9m
 • Kapasiteetti: 12 henkilöä
 • Hytit: 4 + 2

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 3500 €
 • Päivässä, alkaen: 500 €

Lagoon 46

 • Mitat: 13.99m x 7.96m
 • Kapasiteetti: 12 henkilöä
 • Hytit: 4 + 2

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 5900 €
 • Päivässä, alkaen: 850 €

Bali-katamaraanit

Bali-katamaraanit, suhteellisen uusi merkki perustettu vuonna 2015 ranskalaisella Catana-telakalla, ovat tunnettuja innovatiivisesta suunnittelustaan, joka keskittyy mukavuuden ja tilan maksimointiin laivalla. Mikä erottaa Balin katamaraanit muista, ovat niiden ainutlaatuiset ominaisuudet. Ensinnäkin, ne tarjoavat avoimen pohjaratkaisun, joka muistuttaa avoimen tilan konseptia, luoden avaruuden ja valoisuuden tunteen. Toiseksi, ne tarjoavat laajat ulkotilat, korvaten perinteisen keulan verkon suurilla auringonottosohvilla. Balin valikoima kattaa risteilykatamaraanit joka tarpeeseen, pienistä ja kompakteista suuriin ja tilaviin. Pienemmät mallit, kuten Bali 4.2 ja Bali 4.4, ovat täydellisiä pareja tai pieniä perheitä varten. Suuremmat mallit, kuten Bali 4.6 ja Bali 5.4, ovat ihanteellisia suuremmille perheille tai ystäväryhmille. Bali-katamaraanit ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät mukavaa, tilavaa ja innovatiivista purjevenettä. Tässä ovat joitakin suosituimpia Bali-katamaraanimalleja:

Bali 4.2: Kompakti ja ketterä katamaraani, täydellinen pareille tai pienille perheille.

Bali 4.4: Tilava ja mukava katamaraani, täydellinen perheille tai ystäväryhmille.

Bali 4.6: Suuri katamaraani, ihanteellinen perheille tai ystäväryhmille.

Bali 5.4: Ylellinen katamaraani, ihanteellinen perheille tai ystäväryhmille.

Bali 4.4

 • Mitat: 13.41m x 7.66m
 • Kapasiteetti : 9 henkilöä
 • Hytit: 4 + 1

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 5300 €
 • Päivässä, alkaen: 750 €

Bali 4.6

 • Mitat: 14.28m x 7.66m
 • Kapasiteetti : 11 henkilöä
 • Hytit: 5 + 1

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 6590 €
 • Päivässä, alkaen: 940 €

Bali 5.4

 • Mitat: 16.8m x 8.74m
 • Kapasiteetti : 12 henkilöä
 • Hytit: 5 + 2

Vuokrattavissa

Välimeri Karibia Seychellit Thaimaa

Vuokrahinta:

 • Viikossa, alkaen: 16500 €
 • Päivässä, alkaen: 2350 €

KUINKA KATAMARAANI VALMISTETAAN

catamaran description

Katamaraani on purje- tai moottorialus, jossa on kaksirunkorakenne, joka on yhdistetty keskellä olevalla alustalla, jota kutsutaan sillaksi tai kannella.

Tämä kaksirunkokonfiguraatio on keskeinen ominaisuus, joka erottaa katamaraanin perinteisistä yksirunkoveneistä.

 • Katamaraanit tunnetaan parhaiten vakaudensa ansiosta. Kahdella rinnakkaisella rungolla, jotka ulottuvat sivusuunnassa, ne tarjoavat paljon vakautta ja mukavampaa purjehdusta kuin perinteiset yksirunkoveneet, tehden niistä ihanteellisia merisairaudelle alttiille henkilöille.
 • Katamaraanit tarjoavat myös runsaasti tilaa sekä sisällä että ulkona. Katamaraanissa löydät tilavia yhteisiä tiloja, hyvin kalustettuja hyttejä, ulkoisia auringonottoalueita, katettuja kansia ulkoilmaruokailuun ja tiloja aktiviteetteihin, kuten snorklaukseen ja joogaan. Nämä laajat tilat parantavat merellä vietetyn ajan nautintoa ja luovat vieraanvaraisen, mukavan ympäristön.
 • Mukavuus ja ylellisyys: Katamaraanien tilava suunnittelu mahdollistaa erittäin mukavat asuintilat. Niiden hytit tarjoavat yleensä viihtyisiä sänkyjä, omia kylpyhuoneita ja runsaasti säilytystilaa matkatavaroille, mikä tekee katamaraanien vuokrauksesta erityisen houkuttelevaa ylellistä lomakokemusta etsiville.
 • Matalan veden saavutettavuus: Kaksoisrunkorakenteensa ansiosta katamaraaneilla on matalampi syväys verrattuna yksirunkoveneisiin. Tämä mahdollistaa pääsyn pienempiin, matalampiin poukamiin ja lahtiin, mahdollistaen miehistöjen tutkia muuten saavuttamattomia alueita.
 • Tehokkuus: Muotonsa ja vähentyneen veden vastuksen ansiosta katamaraanit voivat purjehtia tehokkaammin kuin yksirunkoveneet, alentaen näin polttoainekustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

KATAMARAANIVUOKRAUS: KIPPARIN KANSSA VAI ILMAN?

Katamaraanimerkin valinta vuokrausta varten riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien budjettisi, erityistarpeesi ja purjehduskokemuksesi. Oikean valinnan tekemiseksi on tärkeää ottaa huomioon katamaraanin koko suhteessa ryhmääsi, taitoihisi ja haluamiisi mukavuuksiin laivalla.

Erilaiset merkit tarjoavat erilaisia sisätilojen asetteluja, laadukkaita viimeistelyjä ja purjehdussuorituskykyjä. Vuokrahinnat voivat vaihdella huomattavasti merkkien välillä, joten varmista, että asetat selkeän budjetin ennen päätöstä. Lopulta merkkivalintasi tulisi vastata henkilökohtaisia prioriteettejasi.

Katamaraanin vuokraus skipperin kanssa

Vuokraaminen skipperin kanssa on ihanteellinen vaihtoehto niille, joilla ei ole purjehduskokemusta tai jotka haluavat huolettoman loman. Skipperi, kokenut ammattilainen, hoitaa navigoinnin, turvallisuuden ja päätöksenteon merellä.

Edut vuokrattaessa skipperin kanssa:

 • Turvallisuus: Skipperin syvällinen tietämys reiteistä ja sääolosuhteista takaa turvallisen navigoinnin.
 • Kohteen tuntemus: Skipperit tuntevat usein parhaat kiinnityspaikat, piilotetut rannat ja paikalliset ravintolat.
 • Rentoutuminen: Nauti lomastasi huolehtimatta navigoinnista ja suunnittelusta.

Skipperin kanssa vuokraaminen sisältää lisäkustannuksia, jotka vaihtelevat 150:stä 300 euroon päivässä, kohteen ja katamaraanin koon mukaan.

Paljasveneen Katamaraanivuokraus

Jos sinulla on tarvittavat nauttiset taidot ja pätevyydet ohjata katamaraania itse, voit valita paljaan veneen vuokrauksen. Tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle enemmän vapautta ja kontrollia meriseikkailusi yli.

Edut vuokrattaessa ilman skipperia:

 • Vapaus: Sinulla on vapaus suunnitella oma reittisi ja tehdä itsenäisiä päätöksiä.
 • Enemmän yksityisyyttä: Ilman skipperia laivalla jaat tilan yksinomaan perheesi tai ystäviesi kanssa.
 • Kustannussäästöt: Skipperin puuttuessa voit vähentää kokonaisvuokrakustannuksia.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, on olennaista, että sinulla on vaadittavat nauttiset taidot ja pätevyys paljaan veneen vuokraukseen. Olet vastuussa navigoinnista, turvallisuudesta ja päätöksenteosta merellä.

Miehitetyn Katamaraanin Vuokraus

Jos etsit vieläkin rentouttavampaa lomaa, harkitse täysin miehitetyn katamaraanin vuokraamista. Tämä vaihtoehto tarjoaa korkeatasoista palvelua, mukavuutta ja apua kodin askareissa laivalla. Miehistöön kuuluu tyypillisesti kapteeni, emäntä ja kokki. Tässä mitä voit odottaa miehitetyn katamaraanin vuokraukselta:

 • Kapteeni hallinnoi navigointia, turvallisuutta ja merellisiä päätöksiä, ja tuntee hyvin paikalliset vedet ja kiinnostavat kohteet.
 • Emäntä huolehtii laivan kotitaloustöistä, kuten aterioiden valmistuksesta, siivouksesta ja matkustajien yleisestä avustamisesta.
 • Jos valitset katamaraanin, jossa on kokki, voit nauttia gourmet-ruuasta lomasi aikana.

Miehitetyn katamaraanin vuokraaminen tarjoaa ylellisen ja mukavan kokemuksen, täydellinen niille, jotka haluavat rentoutua täysin ja antaa muiden huolehtia yksityiskohdista.

PALJONKO KATAMARAANIN VUOKRAAMINEN MAKSAA?

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka nousevat esiin katamaraanin vuokrausta harkittaessa, on kustannus. Hinnat voivat vaihdella huomattavasti useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien katamaraanin koko, vuokrauksen kesto, kohde ja vuodenaika. Tässä on yleiskatsaus tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat katamaraanin vuokrauskustannuksiin ja joitakin hintaohjeita.

Katamaraanin koko on avaintekijä vuokrakustannusten määrittämisessä. Koot vaihtelevat laajasti, pienistä purjeveneistä, joissa on yksi tai kaksi kabinettia, suuriin luksusaluksiin, joissa on useita kabinetteja ja tiloja. Tässä on likimääräinen arvio keskimääräisistä kustannuksista koon mukaan:

 • Pieni Katamaraani (2-4 kabinettia): Pienen katamaraanin vuokraaminen voi vaihdella noin 1.000:sta 3.000 euroon päivässä, kohteesta ja kaudesta riippuen. Viikon vuokraus voi maksaa 5.000:sta 10.000 euroon tai enemmän.
 • Keskimääräinen Katamaraani (5-6 kabinettia): Keskimääräisen kokoisen katamaraanin päivähinnat voivat vaihdella noin 3.000:sta 5.000 euroon, viikkohintojen ollessa 10.000:sta 20.000 euroon tai enemmän.
 • Suuri Luksus Katamaraani (7 tai enemmän kabinettia): Suuremmat luksuskatamaraanit voivat alkaa 5.000 eurosta päivässä, viikkohintojen noustessa yli 30.000 euron tai enemmän.

Katamaraanin vuokrauksen kesto on toinen avaintekijä kokonaiskustannusten määrittämisessä. Katamaraaneja voidaan vuokrata yksittäisiksi päiviksi, viikonlopuiksi, viikoiksi tai pidemmiksi ajoiksi. Yleensä mitä pidempi vuokrausaika, sitä alhaisempi suhteellinen hinta muodostuu. Tässä on ajatus keskimääräisistä kustannuksista keston perusteella:

 • Katamaraanin päivittäiset kustannukset voivat vaihdella suuresti sen koon ja kohteen mukaan, mutta odota käyttäväsi vähintään useita satoja euroja päivässä.
 • Viikoittainen vuokraus tarjoaa usein parempaa vastinetta rahalle. Keskikokoisen katamaraanin viikoittaiset kustannukset voivat vaihdella 5 000 eurosta 20 000 euroon tai enemmän, kohteesta ja kaudesta riippuen.
 • Pidempien vuokra-aikojen kohdalla hinnat voidaan neuvotella suoraan toimiston kanssa ja ne voivat vaihdella merkittävästi veneen ominaisuuksien ja purjehdusalueiden mukaan.

Kohde ja kausi vaikuttavat merkittävästi katamaraanin vuokraushintoihin. Suuren kysynnän kohteet tai eksklusiiviset paikat ovat usein kalliimpia, kun taas vähemmän turistiset kohteet saattavat tarjota edullisempia hintoja. Tässä on joitakin harkintoja:

 • Suositut Kohteet: Profiilipaikat kuten Costa Smeralda Sardiniassa, Baleaarit, Seychellit tai Brittiläiset Neitsytsaaret voivat olla kalliimpia huippusesongin aikana.
 • Vähemmän Tunnetut Kohteet: Jos olet avoin tutkimaan vähemmän turistisia kohteita, kuten vähemmän tunnettuja Kreikan saaria tai joitakin syrjäisiä alueita Karibialla, saatat löytää kilpailukykyisempiä hintoja.
 • Huippusesonki vs. Hiljainen Kausi: Huippusesonki ajoittuu yleensä kesään turistikohteissa, ja katamaraanien hinnat ovat silloin yleensä korkeampia. Hiljainen kausi, yleensä syksyllä ja keväällä, voi tarjota edullisempia hintoja.
 • Paikalliset Tapahtumat: Jotkin kohteet voivat isännöidä paikallisia tapahtumia tai regattoja, jotka vaikuttavat katamaraanien hintoihin ja saatavuuteen.

Katamaraanin vuokrauksen peruskustannusten lisäksi, on tärkeää ottaa huomioon mahdolliset lisäpalvelut tai ylimääräiset kulut, joita saatat tarvita. Joitakin yleisiä lisäkustannuksia vuokrahinnan lisäksi ovat:

 • Luotsi: Jos sinulla ei ole purjehduskokemusta tai haluat huolettoman loman, voit palkata ammattiluotsin. Luotsin kustannukset voivat vaihdella 150:stä 300 euroon päivässä, kohteen ja vuokra-ajan mukaan.
 • Emäntä/Kokki: Tarjoilua varten tai kotitöiden avustamiseen voit palkata emännän tai kokki. Kustannukset vaihtelevat ammattilaisen taitojen ja kokemuksen mukaan.
 • Polttoaine: Polttoainekustannukset ovat usein vuokraajan vastuulla. Varmista, että otat huomioon tämän lisäkulun, joka voi vaihdella katamaraanin koon ja polttoaineen kulutuksen sekä matkustetun matkan mukaan.
 • Loppusiivous: Jotkut charterit saattavat veloittaa siivousmaksun vuokra-ajan päättyessä.

KATAMARAANIVUOKRAUKSET JOKAISELLE BUDJETILLE

Katamaraanivuokraukset sopivat kaikenlaisille budjeteille. Vaikka luksuskatamaraanit ovat kalliita, löytyy paljon edullisempia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat nauttia kokemuksesta kohtuulliseen hintaan.

EDULLINEN KATAMARAANIVUOKRAUS

Jos etsit edullista vuokrausta, harkitse näitä vaihtoehtoja:

 • Pienemmät katamaraanit, joissa on vähemmän hyttejä, ovat yleensä edullisempia.
 • Vähemmän turistiset kohteet, joissa palveluiden hinnat ovat yleensä edullisempia.
 • Suunnittele lomasi sesongin ulkopuolella säästääksesi vuokrauskuluissa.
 • Pidä silmällä varhaisen varauksen tarjouksia ja viime hetken tarjouksia vuokrausyrityksiltä.

YLUXUSKATAMARAANIVUOKRAUKSET

Jos etsit luxus katamaraanin vuokrauskokemusta, on lukuisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi. Luxus katamaraanit tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja palvelun tason. Voit odottaa:

 • Suuria katamaraaneja useilla ylellisillä hyteillä ja oleskelualueilla.
 • Henkilökuntaa laivalla, mukaan lukien skipperi, emäntä ja kokki.
 • High-end varusteet, kuten snorklausvälineet, kajakit ja jopa vesiskootterit.
 • Gourmet-ruokaa ja catering-palveluita laivalla.
 • Pääsy eksklusiivisiin kohteisiin ja räätälöityihin matkasuunnitelmiin.

Katamaraanilomalla uppoudut täysin merielämään. Purjehdus on keskeinen elementti, jonka avulla voit arvostaa meren kauneutta ja sen vivahteita liukuessasi rauhallisissa vesissä tai avomerellä. Pääsemällä käsiksi syrjäisiin ja koskemattomiin paikkoihin, voit tutkia autioita saaria ja piilotettuja lahtia, jotka ovat usein saavuttamattomissa maalta.

Katamaraaniloma on täydellinen vesilajien harrastajille. Nauti merestä yläpuolelta kajakeilla, suppilautoilla ja purjelautailulla, tai sukella alle tutkimaan merielämää snorklauksen ja sukelluksen avulla.

Katamaraani on kuin kelluva koti, joka tarjoaa rentoutumishetkiä auringossa ja iltoja tähtien alla. Rannikkoretket antavat sinulle mahdollisuuden tutustua paikallisiin kulttuureihin, kyliin ja luonnonsuojelualueisiin kohteissasi. Katamaraaniloma on kattava kokemus meriyhteydestä ja ainutlaatuisten paikkojen löytämisestä, joka palvelee ryhmän jokaisen maun mukaan.

Ei ole universaalisti parempaa valintaa; kummallakin vaihtoehdolla on omat etunsa, ja valintasi tulisi vastata henkilökohtaisia mieltymyksiäsi.

Moottorikatamaraani tarjoaa enemmän vakautta ja tilaa kaksirunkoisen suunnittelunsa ansiosta. Tämä tekee siitä ihanteellisen suuremmille ryhmille tai niille, jotka etsivät enemmän asuintilaa ja mukavuutta laivalla. Lisäksi moottorikatamaraanit ovat yleensä polttoainetehokkaampia.

Toisaalta jahtit tarjoavat paremman suorituskyvyn ja suuremmat nopeudet avomerellä. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat nopeamman risteilyn kohteiden välillä, vaikkakin ne voivat olla vähemmän vakaita karkeissa meriolosuhteissa.

Ennen katamaraaniloman aloittamista huolellinen suunnittelu on välttämätöntä turvallisen ja nautinnollisen matkan varmistamiseksi. Tässä on joitakin tärkeitä vaiheita, joita seurata.

 1. Aseta budjetti katamaraanilomallesi, ottaen huomioon vuokrakustannukset, polttoaine, ruoka, aktiviteetit ja satamamaksut.
 2. Päätä vierailemista kohteista ja luo reitti. Muista, että saatat joutua mukauttamaan reittiäsi sääolosuhteiden ja paikallisten rajoitusten perusteella.
 3. On erilaisia katamaraaneja, pienemmistä, ketteristä malleista suurempiin, ylellisiin. Valitse katamaraani, joka sopii tarpeisiisi ja matkustajamäärääsi.
 4. Suunnittele matkan tarvikkeet. Haluatko kokata laivalla, palkata kokki vai syödä paikallisissa ravintoloissa?
 5. Varmista, että sinulla on tarvittava vakuutus katamaraanilomallesi ja että kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten veneilyluvat ja passit, ovat kunnossa.
 6. Jos olet kokenut purjehtija, varmista, että katamaraani on täydellisessä teknisessä kunnossa ennen lähtöä. Jos luotat ammattitaitoiseen skipperiin tai miehitettyyn katamaraaniin, voit luottaa heidän asiantuntemukseensa.

Katamaraanivuokrausloman järjestäminen sisältää tyypillisesti useita vaiheita

 1. Tutkimus ja suunnittelu: Kohde, matkustajamäärä ja budjetti huomioon ottaen sinun on löydettävä katamaraani, joka vastaa tarpeitasi.
 2. Varaus ja sopimus: Allekirjoitat vuokrasopimuksen, joka määrittelee vuokrauksen ehdot ja olosuhteet. Tässä vaiheessa vaaditaan yleensä ennakkomaksu.
 3. Perehdytys: Ennen purjehdusta saat perehdytyksen veneen käyttöön, mukaan lukien navigointi, laivalla olevat tilat ja turvallisuusmenettelyt.
 4. Vuokrauksen aikana: Olet vastuussa navigoinnista, laivalla tapahtuvista toiminnoista ja paikallisten sääntöjen noudattamisesta.
 5. Palautus: Vuokrauksen lopussa palautat katamaraanin samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Suoritetaan tarkastus, ja jos kaikki on kunnossa, turvatalletuksesi vapautetaan.

Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean katamaraanin tarpeisiisi, pyydämme alustavaa tietoa, kuten matkasi päivämäärät, haluamasi kohteet, laivalla olevien henkilöiden määrä, purjehduskokemuksesi ja olennaiset mukavuudet.

Kun olet valinnut katamaraanin, toimitamme sinulle vuokrausyrityksen sopimuksen tarkasteltavaksi ja keskusteltavaksi kanssamme. Lisäksi tarvitset vuokraukseen seuraavat:

 1. Henkilötodistus (henkilökortti tai passi, riippuen kohteesta).
 2. Miehistölista (henkilöiden luettelo laivalla, toimitettava noin kuukausi ennen lähtöä).

Verkossa toimiva veneenvuokrausportaali on alusta, joka yhdistää suoraan veneen omistajat potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Portaalia käytettäessä hoidat itse matkasi suunnittelun ja varauksen hallinnan.

Veneenvuokrausagentuuri puolestaan erikoistuu varauksien hallintaan, työskentelee laajan veneenomistajien ja alusten valikoiman kanssa, auttaa valitsemaan oikean katamaraanin sinulle ja auttaa löytämään lisäpalveluita. Agentuuri on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät hallitumpaa ja tuetumpaa vuokrauskokemusta.

ITALYCHARTER: ENSILUOKKAINEN TOIMISTO KATAMARAANIN VUOKRAUKSEEN

Jos etsit parasta toimistoa katamaraanivuokraukseen Italiassa ja maailmanlaajuisesti, älä etsi enää. ItalyCharter erikoistuu luksusvenevuokraukseen ja tarjoaa laajan valikoiman katamaraaneja henkeäsalpaavissa kohteissa, kuten Costa Smeraldalla Sardiniassa, Eolialaisilla saarilla Sisiliassa ja Amalfin rannikolla Campaniassa. ItalyCharterin avulla voit odottaa huippuluokan palvelua, hyvin ylläpidettyjä katamaraaneja ja omistautunutta tiimiä, joka on valmis täyttämään kaikki vuokraustarpeesi.

ItalyCharter on synonyymi luotettavuudelle, ammattitaidolle ja omistautumiselle luksusvenevuokrausalalla. Vuosien kokemuksella nauttisella alalla ItalyCharter on luonut vahvat suhteet huippuveneiden omistajiin ja katamaraanin omistajiin, tarjoten asiakkaille vertaansa vailla olevan valikoiman katamaraaneja, joista valita.

KAIKKI ITALYCHARTERIN KATAMARAANIN VUOKRAUKSEN EDUT

Olemme vene- ja katamaraanivuokraustoimisto, joka toimii Italiassa ja maailmanlaajuisesti. Perustettu vuonna 2005, merenkulku kokemuksemme ulottuu vielä kauemmas. Tarjoten kuraatoidun kontaktiverkostomme vuokrauksilla kaikilla mantereilla, olemme intohimoisia purjehtijoita, jotka ovat innokkaita opastamaan sinua valitsemaan täydellisen kohteen, joka vastaa toiveitasi ja kokemustasi.

Katamaraanivarauksen toimistomme on palveluksessasi:

 • Auttaa sinua valitsemaan ihanteellisen kohteen lomallesi.
 • Esitellä katamaraanivalikoiman, joka täyttää vaatimuksesi.
 • Assistoida valinnoissa harkiten hintaa, kokoa, merkkiä ja mukavuuksia.
 • Selittää selkeästi kaikki sopimuksen yksityiskohdat (turvatalletus, vakuutus, jne.).
 • Opastaa sinua läpi tarvittavan dokumentaation katamaraanin vuokrausta varten.
 • Auttaa löytämään lisäpalveluita kuten skipperit, emännät ja varusteet.
 • Tarjota kaikki tarvittavat nousutiedot.
 • Tarjota jatkuvaa tukea lomasi aikana.