pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Veneen vuokraus Venetsiassa Venereitti Venetsiassa

Purjehdusloma Venetsian laguunissa tarjoaa epäilemättä erilaisia ​​reittejä: paitsi Serenissiman loisto, joka sinänsä on matkan arvoinen, ainutlaatuinen kaupunki maailmassa, myös sarjan upeita paikkoja. Laguunin erityinen rakenne on itse asiassa mahdollistanut poikkeuksellisen alkuperäisen kasviston ja eläimistön kehittymisen upotettuna maakaistaleiden, kanavien ja luotojen saastumattomaan luontoon. Nämä on löydettävä yksitellen: joissakin tärkeissä kaupunkikeskuksissa, kuten Muranossa ja Buranossa, on kehitetty muita, joita käytetään erityiskäyttöön (hautausmaan saari, turvapaikan saari, luostarin saari), lopuksi toiset ovat jääneet hiljainen maa ja autio, ripustettu veden ja taivaan väliin, jolla on ikuinen viehätys. Venetsiaan saapuminen veneellä on ainutlaatuinen spektaakkeli: San Marcon kellotornin ikoninen profiili ja Dogen palatsin hienostunut julkisivu jättävät sinut sanattomaksi. Giudeccan kanava on erittäin kiireinen kaikenlaisten veneiden kanssa, joten on parempi kiinnittyä ja käydä kaupungissa kävellen (tai tehokkaalla julkisella liikenteellä vedessä). Venetsian sestieri on säilyttänyt muinaisen osaston: San Marco, Dorsoduro, San Polo, Santa Croce, Cannaregio ja Castello, jotka leikkaavat kaupungin pinnan, joka ylhäältä on kalan muotoinen, hännänsä itään ja vatsaan päin. etelässä, jossa on Piazza San Marco.
Voit käydä mielenkiintoisilla kaduilla, pelloilla, kanavilla, kirkoissa ja museoissa, Scuole Grandissa, Arsenalessa, jaloissa palatseissa, josta on unohtumattomat näkymät. Paras taktiikka on eksyä kujien ja säätiöiden sokkeloon nauttien aitoutta ja paeta turistien joukosta. Itäpäässä vähemmän täynnä oleva Castellon alue tarjoaa kauniit näkymät ja suuren puutarhan (tämä on sisäänkäynti nykytaiteen biennaaliin, tärkeimpään parittomina vuosina järjestettävään maailmanäyttelyyn)
Giudecca-saari ulottuu San Marcon lähteestä, joka on tyypillinen esimerkki alueesta, jota matkailu ei vielä ole valloittanut, ja siellä on monia paikallisia asukkaita, ja neo-goottilainen Stuckyn mylly on suljettu länteen ja hiljattain remontoitu yksityisasunnoksi ja hotelliksi.
Giudeccan vieressä, pieni ja viehättävä San Giorgion saari, jota hallitsee saman niminen Palladian basilika, joka toimii vastakohtana San Marcon profiilille toisella puolella.
Poistuen Serenissimasta tapaamme lähellä kaukana olevaa Muranoa, joka on pieni Venetsia. Tässä käsityöläistoiminta on vallitsevaa, erityisesti puhalletun lasin käsittely, jonka laatu on tunnustettu kaikkialla maailmassa. Lasimuseo on poikkeuksellinen, ja se seuraa roomalaista historiaa roomalaisista nykypäivään, ja siellä on erittäin runsas näyttely esineistä ja erittäin kallisarvoisista esineistä. Ei kaukana Certosan saaresta ja Sant'Erasmosta, jota pidetään Venetsian kasvipuutarhana.
Suuntana pohjoiseen pääsemme Buranoon, pieneen satukylään veden äärellä, sen viehättävillä värikkäillä taloilla. Jokaisessa ilmastossa ja valossa rakennusten, vesien ja taivaan värien kontrasti tekee vierailusta unohtumattoman. Ei kaukana Torcello, pieni melkein asumaton saari. Luonnon miellyttävässä hiljaisuudessa seisoo keskiaikainen historiallinen kompleksi, kerran rehevä ja vilkas, joka koostuu Santa Marian basilikasta, kastekappelin jäännöksistä ja Santa Foscan kirkosta.
Laguunin eteläosassa on valtava vesialue maan sekä Lidon ja Pellestrinan pitkien ja kapeiden saarten välillä, mikä muodostaa esteen merelle. Ensimmäinen on loistava paikka par excellence, varsinkin syyskuun alussa Mostra del Cinema. Lidolla on moderni keskus, kauppoja ja klubeja sekä erittäin pitkä kultainen ranta meren puolella. Toisaalta Pellestrinalla on luonteeltaan maaseutumaisempi: se näyttää menevän ajassa taaksepäin, kun näemme naisten istuvan ikkunassa ja kirjailemassa pitsiä. Talot ovat laguunille päin, ja kalastusalukset sijaitsevat laitureilla. Vierailu tämän alueen sisävesiin sisältää armenialaisten saaren, pienen syntyneen maan, jonka luostarikompleksi ja sen puutarha ovat kokonaan hallussa: se on yksi armenialaisen kulttuurin tärkeimmistä keskuksista Euroopassa. Lopuksi San Servolo: saari, jolla mielisairaat vangittiin, tänään mielenkiintoinen kohde kävelylle ja vierailulle turvapaikkamuseoon.
Venetsia ja sen laguuni veneellä on jatkuva tunne: verkkosivustollamme on paljon ehdotuksia purjeveneiksi, katamaraaneiksi ja moottoriveneiksi. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja!