pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjevenevuokraus Toscanassa Toscanan saariston saarilla

Yli sata kilometriä rantaviivaa, jolla on kauniit rannat ja upeat kiinnityspisteet, Elban saarta pidetään merimiesten paratiisina. Kävijöitä on noin kaksikymmentä asuttua keskusta, joista joillakin on yli tuhannen vuoden historia. Itse asiassa Portoferraiossa voit vierailla arkeologisessa siviilimuseossa. Löytöjä voi olla etruskista roomalaisiin. Elba tarjoaa myös monia ideoita upeille retkeille, joita ympäröi luonto, kuten Monte Capannen huippukokous ja kaivos louhokset saaren itäosassa. Elba tunnetaan myös maailmanlaajuisesti Napoleon Bonaparten maanpaossa. Vuoden 1814 Fointainbleau -sopimuksen jälkeen Napoleon sai perustaa Elban saaren ruhtinaskunnan, pienen valtion, joka antoi hänelle mahdollisuuden pitää aatelismiehet vastineeksi lopullisesta luopumisesta dynastisesta laista Ranskan alueella. Elbassa on mahdollista käydä Portoferraion alueella kahdessa Napoleon-asunnossa: Palazzina dei Mulinissa ja Villa San Martinossa. Capraia, Toscanan saariston ainoa vulkaanista alkuperää oleva saari, sijaitsee Elban pohjoisosassa ja on paratiisi snorklaajille ja sukeltajille sekä luonnon ystäville yleensä. Itse asiassa sitä pidetään todellisena kasvitieteellisenä eläintarhana, kanerva ja myrtti sekä Välimeren koneen tyypilliset lajit. Giglio, saari, jolla on ainutlaatuinen ilmapiiri, joka soveltuu aperitiiviin iltaisin, josta löydät pieniä ravintoloita, joissa on tiukasti tuoretta kalaruokia. Giglion rannat ovat hiekkarantoja upeilla turkoosi vesillä, Cala Caldane, Cala Cannelle idässä ja Campese pohjoisessa, valitettavasti kaikissa syvyyksissä se kasvaa nopeasti pois rannikolta. Giannutrissa rannikko on pääosin kivistä, ja retkeilyharrastajat voivat kävellä sitä ylittävillä poluilla Välimeren pensaikkoalueiden ja Rooman aikakauden jäänteiden välillä. Täällä on itse asiassa roomalainen huvila, pieni, mutta kiehtova, johon voi tutustua oppaiden kanssa. Saavutettuihin Poggio di Capel Rosso -kampanjoihin voit nähdä henkeäsalpaavan panoraaman, joka edustaa saarensa korkeinta kohtaa 88 metriä merenpinnan yläpuolella. Telakointiasema Giannutrissa on monimutkainen lahtien pienen koon ja itse saaren vuoksi. Ihanteellinen on jättää kippari purjeveneelle, nauttia pysähdyksestä ilman huolenaiheita. Pianosa on pieni saari Toscanan saaristossa, johon et pääse lähelle vuokraveneelläsi, mutta se on ehdottomasti suositeltava pysähdyspaikka, jos pysähdät Elban saarella. Koti on enimmäisturvallisuusvankilassa Italian yhtenäisyydestä vuoteen 1998 asti. Nykyään se on avoinna opastettuja kierroksia varten ja vain pieneen osaan saarta voidaan käydä ilman opasta. Sopii lintuharrastajille ja yleensä myös luontoharrastajille, koska se on kokonaan Välimeren koneiden peittämä. Voit tehdä vierailuja maahan päiväkirjeellä Elban saarelta, loistavilla maastopyörällä ja vaellusreiteillä, samoin kuin snorklata tietenkin, kaikki tämä on tehtävä oppaiden kanssa.

  Purjevene vuokraus Toscanassa | Purjehdus ja vaellus

Vuokraamalla purjeveneen Toscanassa, on mahdollista siirtyä merestä vuorelle Elban saarella sijaitsevien sopivien vaellusreittien ansiosta. Enfola-rengasreitti on kaunis panoraamareitti, joka alkaa merenpinnasta ja kiipeää sitten noin 100 metriin merenpinnan yläpuolelle saavuttamatta kuitenkaan huippua. Campo nell'Elban kunnassa on Fetovaia, upea paikka, joka sopii molemmille meren ystäville, sen valkoisen hiekan ansiosta, joka värittää koko lahden turkoosi, ja vaellusmatkailijoiden, niemen, joka ympäröi lahden ja suojaa sitä kosteasta pohjoistuulista, ja antaa valinnanvaraa jalka niemeen loppuun. Galenzana-ranta koostuu hiekasta ja sorasta ja on hiljainen ja varattu paikka, johon pääsee vain merellä tai jalka, kaikille, jopa lapsille, helposti saatavilla olevan vaellusmatkan kautta, joka alkaa Piazza da Verrazzanon portailta Marina di Campossa. Elban korkeimmasta huipusta, Monte Capannesta (1019 metriä), jos päivä on erityisen selkeä, voit jopa ihailla Pianosaa, Capraiaa, Montecristoa, Gorgonaa ja joskus jopa Korsikaa. Tässä on lukuisia polkuja, jotka ylittävät koskemattoman luonnon. Autoa tarvitaan päästäksesi lähtöpisteeseen. Silti autolla Portoferraion tai Rion venesatamasta on mahdollista päästä Volterraion linnaan, tuhannen vuoden Elbanin linnoitukseen, jota turkkilaiset merirosvot eivät koskaan vallanneet. Nousemalla vuoren huipulle voit nauttia upeasta näkymästä Portoferraion koko lahdelle.

  Purjevene vuokraus Toscanassa | Pakollisia näkemyksiä ei kannata jättää väliin Elban saarella

80 metriä rannikkoa, joka koostuu ankkurointiin sopivista hiekkarannoista: purjeveneiden paratiisi sijaitsee Elban saarella. Elba on hyvin suojattu kaikilta tuulilta, mutta etenkin voimakkaiden tuulien tapauksessa suojaisimpia lahtia ovat Viticcio pohjoisessa, siroccon tapauksessa, ja Cala di Mola ja Golfo Stella etelässä, mistralin takia. . Portoferraion satama on luonnollinen suoja, siksi sitä pidetään Elban parhaimpana lahtenä. Entinen Medicin satama ja Napoleonin entinen asuinpaikka hänen Elban-maanpakoonsa aikana, se on täydellinen paikka pysähtyä satamassa. Aivan satamassa on mahdollista käydä Linguinellan roomalaisen huvilan jäännöksillä kävellen Medicin-laituria pitkin ja ohittamalla kaksi majesteettista tornia, Linguinella ja Martello. Aina Portoferraiossa on yksi saaren kauneimmista rannoista, Ghiaien ranta ja Terme San Giovanni, upotettuna hyvin hoidettuun puutarhaan. Campo nell’Elbassa on suositeltavaa eksyä Marina di Campon kapeille kaduille sen kauniin Fetovaia-rannan lisäksi, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kukkaiset parvekkeet ja kaakeloidut kujat upotettu menneisyyden rauhaan. Polkupyörän ystäville Capoliverissa, Capoliverin pyöräpuistossa on erilaisia ​​loistavia reittejä, joiden vaikeusaste on erilainen. Niiden avulla voit ajaa luonnon alla upotettuasi sukeltamalla Stagnone-, Calanova- tai Straccoligno -mereen. Rio Marina on paikka, jossa aika on pysähtynyt. Aseta meren sisääntuloon punaisen maan kukkuloiden väliin rautaoksidin ansiosta. Itse asiassa Rio Marinassa pakko on Mining Park, jossa raudan louhintateollisuuden jäännökset säilytetään. Tätä puistoa pidetään puiston puistossa, koska se sijaitsee Toscanan saariston kansallispuistossa. Porto Azzuro on loistava kalastajakylä, jossa sijaitsee espanjalaisten rakentama Espanjan Longonen linnoitus, jonka myös Ranskan joukot miehittävät. Marciana Marina, Elban saaren pienin kaupunki, joka kehittyy kauniin kävelykadunsa ja kahden ruudun ympärillä, joista on unohdettu taloja, jotka ovat ajan myötä olleet maineikkaiden vieraiden koteja.

  Purjehduskoulut Toscanassa

Jos haluat käydä purjehduskursseja, peruskirjamme tarjoavat erityisiä purjehduskoulutuskursseja, joissa on mahdollisuus ottaa mukaan Italian purjehdusliiton ohjaaja, joka seuraa sinua Toscanan purjehduskoulun loman alusta loppuun. . . Kiinnitys ja kiinnitys, turvallisuus ja standardit, solmut, köydet ja ankkurit. Opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä tullaksesi todellisiksi purjehtijoiksi.

  Ryan koulutuskeskus Toscana

RYA: Royal Yacht Academy on Ison-Britannian hallituksen virasto, joka käsittelee vesiurheilua ja merenkulkuharjoittelua. Italiassa ToscanassaCharter tarjoaa Royal Yacht Akatemian tunnustamia kursseja, jotka liittyvät Toscanan Ryan koulutuskeskuksiin: Päivän Skipperin perusnimestä halutulle YachtMaster-otsikolle. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja!