pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Toscanan katamaraanikirje | Parhaat kohteet

Toscanassa vuokraamalla katamaraanilla voit käydä kauniissa maissa ja rannoilla. Elban saari kalastajakyläineen, vaellusreitteineen ja hiekkarannoineen, joita usein ympäröivät rehevän vehreyden kukkuloet. Giglion saari, löydettävä helmi, on edelleen täysin villi, smaragdinvihreä meri ja kalarikas merenpohja. Capraiaa, joka on lähempänä Korsikan rannikkoa kuin Toscanaa, pidetään pienenä geologisena paratiisina, joka on vulkaanista alkuperää oleva saari, ainutlaatuinen Toscanan saaristossa. Sen rannikolta, jolta on näkymät merelle, tuulien purkamiin kiviin, jää sinut hengähdyttämään Cala Rossassa. Sopii myös snorklausta harrastaville, Capraialla on meri rikas kasvisto ja eläimistö. Toscanan saariston lahdet ovat lukemattomia ja kaikilla on kauniit rannat. Erityisesti Elban rannikolla on monia ideoita meren lomailuun ja rentoutumiseen: Portoferraiosta Viticcioon, missä suositellaan Sansonen rantaa, valkoisten kivien rantaa, Fornosta Biodolaan, josta löytyy pieni Lamaian ranta, johon pääsee. Biodola-Procchio -polun kautta. Pysäkki Scoglio della Paolinassa, joka on nimensä velkaa Napoleonin sisarelle, missä voit snorklata riutan ympärillä. Cotoncelloa, jota pidetään luonnollisena uima-altaana sitä ympäröiville graniittikalloille, on ehdottomasti vierailtava. Pysäytä Fetovaiassa ja pienessä Cala Alivassa, joka on yksi Elban saaren syrjäisimmistä ja koskemattomimmista rannoista, ei voi jättää väliin.

  Paras aika purjehtia Toscanassa

Paras aika venevuokraukselle Toscanassa on toukokuusta lokakuuhun. Toscana sijaitsee Keski-Italiassa, ja sieltä on näkymät Tyrrhenanmerelle. Nauti siis jatkuvasta tuulasta kesällä, mikä tekee ilmasta yleensä vähemmän raikasta, vaikkakin lämmin. Kesä on pitkä ja kuiva rannikolla. Toscanan saaristossa sateet ovat keskittyneet lähinnä syksyyn ja lämpötilat voivat pysyä noin 15 ° C: n lämpötilassa jopa talven puolivälissä. Heinä- ja elokuussa sademäärä on erittäin vähäistä, mikä johtaa jatkuvasti selkeään taivaaseen ja korkeisiin lämpötiloihin.

  Moottorikatamaraanien vuokraus

Moottorikatamaraani on oikea valinta, jos haluat viettää mukavan loman. Italycharterilla on ylellinen Lagoon 620 -katamaraani, jolla on kaikenlainen mukavuus.