pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjevene vuokraus Kreikka Jonica | Minne purjehtimaan Kreikassa

Unelmalomalla Kreikan purjevenevuokrauksella, näitä ei pidä ohittaa millään alueella

Korfun vanha kaupunki

Sapphon hyppy Lefkadan saarella (Lefkada)

Zakynthosin siniset luolat

  Purjevene vuokraus Kreikka: mitä vierailla veneellä Kreikassa Kykladissa

Mykonos-yöelämä

Caldera Santorinin keskustassa

Pikku Folegandros

myyttinen Milos

Naxosin rannat

  Purjeveneitä vuokrattavana Kreikassa | Parhaat venereitit Dodecanesessa

Purjeveneitä vuokrattavana Kreikassa | Parhaat venereitit Dodekanesissa

Rhodoksen monumentaalinen kaupunki

Tulivuorelliset rannat ja Nysiroksen kraatteri

Snorklaus ja sukellus Kastellorizossa

  Sailing Charter Greece, Kreikan parhaat venekohdat Sporades-saarilla

Alonissosin meripuisto

Skiatosin (etenkin Koukouraniés) valkoiset rannat

Skopelosin luostarit

  Purjevene vuokraus Kreikka | Charter Rhodes -reitit

Kiehtova Rodos, maailmanperintökohde, on välttämätön Dodecanese-reitillä. Tuletko veneellä tai katamaraanilla toisesta tukikohdasta vai haluatko lähteä täältä, sinun on pysyttävä vähintään pari päivää. Tärkeä kreikkalainen kaupunki ensin ja sitten roomalainen, se kokenut apogeensa keskiajalla, kun se valloitti Genovan tasavallan. Laaja täydellisesti säilynyt linnoitettu linnoitus todistaa tästä ajanjaksosta, jota myöhemmin seurasi Rodoksen ritarien hallitus. Nykyään keskusta on kenties liiallinen ravintoloiden ja kauppojen parvi, mutta historiallinen ehdotus säilyy. Matka etelään charterilla, veneellä tai katamaraanilla turismi harkitsee, jolloin voit löytää rannikon ja kristallinkirkkaan meren kauneudessaan. Kilometriset kultaiset rannat, Lindoksen arkeologinen alue kauniilla Akropoliksella, Perhosten laakso ja Prassonissi-ranta. Purjeveneessä vie vähän enemmän aikaa, moottoriveneessä vähemmän, mutta se on sen arvoista.

  Veneiden vuokraus Kreikka | Purjehdus Charter Corfu -reitit

Historiallinen kaupunki, kulttuurien ja kansojen tienhaara, se on tänään Joonianmeren saariston pääsaari. Voit pysähtyä veneellä tai katamaraanilla varustetussa venesatamassa ja käydä vanhassakaupungissa. Jatka sitten eteläiselle reitille tutkimaan lukemattomia lahtia ja rantoja, jotka sitä rikastuttavat. Veneestä voi nähdä vuoristoharjoja, joissa on oliivi- ja sitrusviljelmiä. Pudota sitten ankkuri mukavaan kylpyyn tai snorkkeliin. Saari ulottuu etelään päin, laskee ja muuttuu litteämmäksi. Muodostunut hiekkarannikko sopii perhelomalle: lopeta Marathiasissa tai Aghios Gordisissa. Kristallinkirkas meri, ja jos sinulla ei ole liian suurta tuulta, sinulla voi olla loistava purjehduskokemus.

  Purjehtia Kreikkaan. Yksisuuntainen venevuokraus

Lukemattomien saarien läsnäolo jokaisessa saaristossa mahdollistaa monipuolisen ja mielenkiintoisen tilausloman, mahdollisuuden käydä aina eri paikoissa. Jotta lajike voidaan maksimoida eikä velvoittaa palaamaan lähtösatamaan, jotkut peruskirjat tarjoavat yksisuuntaisen reitin. Ensimmäinen on Korfusta Prevezaan, venesatamaan, lähellä rannikkoa, joka yhdistää Lefkadan saaren (Lèfkada) mantereeseen. Tämän kaavan avulla voit käydä Korfussa ja käydä sen ympäri rauhallisemmin ja sitten siirtyä Lefkadaan tekemään panosta Paxin ja Antipaxin saarekkeille eteläpuolella ja jatka sitten kohti Lefkasta, Zakynthosia ja Ithacaa. Reitin voidaan tehdä myös päinvastaisesti. Tarkista verkkosivustoltamme purjeveneiden ja katamaraanien eri vaihtoehdot, sekä paljaalla veneellä että vuokraamalla kipparilla.

Toinen yksisuuntainen tilausmahdollisuus kattaa Kykladien saaret Ateenasta Santoriniin (tai päinvastoin). Täällä reitti on paljon pidempi, ja se tehdään yhden tai jopa kahden viikon sisällä: pääkaupungista lähtien pääset ehdottavaan ja koskemattomaan Keaan noin 40 mailin päästä. Sitten voit valita eteläisen reitin Kitnosin, Serifosin, Sifnosin ja Milosin kanssa. Erityisen kirkkaat vedet, lahdet ja lahtia, kalastajakylissä polulla, jota massaturismi ei ole vielä lyönyt. Vaihtoehtoisesti, kohti kaakkoa, kohtaat Mykonos, Paros, Antiparos, Ios. Eli kauneuden viehätys yhdistettynä sosiaaliseen elämään ja yöelämään. Molemmissa tapauksissa viimeinen pysäkki, josta poistut purjeveneestä, on Santorini. Kuuluisa saari kalderan kanssa, joka muodostui tulivuorenpurkauksesta 3500 vuotta sitten. Yhdensuuntainen reitti voidaan tehdä myös Santorinista Ateenaan Älä epäröi ottaa yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi tarkempia tietoja!

  Purjehduskurssit Kreikassa

Voit yhdistää purjehdusloman erinomaiseen purjehduskurssiin. Sivustollamme voit valita veneen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi koon, pihan, hytien lukumäärän suhteen. Paras charterimme tarjoaa täydellisen kurssin, jonka päällikkö suorittaa aluksella, tai kun olet kapteeni, aluksella oleva IVF-ohjaaja voi seurata sinua matkan varrella. Koulutuskeskuksia tarjoavat venesatamat ovat Korfu, Lefkada, Ateena, Samos ja Rhodes. Turvallisuus, kiinnitys ja kiinnittämättä jättäminen, köydet ja solmut, ankkurointi, purjehduspisteet ovat joitain aiheita, joita käsitellään teoriassa ja käytännössä veneessä.

  Rya Academy Kreikassa

Royal Yacht Academy on brittiläinen elin, joka hallinnoi kaikkia vesiurheilulajeja ja johtaa merenkulkuharjoittelua. Kreikassa parhaat charterimme tarjoavat kursseja, jotka on tunnustettu tai liitetty tähän instituutioon: päiväkouluttajan peruskurssista, joka saadaan RYA-ohjaajan läsnä ollessa aluksella, todellisten kurssien ja koulutuskoulujen kautta arvostetun 'Yacht Master'in. Pääkeskukset ovat Ateenassa, Korfu, Rhodes ja monet muut, älä epäröi ottaa yhteyttä ItaliaCharteriin saadaksesi lisätietoja!