pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjeveneet Italiassa: minne mennä?

Purjeveneiden vuokraus Italiassa ei ole koskaan ollut näin helppoa: voit vuokrata tilauspurjeen yhdestä rannikkojemme ja saartemme monista venesatamista upeaan lomaan. Olet hemmoteltu valintasi suhteen: purjeveneiden vuokraus La Speziassa antaa sinun navigoida runoilijoidenlahdella, nähdä Portovenere, Cinque Terre ja päästä Portofinoon. Vuokraamalla vuokrasopimus Sardinialta voit vierailla maailman kauneimmilla rannikoilla. Costa Smeraldalla ja Cagliarin alueella on satoja vuokrattavia purjeveneitä nähdäksesi rannikon, joka ei ole yhtä turisti kuin pohjoisessa, mutta yhtä kaunis. Voit vuokrata purjeveneen Lazion ja Campanian väliseltä rannikolta, purjehtia Pontinen saarille tai vuokrata charter Napolista Caprille, Ischialle ja Amalfin rannikolle. Sisiliassa, merenkulkuperinteen maassa, mahdollisuudet eivät puutu: Cefalù, Capo d'Orlando ja Lipari ovat lähtökohtia Aeolian saarille, joka on Unescon maailmanperintökohde. Jos haluat villimpiä saaria kristallinkirkkaan meren olosuhteissa, riittää, että valitset venevuokrauksen Marsalassa tai Trapanissa, Egadi-saarilla. Adrianmerellä purjehdukseen soveltuvat alueet jatkuvat: Santa Maria di Leuca ja Taranto Joonianmerelle ja Salentolle. Koko Apulian rannikolla on täynnä erinomaisia ​​tarjouksia sisältäviä matkailusatamia, ja suuntaamme pohjoiseen tapaamme Rodi Garganicon ja Peschicin purjehduslomalle koskemattoman Garganon ympäristössä. Tremitin saaret eivät ole kaukana rauhallisesta lomasta saaristossa. Ja palatessasi takaisin pohjoiseen, oletko koskaan ajatellut purjehduksen kauneutta Venetsian laguunissa? Venetsian lisäksi myös Po delta, Chioggia, Caorle, Lignano, Trieste. Ja miksi ei, mukava veto, meri ja tuuli sallivat, Istrian vastapäätä olevalla rannikolla.

  Purjeveneet Italiassa: MIKÄ VALITSE?

Purjehduslomalle herää kysymys siitä, minkä veneen vuokraat. Kun olemme päättäneet haluamastamme alueesta, Italycharterista löydät kymmeniä ja kymmeniä paikallisten toimijoiden ehdotuksia. Vuokratut purjeveneet vaihtelevat 30-31 jalasta suuriin 58-jalkaisiin purjeveneisiin tärkeimmiltä Euroopan ja maailman telakoilta: Benetau, Dufour ja Jeanneau Ranskalle, Baijeri ja Hanse Saksalle, slovenialainen Elan, italialaisten rakennusyritysten veneet, kuten Cossutti ja Cantieri del Pardo ja monet muut. Kriteeri purjeveneiden vuokraamisessa on koko ja siten mökkien lukumäärä. Perheenä tai 3-4 ystävän kanssa riittää keskipitkä vene, jonka pituus on 30-40 jalkaa ja jossa on 2 tai 3 hyttiä. Kahden kylpyhuoneen läsnäolo voi tehdä eron: verkkosivustoltamme voit tilata venevuokrausehdotuksia wc-lukumäärän sekä kaikkien ominaisuuksien (pituus, malli, vuosi, mökit, lähtöpiste ja hinta) perusteella. Suuremmalle perheelle ja / tai ystäville saatat haluta veneen, jossa on 4 mökkiä. Veneet, joissa on tämä kokoonpano, ovat tyypillisesti yli 40 jalkaa (yleisimmät mallit ovat Dufour ja Bavaria 46), jotka ovat erinomainen kompromissi asuttavuuden ja suorituskyvyn välillä. Lopuksi, mukavuuden lisäämiseksi voit valita keskipitkän purjeveneen, 50-55 jalkaa. Tämän tyyppisissä veneissä on kylpyhuone jokaisessa mökissä. Purjeveneiden vuokraus tarjoaa pyynnöstä kipparin, joka näissä suuremmissa jahdeissa majoittuu pienessä itsenäisessä mökissä asiakkaiden yksityisyyden takaamiseksi. Veneen suorituskyky on myös tärkeä merimiehelle: Saat kaikki veneen yksityiskohdat, tekniset tiedot, kuten purjealueen ja syväyksen, valokuvineen ja varusteineen, napsauttamalla lisätietoja sen jälkeen, kun olet valinnut tietyn tilausveneen.

  Ylellinen jahdin vuokraus

Hemmottele itseäsi unelmalomalla upeilla huvialuksella, viikolla tai kahdella, upeilla italialaisilla paikoilla rannikolla sekä Tyrrhenan ja Adrianmeren saarilla. Ylellisten tilausveneiden vaihtoehtoja on monia: rahtausoperaattorimme sijaitsevat kaikkialla Italiassa ja saaren pääkohteissa. Ylellinen jahti ei ole vain kaunis purjevene (yli 50 jalkaa) parhaista telakoista ja malleista (Dufour, Jeanneau, Franchini jne.), Mutta se koostuu huippuluokan palvelusta. Itse asiassa huviveneen vuokraus sisältää kipparin läsnäolon, joka komentaa venettä asiantuntevasti ja myötätuntoisesti ja neuvoo paikallisissa retkissä. Lisäksi kaava sisältää aluksen koko miehistön: ystävälliset ja pätevät emännät ja ammattikokit, jotka ovat tarkkoja pienimpiin yksityiskohtiin. Tarpeesi aluksella ja sen ulkopuolella ymmärretään ja täytetään asiantuntevasti sekä tarjoamalla lounaita, illallisia ja aperitiiveja aluksella että juomia sekä monien toisiaan täydentävien toimintojen ehdotuksella.