pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Katamaraaniliike Kreikka: parhaat kohteet

Unelmakatamaraanilomaa varten Kreikan meren kuuluisin ja suosituin alue ovat Kykladien saaret, Egeanmeren keskustassa. Sarja satunnaisia ​​luonnonkauneuksia, kristallinkirkas meri, lahtien sisällä olevat valkoiset rannat, rajattomat sukelluspaikat ja snorklata. Tyypillisiä kreikkalaisia ​​kyliä, joissa on kalkittuja taloja, joissa on siniset katot taivaan värin heijastamiseksi. Paros on suurin, vihreä Naxos, jota kruunaavat kauniit rannat, Iosin ja Mykonosin yöelämä aina vihjailevaan ja romanttiseen Santoriniin asti, joka muodostui tulivuoren kalderan ympärille, joka räjähti valtavassa räjähdyksessä 3500 vuotta sitten. Ympärillä kaikkein turistikohtaisimpia, samoin kauniita, mutta eristäytyneitä saaria, jotka katamaraani löytää päivä päivältä: Kea, Sitnos, Serifos, Milos ja monet muut

Dodekanesia on toinen maagisen kauneuden alue, 12 suurinta saarta on sijoitettu pohjois-etelä-suuntaan lähellä Turkin rannikkoa. Sekoitus luonnollisesta kauneudesta ja eloisuudesta, vaikkakin hieman hiljaisempi kuin kykladit. Patmosista, Pyhän Johanneksen apokalypsisen myyttinen paikka, kallioinen ja karu Kalymnos ja Leros, Iosiin rantojen ja klubejen kanssa. Jopa vulkaanista Nysirosta ja sitten Rhodesia, vanhan maailmanperintökaupungin ja löydettävän saaren kanssa: etelässä on peräkkäin turmeltumattomia rantoja ja kristallinkirkkaita vesiä.

Rentoutuneemmalle ja rauhallisemalle katamaraaniloman vietävälle Ateenan vastapäätä sijaitsevassa homonyymisessä lahden rannalla sijaitsevat Saronic-saaret yhdistävät taiteen, historian ja kristallinkirkkaan meren. Lisäksi suojattu sijainti rajoittaa Melteni-tuulen läsnäoloa, joka kesällä voi jatkua Kykladeissa.

Tai pohjoiseen sijaitseviin sporadeihin, joissa on vihreää kasvillisuutta, toisin kuin karuilla Egeanmeren saarilla. Täältä löydät suurta inspiraatiota katamaraanipurjehdusta varten, etenkin Alonissosin meripuistossa, joka on yksi Välimeren suurimmista.

Lopuksi Joonianmeren saaret: toinen meri, josta on näkymät Italialle, mutta sama kauneuden takuu, täydellinen meri, riittävä tuuli purjehdusta ja purjehdusta varten ja monia löydettäviä saaria: historiallinen Korfu, Lefkada sen rannoilla, myyttiset paikat Odysseia Ithaca, päästä sitten villiin Cefalonaan etelässä ja sitten Zakynthos nähdä lisääntymistä jättiläinen kilpikonnia.

  Loma Kreikassa ylellisellä katamaraanilla

Jos haluat maksimaalisen mukavuuden ja ylellisyyden, voit valita ylellisen katamaraaniloman. Vaihtoehto koostuu huomattavan kokoisesta katamaraanista, jonka koko miehistö on palveluksessasi: paitsi ammattimainen päällikkö, myös miehistö aluksella yhden tai useamman emäntällä koosta riippuen. Aamiaiset, aperitiivit, juomat ja lounaat katamaraanilla, mutta myös joukko lisätoimintoja: SUP, melonta, kalastus, snorklaus ja sukellus. Joissakin ylellisissä katamaraaneissa on myös ilmastointi, aurinkopaneeligeneraattori ja perhesilta. ItalyCharter-verkkosivustolla kaikki parhaat ehdotukset ylellisistä purjehdus- ja moottorikatamaraaneista sekä venesatamista alkaen!

  Ohjaamon vuokraus tai yksityinen katamaraani

Loman vietämiseksi Kreikassa vapaana ja huoletta, operaattorimme tarjoavat matkustamovuokrauskaavoja: vuokraamme vain katamaraanin hytin kipparin kanssa. Olitpa pari, sinkku tai ystävä ja jopa perhe, on paras tapa käydä Kreikan merillä rauhassa ja saada kaikki palvelut saatavilla. Koko katamaraani tarjoaa paljon enemmän tilaa kuin yksirunkoinen vene, joten mukava loma, jossa on enemmän ihmisiä aluksella. On myös mahdollisuus valita ylellinen palvelu, jossa täydellinen miehistö, jossa emäntä on mukana.

Jos haluat autonomista hallintaa, voit vuokrata katamaraanin yksinomaan purjehtia missä haluat, täydellisessä vapaudessa. Valitse reitti, tutkia syrjäisiä saaria, ankkuroitu yksinäiseen lahdelle uimaan kristallinkirkkaassa vedessä. Sitten kiinnitä, käy kylässä, mene luostariin ja lopeta sitten ilta erinomaisessa kalaravintolassa ja paikallisilla erikoisuuksilla. Tämä on Kreikka! Tarkista sivustosta etsiä satojen vaihtoehtojen joukosta, joka vastaa tarpeitasi, tai älä epäröi soittaa meille!