pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Katamaraanilla purjehtiminen Kroatiassa - matkareitit

Purjehdusharrastajille Kroatia on yksi parhaista paikoista vuokrata katamaraani ja viettää upea loma ystävien kanssa, pariskuntana, tai perheenä lasten kanssa. Kroatian valinnalle on niin monia syitä: meri, luonnonmaisemat, sen taiteen ja historian täyteiset kaupungit, ja sen herkulliset ruuat. Kroatian rannikko on rosoinen; siihen sisältyy lukemattomia saaria ja luotoja, joista monet ovat pitkiä ja kapeita (noin 1200 kaiken kaikkiaan). Rannikko vuorottelee kallioisten, toisinaan merestä nousevien kallioseinämien, sekä pikkukivi- tai hiekkarantojen välillä. Tämä tekee purjehduksesta erityisen mielenkiintoista: voit löytää ajoittain uusia reittejä, käydä lahdissa, poukamissa, koskemattomilla rannoilla, kylissä ja kaupungeissa. Kirkas, turkoosi vesi tekee katamaraanilla purjehtimisesta rauhallisempaa suojatuilla reiteillä saarten ja rannikon välillä, ja mielenkiintoisempaa avovesillä, voimakkaita tuulia jahtaamassa.

Katamaraanilla purjehdus Kroatiassa tarkoittaa luonnosta nauttimista: noin 19 kansallispuistoa ja luonnonsuojelualuetta sekä monia muita suojeltuja alueita. Löydät itsesi purjehtimassa rauhallisesti hiljaisessa ympäristössä, läpinäkyvällä vedellä lähellä vehreää vihreää rannikkoa. Kroatian katamaraanipurjehduksella ehdottomasti nähtävät puistot ovat Kornati-saaret, Telascican kansallispuisto, sekä Mljet-saaren puisto. Voit myös lähteä sisämaahan Krka-puistoon: Ankkuroi lähelle Sibenikiä ja kävele jokea pitkin ylös - tällä hämmästyttävän kauniilla alueella on seitsemän majesteettista travertiiniputousta, joiden järvissä voit uida.

Adrianmeren tällä puolella sijaitsevat kaupungit ovat täynnä historiaa tuhansien vuosien ajalta, mikä tekee niistä lisähoukuttimen kaikille Kroatian katamaraanilomille. Istriassa sijaitseva Pola on roomalainen kaupunki, joka sisältää edelleen muinaisia ​​raunioita ja suuren amfiteatterin. Trogir on Unescon maailmanperintökohde: vain 20km:n päässä Splitistä, tässä vuosituhansia vanhassa kaupungissa on kompakti keskiaikainen keskusta, joka on rakennettu mantereelle kytkeytyvään saareen. Zaran perusti alunperin Rooma, ja myöhemmin se päätyi Venetsian haltuun; sillä on vaikuttavat kaupunginmuurit ja majesteettinen katedraali. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Dubrovnik, toinen maailmanperintöluetteloon merkitty kaupunki. ”Adrianmeren helmi” on ehdottomasti täynnä romaanista arkkitehtuuria; kävely sen muinaisia ​​muureja pitkin, linnoitusten ja porttien välissä korkealla merenpinnan yläpuolella, tekee siitä varsin ainutlaatuisen. Kroatiassa on laaja ja monipuolinen kansallinen ruokakulttuuri, joka heijastaa sen Välimerellisiä ja Keski-Eurooppalaisia perinteitä. Ainesosat ovat paikallista alkuperää ja klassisia Välimeren alueen tuotteita, joissa on runsaasti oliiviöljyä, yrttejä, vihanneksia ja erinomaisia ​​viinejä. Meren rannalla tuore kala on ilmeisin valinta: grillattua kalaa, äyriäisiä ja simpukoita. Joitakin klassisia dalmatialaisia ruokia on brodet: kalaliemi jossa on polentaa; ja lignje: leivitetty, paistettu mustekala. Kauempana pohjoisessa Istriassa kalan lisäksi ruoassa on selvästi itävaltaunkarilaisia vaikutteita, vihanneskeitoilla ja savustetulla kinkulla. Joten haluat sitten kokata katamaraanillasi, tai olet vuokrannut miehitetyn katamaraanin stuertin ja kokin kera, tai haluat kokeilla ruokia perinteisessä tavernassa, tulet huomaamaan, että hyvä ruoka on vakio koko loman ajan.

  Katamaraanilla purjehtiminen Kroatiassa: Kansallispuistot ja suojelualueet

Istriasta Dubrovnikiin Kroatian rannikko on täynnä kansallispuistoja, alueellisia puistoja ja luonnonsuojelualueita, mikä tekee siitä ainutlaatuisen luonnonkauniin keitaan. Alueella sijaitsee kahdeksan kansallispuistoa ja jopa 444 suojelualuetta. Kroatiassa katamaraanilla purjehtiminen on ihanteellinen tapa vierailla näissä kauniissa paikoissa mereltä käsin. Kun olet ankkuroitunut voit tutustua jalan alueisiin, joihin muuten olisi vaikea päästä. Jotkut alueen kauneimmista luontokohteista ovat: Kornatin kansallispuisto, kristallinkirkkaan meren poikki hajallaan oleva saaristo, joka on tunnettu rikkaasta merielämästään; ja Telascican lahti, jonka luonnonsuojelualue sisältää Mirin suolajärven. Täältä on lyhyt kävelymatka kallioille, missä voit ihailla näkymää jollaista ei muualta löydy. Hieman sisämaahan päin ja saavut Krkan kansallispuistoon, johon pääsee helposti jos ankkuroit Sibenikiin. Se on kuuluisa dramaattisista travertiinivesiputouksistaan ​​ja perättäisistä vesiputousten sarjoista. Viimeinen puisto Mljetin saarella, johon voit purjehtia historiallisesta Dubrovnikin kaupungista.

  Pelkän katamaraanin vuokraus Kroatiassa

Pelkän katamaraanin vuokraus on ihanteellinen ystäväporukalle tai perheille, jotka haluavat nauttia lomastaan täydellisesti vapaina ja itsenäisesti. Katamaraani toimitetaan ilman miehistöä, joten ainakin yhdellä aluksella olevalla henkilöllä on oltava veneilylupa, tai muuten ryhmän on tuotava oma kapteeni. ItalyCharter voi tarjota sinulle yli 500 katamaraania Kroatiassa, jonka voit noutaa useista venesatamista Istriassa ja Dalmatiassa.

  Hytin vuokraaminen katamaraanista Kroatiassa

Jos haluat nauttia unelmalomasta katamaraanilla Kroatiassa ilman huolen häivää, hytin vuokraus on itsestään selvä valinta. Matkustit sitten pariskuntana, ystävien kanssa tai jopa yksin, sinulla on oma hytti ja voit nauttia upeasta lomasta yhdessä muiden purjehdus intoilijoiden kanssa. Katamaraaneissa on yleensä täysi miehistö, joten ammattimaisen kipparin lisäksi aluksella on myös stuertti, joka tarjoaa suurimman mahdollisen mukavuuden. Aperitiivit, lounaat, cocktaileja, päivällisiä ja mitä tahansa muuta tarvitsetkaan. Jos haluat lisätietoja, tiimimme auttaa mielellään.

  Katamaraanin vuokraus kipparilla

Jos haluat purjehtia Kroatian kauneimpiin paikkoihin ilman huolen häivää, valitse katamaraanin vuokraus kipparin kanssa. Tämä malli on ihanteellinen niille, jotka mieluummin pitävät ammattilaisen ​​ruorissa, jonkun, joka tuntee alueen ja voi ehdottaa ja viedä sinut tietyille reiteille, tai yksinkertaisesti noudattaa pyyntöjäsi. Jos etsit äärimmäistä mukavuutta, monet Kroatian venesatamat voivat tarjota katamaraanin, jossa on täysi miehistö, joten ei vain kippari, vaan myös stuertti ja kokki vaatimusten mukaan.

  Luksuskatamaraanin vuokraus Kroatiassa

Jos haluat viettää todella unohtumattomia katamaraanilomia Kroatiassa, suosittelemme luksuskatamaraanin vuokrausta. Nämä katamaraanit on varustettu täydellisellä miehistöllä, mukaan lukien kapteeni, stuertti ja kokki, jotka kaikki on koulutettu korkeimpien vaatimusten mukaisesti. Ylellisessä katamaraanijahdissa on ilmastointi, generaattori, vedenkeitin, jääkone ja kaikenlaiset lelut: SUP-levyt, kanootit, kajakit, kalastusvälineet, snorklausvälineet ja joissain tapauksissa vesihiihtoa varten tarkoitettu jolla.

  Katamaraanivuokraus Kroatiassa: mikä on uutta vuodelle 2020

Jos etsit aivan uutta 2020 vuosimallista katamaraania vuokrattavaksi, löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja täältä ItalyCharterista: purjekatamaraanien vuokraus, moottorikatamaraanien vuokraus, katamaraanivuokraus ilman kipparia, katamaraanin vuokraus kipparin kanssa, luksuskatamaraanien vuokraus. Tunnetuimpia valmistajia ovat Lagoon, Bali, Sunreef, Fountaine Pajot, Catana. Tässä on muutama esimerkki vuosimallin 2020 Lagoon katamaraanin vuokraukseen Kroatiassa: Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 450 F, Lagoon 46, Lagoon 46 F, Lagoon 50, Lagoon 52 F; vuosimallin 2020 Bali katamaraanin vuokraukseen Kroatiassa: Bali 4,1, Bali 4,3, Bali 4,3, Bali 4,8, Bali 5,2; Sunreef katamaraanin vuokraus Kroatiassa 2020: Sunreef 50, Sunreef 60 Tällä verkkosivustolla voit tarkastella jokaisen aluksen tietoja, joka sisältää kaikki varusteet, hinnat, lisäpalvelut, alennukset ja viime hetken tarjoukset. Varustus sisältää yleisimmin ilmastoinnin, generaattorin, aurinkopaneelit, kalastuslaitteet, snorklaus- ja SUP-välineet. Valitse mieleisesi flybridge-malleista tai urheilullisemmista malleista, kuten uudet Excess-katamaraanit.