pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjevene vuokraus Sisiliassa Venereitit | Suosituimmat kohteet

Jos haluat vuokrata purjeveneen Sisiliassa, sinun tulee runsaasti valintaa monista vierailukohteista. Pienistä kristallinkirkasvesisistä saaristosta vulkaanisiin huippuihin, muinaisista kalastajakylisistä esihistoriallisten kirjoitusten luoliin.

Eeolian saaret, vulkaaniset saaret, jotka sijaitsevat Tirhenianmerellä Sisilian pohjoisosassa ja julistetaan Unescon maailmanperintökohdeksi. Kristallinkirkasten vesien ympäröimässä Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano ovat erilaisia ​​toisistaan, mutta kaikki lumoavat.

Egadi-saaret, jotka sijaitsevat merenrannalla, ovat yleensä erittäin tuulisia, purjehdusasiantuntijat arvostavat. Favignana, Levanzo ja Marettimo ovat täydellinen yhdistelmä luontoa ja muinaishistoriaa.

Ustica, joka tunnetaan Tyrrhenanmeren mustana helmenä. Saari on sukupuuttoon kuolleen vedenalaisen tulivuoren nouseva kärki ja tarjoaa loistavat sakkoiset rannikot, joita ympäröi kristallinkirkas meri. Pantelleria sen Venus-peilajärven kanssa, jossa jumalattaren sanotaan peilaavan itseään ennen Bacchuksen tapaamista. Lampedusa ja sen meri ovat niin läpinäkyviä, että veneet näyttävät ripustettuna taivaalla.

  Purjevene vuokraus Sicily OneWay

Niille, jotka haluavat hyödyntää koko purjehdusviikon, tarvitsematta valita Sisilian yksisuuntaisen venevuokrauksen tarvitsematta jatkaa merialueen palauttamista purjeveneen lähtöpisteeseen. Voit lähteä Palermosta ja purjehtia, kunnes palaat veneen Capo D’Orlandoon, Portorosaan ja Milazzoon. Tai voit poistua Palermosta ja palauttaa veneen Trapaniin ja Marsalaan. Polut ovat luonnollisesti myös mahdollisia käänteisiä.

  Ylellinen purjevene vuokraus Sisiliassa

Sisiliassa on mahdollista vuokrata ylellisiä purjeveneitä viettämään ainutlaatuinen ja unohtumaton loma. Ylelliset purjeveneet tarjoavat kaikenlaisia mukavuuksia, kuten ilmastointi, generaattori, vedenkeitin ja jääkone sekä täydellinen miehistö: kapteeni, emäntä ja kokki.

  Purjehduskoulut Sisiliassa

Yhdistääksesi loma Sisiliassa purjehduskoulutukseen, peruskirjamme tarjoavat purjehduskursseja erilaisilla kaavoilla. Voit valita vuokrattavan purjeveneen, kurssin tason, lähtövenesataman ja myös läsnäolon Italian purjehdusliiton ohjaaja, joka seuraa sinua Sisilian loman alusta loppuun. Ohjaustoimintojen kiinnittäminen ja irrottaminen, turvallisuussäännöt, ankkuri, solmut ja köydet. Nämä ja monet muut ovat aiheita käsitelty, teoriasta käytäntöön.

  Ryan koulutuskeskus Sisilia

Kaikesta vesiurheilusta ja merenkulun koulutuksesta vastaava brittiläinen hallitusvirasto on RYA: Royal Yacht Academy. Sisiliassa on useita Ryan koulutuskeskuksia, joissa on mahdollista käydä kaikilla RYA: n järjestämillä kursseilla: 'Päivän Skipperin' perusteista, jotka voidaan hankkia RYA-ohjaajalla 'YachtMaster': n halutuimmalle tittelille. kaikki Sisilian kipparit. Älä epäröi ottaa yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi lisätietoja!