pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Bareboat-moottorijahtien vuokraukset Sardiniassa

ItalyCharter tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja moottorijahdin vuokraamiseksi Sardiniassa ilman päällikköä. Selaa sivustollemme ja valitse lähtövenesatama, mitat, laivanrakentaja, malli, ohjaamojen lukumäärä, käyttöaste ja hinnat. Esimerkiksi Pohjois-Sardinian moottorijahdin vuokraamisen tärkeimmät lähtökohdat ovat Cannigione ja Portisco. Kummastakin venesatamasta voit valita yli kahdenkymmenen moottorijahdin joukosta, joissa on joko 2 tai 3 ohjaamoa, kaikissa versioissa: avoin, coupe ja fly bridge -malli. Tässä on esimerkkejä tuotemerkeistä: Baijeri (Bavaria 32 Sport, Bavaria E40). Sinulla on hiukan vähemmän valinnanvaraa moottorijahdin vuokraamiseksi Etelä-Sardiniassa. Peruskirjan perustamisen perustana ovat Cagliari ja Carloforte. Cagliarin moottorivenevuokraamossa veneiden välillä on kaksi tai kolme hyttiä, perhosilla tai ilman. Nämä ovat tärkeimpiä laivanrakentajia ja malleja: Della Pasqua (Della Pasqua DC16), Sciallino (Sciallino 40 Fly).

  Miehitetyt moottorijahtien vuokraukset Sardiniassa

Ylelliselle lomalle Sardiniassa, ItaliassaCharter voi laatia sinulle räätälöityä miehistöä omaavan Sardinia-huvialuksen charter: istuutua, rentoutua ja antaa itsesi viedä sinne, missä sydämesi haluaa. Yleensä miehistö koostuu kahdesta neljään ihmistä, päällikön, lentoemäntä ja veneen koosta ja tarpeista riippuen, kansi ja kokki kanssa. Nämä ovat tärkeimmät jahtimerkit ja -mallit, joista voit valita: Ferretti (Ferretti 881, Ferretti 630 Fly), Maestrale (Maestrale 52 Fly), Sunseeker (Sunseeker Predator 72), Canados (Canados 62 Fly), Lobfish (Lobfish 57), Prinsessa (Prinsessa V 78), Technema (Technema 80), Falcon (Falcon 76 lentää)

  Voimakas katamaraani Sardiniassa Ylellinen moottorikatamaraani

ItalyCharter esittelee poikkeuksellisen katamaraanin moottorikatamaraanilomaasi Sardiniassa: Lagoon 630 MY. Tässä katamaraanissa on 4 miehistön jäsentä: kippi, kansi, lentoemäntä ja kokki. Teak-kansi, perhesilta, ilmastointi, pakastin, jääpalakone, viininjäähdytin. Matkustajille on varattu neljä kahden hengen hyttiä ja kerrossänky. Vuokraa moottorikatamaraani Lagoon 630 purjehduslomaasi varten Italiassa ja koe elämä aluksella parhaimmillaan.