pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Grenadan katamaraanin peruskirja

Maustesaareksi kutsuttu Grenada on yksi Karibian katamaraaniristeilyn suosikkikohteista. Saastumaton luonto ja meri, Karibian värejä ja makuja, ihanteellinen ilmasto ja paljon aurinkoa, ihanteellinen lähtökohta vierailulle Grenadiinien saarilla. Saaren kokoonpano, hyvin suojatun sataman pääkaupunki (St. Georges) ja erittäin rosoisen rannikon läsnäolo etelässä, mahdollistavat turvallisen navigoinnin ja mahdollisuuden kiinnittyä tai ankkuroitua unohtumattomiin paikkoihin. Lähtö tapahtuu St. Georgesissa, tämän pienen valtion pääkaupungissa, joka saavutti itsenäisyyden vuonna 1974 vapauttamalla itsensä Ison-Britannian herruudesta. Virallinen kieli on englanti, vaikka kreoli-englantia puhutaan yleisesti.
Granadan charter-operaattorimme, joista osa on italialaisia, joilla on pitkä kokemus, toivottavat sinut tervetulleeksi venesatamaan lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Saatavilla on tusina katamaraania parhaista telakoista, Lagoonista, Balilta ja Fountain Pajotista, 38-52 jalkaa, kaikki uudet tai äskettäin valmistetut, valmiit purjehtimaan Karibialla täydellisellä risteilyllä. Mökit 4-6 tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja monet katamaraanit on varustettu lisäpalveluilla: jääkone, ilmastointi, wi-fi, TV. Voit valita bareboat-katamaraanin kipparilla tai ylellisyydellä. Tässä vaihtoehdossa käytettävissäsi on koko miehistö: ammattikippari, emäntä (yksi tai kaksi matkustajien lukumäärästä riippuen) ja jopa kokki, joka valmistaa tuoreita paikallisia tuotteita. Oletko valmis aperitiiviin, kun olet ankkurissa trooppisessa satamassa? Ja sitten illallinen, joka perustuu juuri pyydettyyn keltaiseen evä-tonnikalatartariin?
Mutta katsotaanpa tarkemmin kaunottaret ja toimet, joita tässä planeettamme poikkeuksellisessa paikassa tehdään. Aloitetaan pienestä pääomasta, joka on vierailun arvoinen. Se kehittyy hevosenkengän muotoisen sataman ympärille ja sen kapeat kadut nousevat vihreille kukkuloille. Kansallismuseo, kolme linnoitusta, jotka ovat perintö Ranskan ja Englannin dominoinnista. Ja sitten paljon elämää ja värejä ystävällisyyden ja vieraanvaraisuuden yhteydessä. Paikalliset rakastavat musiikkia ja juhlia paitsi vilkkaan karnevaalin aikana: on monia festivaaleja ja tapahtumia, joita järjestetään ympäri vuoden. Markkinat ovat toinen vertauskuvallinen paikka, jossa näky ja maku ovat täynnä tunteita: juuri pyydetty kala (iso marliini, tonnikala, hummeri) ja maustevuoret (muskottipähkinä, inkivääri, kaneli, neilikka). Ja sitten banaanit, kookospähkinä, meille tuntemattomien trooppisten hedelmien määrä ... Grenadan katamaraaniristeily alkaa täältä ja siirtyy sitten etelään, rosoiselle rannikolle, jota reunustavat lukuisat sisääntulot. Täällä True Blue, Prickly Bay, Clarkes Court, Mt Hartman Bay, St. David Harbor, yksi toisensa takana. Jokainen löytää, valitse suojattu ankkuripiste tai kiinnitys lukuisissa venesatamissa. Lahdilla on usein riuttoja snorklausta ja sukellusta varten, ja venesatamat tarjoavat veneitä vuokralle, jos haluat kokea nopeuden jännityksen pienessä ajelussa.
Jos valitset katamaraanin Grenadassa, haluat purjehtia paljon ja olet oikeassa paikassa. Etelärannikolta voit seurata karuja rannikoita kohti pohjoista, paljon vähemmän turisteja ja ihmisen tekemiä (vaikka joitain ihastuttavia kyliä on rannikolla). Jatka sitten pohjoiseen, St.Vincent -reitti, pysähtyäksesi vierailulle Grenadiinien saarille. Carriacou, Union Island, Diamond Island, Canouan, Mustique ... ja monet muut. Heidän nimensä eksoottisuus on yhtä kuin kauneus. Olet miellyttävissä, eksklusiivisissa paikoissa, monilla nähtävyyksillä: valkoisilla rannoilla, mutta myös hienostuneilla lomakohteilla, viehättävissä merikylissä tai autioilla lahdilla. Voit jopa saavuttaa St. Vincentin, saariston suurimman saaren sen pohjoispäässä, ja palata sitten Grenadaan.
Mutta loma täällä tarjoaa niin paljon enemmän. Grenada ei ole vain purjehdus kauniilla merillä, vaan sarja sivutoimintoja, jotka rikastuttavat lomaa. Vesiurheilu ennen kaikkea: sukelluksen harrastajille Bose Reef ja Dragon Bay tarjoavat viitteellisiä merimaisemia, joissa on vedenalaisia ​​muureja ja vierailuja hylyissä. Kalastuksen harrastajille järjestämme retkiä varustellulla veneellä (mutta katamaraaneilla on ammattitaitoiset varusteet) syvänmerenkalastukseen. Sitten retket sisätiloissa: järjestetään opastettuja kierroksia (jalka, maastopyörällä tai jeepillä) vierailla kauniilla ja joskus läpäisemättömällä sisämaalla, jota hallitsee tulivuori, joka on luonut vihreän ja rehevän kasvillisuuden. Erityinen vaellus saavuttaa QuaQua-vuoren huipun purojen kautta, jotka luovat vihjailevia vesiputouksia ja sademetsiä, huipulle, josta voit nauttia upeista näkymistä. Luonto, urheilu, rentoutuminen, ostokset, taide, keittiö, kansanperinne: Grenadan katamaraaniloma on kokemus, joka pysyy pysyvänä.