pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  LAGOON CATAMARAN VUOKRAUS

Oletko ajatellut lomaa Italiassa charter-katamaraanilla ? Operaattorimme ovat läsnä kaikissa niemimaan tärkeimmissä merenrantakohteissa ja saarilla, joten lähtökohdan valitseminen makusi mukaan on helppoa. Tilauskatamaraanien valikoima on laaja, mukaan lukien kaikki suuret valmistajat. Laguunit ovat hallitsevia mukavuuden, tehokkuuden, turvallisuuden ja kauniin muotoilun vuoksi. Voit valita laguunivuokrauksen joltakin valitusta operaattoristamme: esimerkiksi monet tämän telakan mallit ovat Porto Cervossa, Cala dei Sardissa ja Olbiassa lomaillen yksinoikeudella Costa Smeraldassa ja purjehtia Bonifacioon. Tukikohta Marsalassa päästäksesi läheiselle Egadille tai Capo d'Orlandoon, jos valitset Liparisaaret. Pozzuolista ja Procidasta jännittävään lomaan Caprin, Ischian ja Amalfin rannikon ympäristössä. Etsi Italycharterista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto katamaraanivuokraus : katamaraaneja voi tilata sijainnin, telakan, mallin, mökkien, koon, hinnan jne. Mukaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tarvitset.

  KATAMARAN VUOKRA | KAIKKI EDUT

Katamaraanin tai purjeveneen vuokraus ? Jos et ole koskaan vuokrannut katamaraania, tiedä, että erot verrattuna veneeseen ovat huomattavat. Samalla pituudella katamaraani on paljon tilavampi kahden rungon läsnäolon vuoksi, mikä mahdollistaa useamman ja yleensä suuremman mökin majoituksen. Päiväkäytettävyys on myös parempi: leveämpi kansi mahdollistaa suurten pöytien ja sohvien sijoittamisen, ruokasali on suuri ja kirkas ja keulassa oleva verkko antaa sinun makaa ja ottaa aurinkoa. Lisäksi kippari ja / tai miehistön jäsenet ovat erillisiä ja riippumattomia asiakkaista. Katamaraani on myös vakaampi rauhallisissa ja sileissä meriolosuhteissa, ja siitä tulee miellyttävä vaihtoehto merestä kärsiville. Katamaraanivuokraus soveltuu lopulta ystäväryhmille, lapsiperheille ja ehkä isovanhemmille, jotka haluavat mukavan ja ylellisen loman, purjehtii varovasti rannikkoa pitkin tai saarten ympäri ilman, että tarvitsee pitkiä matkoja merellä. Italycharterilla sinulla on täydellinen kuva tuhansista tarjouksista kaikissa Italian paikoissa. Voit valita katamaraanin peruskirjan tilaamalla ne koon, mökkien lukumäärän, hinnan, telakan ja mallin mukaan. Peruskirjeemme ovat ammattimaisia ​​ja valittuja ja tarjoavat uusia ja upouusia veneitä: yleensä 1-2 vuotta, mutta monet ovat juuri lähteneet pihalta vuonna 2020. Laguunin vuokraus on suosituin vaihtoehto katamaraanien ollessa 38-62 jalkaa. Lagoon 42: sta alkaen tämän pihan katamaraanit on varustettu lentosilloilla ja kaikilla mökeillä, joissa on kylpyhuone. Lisäksi vakiovarustukseen kuuluu ilmastointi, generaattori, vesikone. Pyynnöstä kippari ja koko miehistö, joilla keskisuurille ja suurille malleille on oma itsenäinen majoitus. Muita tärkeitä rakentajia ovat Bali, Catana, Fountain Pajot, Dufour ja ylelliset Sunreefit. Täysin uudella Bali 4.8: lla on ainutlaatuinen ruokasali, joka ulottuu saumattomasti pääkannelle ja luo tilaa ja kirkkautta. Fountain Pajotin Ipanema 58 -mökissä on 5 kahden hengen hyttiä, joissa kaikissa on kylpyhuone, sekä miehistön hytti. Joissakin malleissa on jopa jääkone, pesukone, stereot ja televisio. Aluksella on lukemattomia virkistys- ja urheilutoimintoja: melonta, SUP, sukellus, vesiskootterit, maastopyöräily. Jos haluat vain rentoutua, ylellisessä katamaraanivuokrauksessa emännät ja kokit tarjoavat sinulle herkullisia aterioita ja aperitiiveja auringonlaskun aikaan tai upeita juomia siemaillen satamassa!

  KATAMARAN VUOKRA | BAREBOATISTA LUXURY-VUOKRAUKSEEN

Bareboat-katamaraanin vuokraus . Katamaraanin peruskirjeemme tarjoavat veneen vain ilman miehistöä, jotta asiakas voi komentaa sitä saatuaan merenkulkuluvan. Tämä katamaraanivuokrausvaihtoehto on tarkoitettu kokeneille ihmisille, jotka tuntevat purjehduksen ja haluavat nauttia ilmaisesta lomasta ystävien, lasten, tyttöystävien, vaimojen kanssa. Italian rannikot ja saaret ovat täynnä venesatamia, mikä tekee navigoinnista turvallista monilla kiinnitysvaihtoehdoilla. Joillakin alueilla yksisuuntainen kaava on jopa sallittu, eli saapuminen muuhun kuin lähtöpaikkaan.
Katamaraanivuokraus kipparin kanssa : katamaraanivuokraukseen sisältyy kipparin läsnäolo pienellä lisämaksulla. Niille, jotka eivät halua olla huolissaan, paikalliset ammattikipparit purjehtivat sinusta asiantuntevasti ja myötätuntoisesti valitsemillasi reiteillä. Tällä tavoin tilausloma tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueeseen paremmin ja tutustua myös kaikkein esteettömimpiin alueisiin.
Ylellinen katamaraanivuokraus : Valitse valikoiman yläosa, jotta lomastasi tulisi unohtumaton. Palvelee ja hemmottelee korkean tason ammattitaitoinen henkilökunta: paitsi kippari, myös emännät ja kokki, tarkkaavainen pienimpiin yksityiskohtiin. Aamiaiset, lounaat ja illalliset, juomat ja aperitiivit, rentouttava ja urheilullinen toiminta, jotta kokemuksesi olisi ainutlaatuinen ja jännittävä. Maun, ammattitaidon ja harkinnan mukaan miehistöt vastaavat tarpeisiisi aluksella ja ulkona.