pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Moottoriveneiden vuokraus Sisilia | Parhaat venereitit

Sisiliassa moottorivenevuokrausta varten olet hemmoteltu valinnanvaraa. Parhaimmista kohteista suosittelemme Eeolian saaria, joka on surffaajien suosikki vulkaanisten saarten saaristoa. Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano saavat teidät rakastumaan rakastettujen vesien, aktiivisten ja passiivisten tulivuorten, luonnonaltaiden ja niiden karujen rannikkojen ansiosta. Favignana, Levanzo ja Marettimo, kolme saarta, jotka muodostavat Egadin saariston ja jotka ovat villit ja rikkaat meri- ja kasvilajeista. Ustica, jota kutsutaan Tyrrhenanmeren 'mustana helminä', joka edustaa suuren vedenalaisen tulivuoren pieni kärki. Panarea, jota rakastavat kuuluisat ihmiset ja jossa on pakko pulahtaa Cala Juncossa. Lipari, jolla on erittäin vilkas kylä, soveltuu myös yöpysähdyksi.

  Ylelliset moottorijahdit Sisilia

Jos haluat kokea ylellistä lomaa Sisiliassa, voit vuokrata ylellisiä moottoriveneitä. Ylellisissä moottoriveneissä on miehistö: kapteeni, emäntä ja kokki ovat käytettävissänne. Sisilian ylelliset moottoriveneet tarjoavat lisäksi kaikenlaisia mukavuuksia: ilmastointi, generaattori, vedenkeitin ja jääkone sekä vesiurheilu kaikille makuille ja ikäisille, kuten melonta, melonta, sup, snorklausta, kalastusta, sukellusta, vesihiihtoa, herätä aluksella.

  Moottorivenevuokraus Sisilia kipparilla

Jos etsit ylellisyyttä, mukavuutta, mukavuutta etkä halua jättää mitään sattuman varaan, ItalyCharterilla voit vuokrata moottoriveneitä miehistön kanssa Sisiliasta. Sinut viedään missä haluat, hemmotellaan ja tarjoillaan, joten voit nauttia lomasta täysin ilman huolenaiheita. Käytössäsi oleva miehistö koostuu yleensä kapteenista, emäntästä ja koosta ja pyynnöstä riippuen käytetystä ja kokista. Sisilia Aeolian moottorivenevuokraamon tärkeimmät tukikohdat ovat Portorosa, Milazzo ja Riposto. Täältä on saatavana tusina moottorijahtia, sekä 2 että 3 ohjaamoa, kaikissa versioissa: avoin, coupe ja perhesilta. Nämä ovat joitain esimerkkejä: Aicon (Aicon 52 Fly, Aicon 62, Aicon 64, Aicon 72 Aicon 75); Cranchi (Cranchi Mediterranee 50, Cranchi Zaffiro 32); Ferretti (Ferretti 97), Nano Marine (Nano Marine 38.5), Sessa (Sessa C43), Uniesse (Uniesse 72)

  Moottorikatamaraanien vuokraus Sisilia

Unohtumattomalle lomalle, jossa yhdistyvät moottoriveneen käytännöllisyys ja katamaraanin mukavuus, voit valita moottorikatamaraanin charterin Sisiliasta. Meillä on tällä hetkellä Lagoon 630.