pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Martinique purjeveneessä

Oletko fani purjehduksesta Karibialla? Miksi et valitse Martiniquen risteilyä? Saari, joka on osa Ranskan merentakaista departementtia, on purjehdusparatiisi Karibialla. Martiniquen purjeveneiden vuokraamisen lähtökohta on Le Marine, jossa on erinomainen venesatama (jonka katsotaan olevan yksi Karibian parhaista), jossa peruskirjoillamme on laaja valikoima veneitä, joista valita Beneteau, Dufour ja Jeanneau. Lomakeskus, joka sijaitsee pienessä lahdessa saaren lounaiskärjessä, ympäröi vehreä mangrovekasvillisuus. Purjehdus Martiniquessa tarkoittaa purjehdusta mielihyvällä upealla merellä, kiinnittymistä koskemattomiin lahtiin, joissa voit uida kristallinkirkkaissa vesissä, snorklata tai sukeltaa koralliriutalla. Le Marine -lahden lähellä on Saint-Anne, jonka kiinnityskohta on upean rannan edessä. Maalauksellisessa kylässä, jossa on valkoisia taloja, on tyypillisiä kauppoja ja ravintoloita. Etelämpänä kuuluisat Salinesin rannat, joita reunustaa tiheä palmuja. Ohitettuasi Ilet Cabritin voit purjehtia pohjoiseen itärannikkoa pitkin lukemattomilla lahdilla ja villillä rannoilla. Länsipuolella kohti pääkaupunkia Fort-de-France -tapahtumaa kohtaat symboliset kohteet: Anse Noire merikilpikonnineen, Trois Ilets, jota hallitsevat sataman lähellä olevat kolme luotoa ja lopulta valtava Portin lahti -de -Ranska. Pääkaupunki, 86 tuhannen asukkaan kaupunki, tarjoaa mahdollisuuden kävellä, ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin ja yöelämään. Vela Martinique on hieno loma, joka sopii sekä puhtaille merimiehille että lapsiperheille ja eläkeläisille. Löydät hiljaisia ​​ja vähän tuulisia rantoja ja lahtia, joissa lapset voivat pitää hauskaa turvallisesti. Fort-de-Francen ulkopuolella Martinique-risteily ei voi sivuuttaa navigointia saaren pohjoisimpaan osaan, koskemattomimpaan. Rannat muuttuvat vähitellen pimeiksi, johtuen niiden laava-alkuperästä. Pohjoista osaa hallitsee itse asiassa La Peléen tulivuoren massiivialue (noin 1400 m), josta tuli vuosisatojen ajan joidenkin purkausten päähenkilö. Viimeisin ja kauhein tapahtui vuonna 1902, kun koko Saint-Pierren kylä tuhoutui (vain 4 säilyi!) Ja tänään on mahdollista vierailla hiiltyneillä raunioilla. Tulet rekonstruoidun kaupungin pieneen satamaan ja sieltä pääset muinaiseen Saint-Pierreen, eräänlaiseen Karibian Pompejiin! Jos valitset Martiniquen venevuokrauksen, sinulla on nämä ja monet muut tunteet, jotka koetaan yrityksessä, erinomaisen veneen käskystä, jonka tarjoavat parhaat Karibian peruskirjat, lähtö- ja saapumispaikka Le Mariniin!

  Retket Martiniquessa Maa- ja meriaktiviteetit

Martinique on yksi Karibian kohteista, joita purjehduksen ystävät arvostavat eniten, haluatko sitten veneen tai katamaraanin. Saari tarjoaa paitsi mahdollisuuden purjehtia turvallisesti ja tutustua koskemattomiin paikkoihin, mutta myös kadehdittavan valikoiman aktiviteetteja sekä merellä että maalla. Ilmastostaan ​​ja vedestään tasaisessa lämpötilassa ympäri vuoden aktiviteetit merellä ovat lukemattomia. Snorklaus ja uinti lahdissa ja lähellä koralliriutaa, jossa on myös naamioita ja eviä (sisältyy usein rahtaukseen). Sukeltajille on useita sukelluskeskuksia. Martinique on myös purjelautailun, leijailun (Anse Michel ja Anse Traubaud) ja surffauksen (erityisesti tuulisemmilla länsi- ja pohjoisrannikolla) paratiisi. Merikalastuksen ystäville järjestetään veneretkiä offshore-ammattilaisvälineillä. Et voi jättää väliin matkaa paikallisen Yolen kanssa delfiinien tai jättiläiskilpikonnien löytämiseksi tai niille, jotka haluavat päivittäisiä melontaretkiä. Puhtaille merimiehille voidaan vuokrata pieniä purjehduskatamaraaneja, gommier, joka on paikallinen regattavene, hobie-kissa tai laser. Martiniquen lomalla ei ole pulaa maan aktiviteeteista: maastopyöräily ja vaellus, etenkin saaren pohjoisosissa ja tulivuorta kohti. Ratsastus, 4X4 tai buginen ratsastus. Golfin ystäville on upea 18-reikäinen kenttä, josta on näkymät Trois Iletsille. Äärimmäisille juoksijoille, Tchimberaid, kilpailu, joka on nyt 23. painoksessa trooppisen metsän läpi, ja mittarilukema on 5-103 km rohkeimmille! Lopuksi, jos haluat rentoutua, tärkeimmät keskukset, kuten Fort-de-France, Lamantin ja Le Marin, tarjoavat baareja, ravintoloita ja paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Martiniquessa on myös runsaasti tyypillisiä kyliä, jotka voivat löytää, kalastaa tai maaseudulla kukkuloiden rinteillä. Paikallinen käsityö on erittäin vihjailevaa: kalebasse, suuret puiset kuoret hedelmistä, jotka on käsitelty astioiksi. Toisiinsa kietoutuneiden kuitujen, mukaan lukien tyypilliset bakoua-hatut, käsittely. Lisäksi löydämme monia kankaita, mukaan lukien Madras, tuotu Intiasta 1700-luvulta lähtien ja sitten työskennellyt useiden vaatteiden valmistuksessa. Lopuksi sokeriruo'on käsittelystä, josta saadaan siirappi ja väistämätön Martinique Rum. Katamaraani tai purjevene Martiniquessa on jännittävä ja monipuolinen loma: navigointi ja purjehdus, meri ja luonto täydellisessä yhdistelmässä!

  Mikä ajanjakso valita Martiniquen purjehduslomalle?

Milloin on paras aika vuokrata vuokra-auto Martiniquessa? Päiväntasaajan ja syövän trooppisten alueiden välissä 14. yhdensuuntaisella saarella on trooppisen merenkulun luokitus, kuten muualla Karibialla. Tyypillisesti on kaksi vuodenaikaa, märkä, joka kestää toukokuun puolivälistä marraskuun puoliväliin ja kuiva marraskuun puolivälistä toukokuun puoliväliin. Ensimmäiselle on ominaista keskimääräinen lämpimämpi lämpötila (korkeintaan 31 iltapäivällä), mutta usein sateet varsinkin heinäkuusta lokakuuhun, jolloin trooppisia hurrikaaneja voi esiintyä. Marraskuusta lähtien nämä ilmiöt rauhoittuvat, mikä tekee lomasta miellyttävän. Lämpötilat laskevat hieman (vähintään 22–29) ja sateet ovat hyvin alhaiset helmikuusta huhtikuuhun. Fort-de Francen idean saamiseksi tänä aikana rekisteröidään 60-90 mm kuukaudessa. Yleensä kuitenkin jopa joulukuu ja tammikuu ovat erinomaisia kuukausia Martiniquen loman viettoon (ajattele, mikä hieno idea viettää uusi vuosi veneellä).