pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjevene vuokraus Sardiniassa, parhaat matkat Pohjois-Sardiniassa

Costa Smeralda on kuuluisan kaunis ja tyylikäs. Sen legendaarisin lomakeskus on Porto Cervo - rikkaiden ja kuuluisten leikkipaikka, jossa on hohtavaa yöelämää, ravintoloita ja putiikkeja. Se merkitsee lahteista ja lagoista rikkaan rikkaan rannikon alkua, jossa meri on hurmaava sekoitus smaragdista ja turkoosista. Purjehdus Sardiniassa on erityisen ilahduttavaa: Liscia di Vacca pohjoisessa, sitten Pevero-lahti etelässä; ja Spiaggia del Principe, koskematon valkoinen hiekka kehittää syvän, suojaisen lahden, jota ympäröivät vihreys ja graniittikivet. Täällä suosittelemme kiinnittämistä illalla ja herättäessä aamunkoitteessa nauttiaksesi auringonnoususta ja hyödyntämään rannasta mahdollisimman paljon, ennen kuin turistit valloittavat. Viimeiseksi, jos suunnaat etelään ja purjehdit Capriccioli-pisteen ympäri, se ei ole kaukana sieltä, eksklusiiviseen pieneen satamaan Cala Volpessa. Maddalena-saaristo leviää koilliseen Costa Smeraldasta ja on helpon matkan päässä Porto Cervosta tai Cannigionen, Palaun ja Santa Teresa -kaupungeista. Saaristomeren pääsaaret ovat Santo Stefano, Maddalena, Caprera, Spargi ja Razzoli sekä monet muut pienemmät saaret, jotka ovat yhtä kauniita. Kaikki tämä sisältyy suhteellisen pienelle alueelle, joka tarjoaa loputtoman jakson henkeäsalpaavia maisemia ja kristallinkirkkaita vesiä. Sieltä on lyhyt ylitys salmen yli pienille Ranskan saarille Korsikan, Lavezzin, Cavallon, Isola Piatta ja muutaman mailin päässä, luonnonkaunis lähestymistapa Bonifacioon. Sardinian purjehtosopimuksellasi voit lähteä Olbialta kohti toista upeaa Sardinian rannikon osaa: Golfo Aranci, Punta Molara, San Teodoro. Sen keskellä on Tavolaran saari, sukelluksen ja vaelluksen paratiisi; ja Molaran saari, keskellä merialuetta. Tämän saaren lounaispuolella on kauniit luonnolliset uima-altaat, joissa on täysin läpinäkyvä, matala merialue, jonka WWF luokittelee maailman kauneimpien meriekosysteemien joukkoon.

  Purjehdus charter Sardiniassa, parhaat reittit Sardinian eteläpuolella

Sardinian eteläosasta löytyy koskemattomia maisemia ja jälleen kerran upeaa vettä. Sardinian purjehdusloman suosituin alue on Cagliarin ja Carloforten välinen rannikkoalue, joka voidaan kattaa yhden viikon charterloman aikana. Tässä maisema on rauhallisempi, hiljaisempi ja toisinaan villi: jätämme pohjoisen kallioiden taakse ja löydämme lempeämmän rannikon, jolla on enemmän kasvillisuutta. Pääkaupungin jälkeen tulemme Pulaan, sitten kirkkaan valkoisen hiekkakaistan Chiaan ja Noran arkeologiseen puistoon. Aina läsnä olevan sumuisen tuulen mukana, purjehdimme Sardinian lounaiskärjen ympäri kohti Porto Pinoa, Sant'Antiocoa ja viimeiseksi viehättävää kalastuskylää Carlofortea Isola di San Pietrossa.

  Purjeveneen vuokraus Sardiniassa, ylellisyyttä tarjoavan veneen vuokraus

Se ei saa paljon parempaa kuin purjehdus Sardinian ympäri ylellisellä jahdilla. ItalyCharter on valmis järjestämään Sardinia-veneiden vuokraukset täydellisinä miehistöineen: ammattimaiset päälliköt ja pätevät lentoemäntät takaavat sinulle todella erityisen kokemuksen. Laivasto koostuu maailman parhaimpien laivanrakentajien aluksista, ja se sisältää uusimmat mallit, jotka lanseerattiin vuonna 2020. Esimerkiksi, voit purjehtia viehättävistä, suihkumassa varustetuista venesatamista Porto Cervossa, Porto Rotondossa tai Porto Quatukssa, ja risteilyllä yli Maddalenan saaristoon. Saaret ja niiden ympärillä oleva turkoosi meri ovat upeita, mutta voimakkaat länsituulet, matalat merenpohjat ja kivet tarkoittavat, että turvallista purjehdusta varten tarvitaan asiantuntija-päällikkö. Ylellisyysjahtien päälliköt ovat asiantuntijoita, jotka tuntevat tämän alueen hyvin. He osaavat ehdottaa upeimpia lahtia ja lahtia. Voit pudottaa ankkurin, sukeltaa sisään ja nauttia snorklauksesta ennen kiivetä takaisin alukselle lounaalle tai kokin valmistamille juomille ja välipalloille. Ohitettavat huvialukset Sardinia: voit selata verkkosivujamme ja valita parhaiten miellyttäviä venesatamia sekä veneitä ja veneitä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja lisäämällä niin monta kokemusta kuin haluat täyttää lomamatkallesi: ylellisyysvaihtoehdoilla alussi voi tulla täysin varustettuna snorklausvarusteilla, SUP-lautoilla, kajakkeilla, vesihiihtoon tarkoitetulla RIB: llä ja wakeboarding sekä generaattori, vedenkeitin, ilmastointi ja jääkone.

  Yhdensuuntainen purjehdus charter Sardiniassa

Jos etsit monipuolisempaa purjehduskirjaa Sardiniassa keskittyen itse purjehtimiseen, jolloin voit löytää pitemmän osan rannikosta, voit valita yksisuuntaisen vuokrataulun Sardiniasta. Nout veneesi yhdestä venesatamasta ja pudotat sen toiseen sijaintiin. Valittavana on kaksi reittiä: Cagliari-Carloforte, joka kattaa saaren eteläosan, ja Alghero-Carloforte, joka purjehtii länsirannikolla. Eteläiselle reitille voidaan päästä kummastakin suunnasta, joko pääkaupungista tai maagisesta Carloforten kalastajakylästä Isola di San Pietrolla. Viikon kuluessa voit vierailla kauniissa Isola Sant'Antiocossa; Porto Pino; mahdottoman valkoiset hiekkanauhat Chialla, Noran arkeologisessa puistossa - ja miksi ei lopettaa vilkkaassa Cagliarissa, josta pääsee kauppoihin ja tutustua linnan ympäri hudottuun upeaan vanhaankaupunkiin. Alghero ja Carloforte ovat länsirannikon reittisuunnitelman perusta. Se on erittäin pitkä reitti, joka antaa sinulle mahdollisuuden purkaa purjeet ja pitää itsesi kovaa sumuista tuulta vastaan ​​hämmästyttävän kauniilla rannikolla, joka on pääosin turmeltumaton, ja turismia on paljon vähemmän kuin muualla Sardiniassa. Jätä Algheron vilkkaat rannat (joiden ympäristössä on kuitenkin viehättäviä, suojattuja pieniä lahtia) ja suunnata etelään kohti Bosaa: Bosa Marinassa kannattaa kiinnittyä retkelle sisämaahan, jotta vierailet ihastuttavassa kaupungissa, sen sateenkaarissa. värilliset talot klusteroituvat Castello Malaspinan alle. Jatkamme etelään pitkin täysin asumattomia rannikkoosuuksia, joissa on useita lahtia, saavutamme Oristanon alueelle: täältä löydät Sinisin niemimaan ja sen tahrattomat rannat; villi ja asumaton Mal di Ventren saari. Jos käsittelet jatkuvaa tuulta ja matalaa merenpohjaa, purjehdus täällä on todella jännittävä kokemus. Sitten on arkeologinen paikka Tharrosissa, samoin kuin Torre dei Corsari, Is Piscinasin ranta ja viimeinen lopullinen määränpääsi, Carloforte. Tämä reittisuunnitelma voidaan kattaa myös vastakkaiseen suuntaan, mutta koska käytettävissä on vain pieni laivasto, suosittelemme, että otat yhteyttä joukkueeseemme saadaksesi lisätietoja.

  Venevuokraus Sardinia 2020

ItalyCharter antaa sinun valita kaikista aivan uusista aluksista: jos etsit haulla '2020 purjeveneitä Sardinia', näet kaikki viimeisimmät tilauspurjevenemallit, joita voi vuokrata Sardiniassa. Tässä on joitain esimerkkejä: Sardinian Jeanneau-purjeveneen vuokrauksesta (Jeanneau Sun Odyssey 440, Jeanneau Sun Odyssey 490); Sirentin Beneteau-purjeveneen vuokraamiseksi: (Beneteau Oceanis 51.1), Baijerin huvialusten peruskirjat Sardinia: (Baijeri 37 Cruiser, Baijerin 41 Cruiser, Bavaria 46 Cruiser); Dufour-veneiden vuokrauksessa Sardinia: (Dufour 390, Dufour 430, Dufour 520, Dufour 530, Dufour 56 Exclusive); Hanse-purjevene charter Sardinia: (Hanse 458, Hanse 508, Hanse 588).