pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Toscanan moottorivene vedenalaiseen toimintaan

Toscanassa moottoriveneen vuokraus on hieno tapa myös omistautua sukellukseen ja snorklaukseen, jopa niille, jotka haluavat aloittaa tyhjästä. Italycharter voi auttaa sinua sukelluskurssin valinnassa ja saada myös ”meren kasteen”.

  Toscanan ylelliset moottoriveneet

Ylellinen moottorivenematka Toscanassa on unelma, joka voi helposti toteutua vuokraamalla ylellisyysjahdin laajaan valikoimaan, jota ItalyCharter tarjoaa sivustolla. Toscanan luksusmoottoriveneillämme on miehistö, joka navigoi tarvitsematta ajatella mitään. Voit nauttia upeasta lomasta kapteenin, emäntä ja kokin kanssa, jotka huolehtivat sinusta, ja mukana on kaikenlaisia mukavuuksia aluksella, kuten ilmastointi, generaattori, jääpalakoneen vedenkeitin, viinikellari ja kaikenlaiset vesiurheilulajit: melonta, melonta, sup, snorklausta, kalastusta, sukellusta, vesihiihtoa, herätä lennolle.

  Toscanan moottoriveneet miehistön kanssa

Ylellisyys, mukavuus ja mukavuus eivät ole ongelma Toscanan huvialusten vuokrauksessa. Italycharterilla voit vuokrata moottoriveneen miehistön kanssa. Kokenut miehistö palvelee ja hemmottelee, opastaa ja kuljettaa kaikkiin veneiloma-vaiheisi Toscanassa kokenut miehistö: kapteeni, emäntä ja mahdollisuuksien mukaan kokki ja käytetyt.