pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Katamaraanikartta Sardiniassa: Sardinian houkuttelevimpien rannikkokaupunkien löytäminen

Sardinia katamaraanilla on unohtumaton kokemus. Sillä ei ole vain merta, jota kadehditaan ympäri maailmaa, mutta siinä on myös luonnon-, historia- ja gastronomiaperintöä, joka tekee siitä todella ainutlaatuisen määränpään. Rannikon varrella on paljon vierailtavia kaupunkeja: pääkaupunki Cagliari, jossa on monia ravintoloita, upea baarimaisema ja paljon tutkittavaa putiikkia. Älä missaa keskiaikaista vanhaa kaupunkia: kävele linnaan ja nauti laajoista näkymistä lahdelle. Olbiaan saapuu lauttoja mantereelta, ja sillä on Cagliarin jälkeen toiseksi suurin lentokenttä. Täältä kannattaa pysähtyä katsomaan vanhaa kaupunkia ja käymään Basilica di San Simpliciossa; mutta ennen kaikkea Olbia on lähtökohta tärkeimmille kohteille Pohjois-Sardiniassa: Costa Smeralda, Maddalena-saaristo ja upea rannikko San Teodoroon saakka Tavolaran ja Molaran saarilla. Alghero on muinainen kaupunki, ja sen keskiaikaiset kaupunginmuurit ovat edelleen ehjät. Sitä ympäröivät upeat rannat ja pienet kiinnityspisteet. Sitten on Bosan kaltaisia ​​kyliä, joissa on värikkäitä taloja ja linna; Castelsardo, rakennettu jyrkän kalliolle, joka ylittää meren; ja pieni satama Carlofortessa, San Pietron saarella Sardinian lounaisosassa

  Tilaa katamaraani Sardiniassa ja purjehti Sardinian saarien ympäri

Katamaraanin vuokraus Sardinian pohjoisrannikolla antaa mahdollisuuden risteillä sitä ympäröivien kauniiden saarien ympärillä: tunnetuimpia niistä on Maddalenan saaristossa, samanniminen saari sekä Caprera, Spargi ja Razzoli . Voit purjehtia Bonifacion, Isola Piatta, Lavezzin ja Cavallo-salmen läpi. Sitten heti Olbia, Tavolara ja Molara. Rahtaamalla katamaraania eteläiseen Sardiniaan, lähtöä esimerkiksi Carlofortesta, voit käydä Sant'Antiocossa ja San Pietrossa sekä suojatulla Mal di Ventren saarella palaamalla takaisin länsirannikolle. Viimeiseksi, katamaraanirenkaalla Algherosta tai Stintinosta luoteisrannikon ympärillä vaikuttavan Spiaggia della Pelosan läheisyydessä, voit purjehtia villiin, kiviseen Isola dell’Asinaraan.

  Katamaraanilomat etsivät Sardinian kansallispuistoja

Yhden viikon katamaraanikartta antaa meille mahdollisuuden vierailla kauneimmissa suojeltuissa luonnonpuistoissa ja merialueilla: Maddalenan saariston kansallispuistossa, Asinaran kansallispuistossa ja jos vaellukselle haluat, voit kiinnittyä Santa Maria Navarreseen ja mennä sisämaahan tutkimaan Orosein ja Gennargentu-kansallispuistoa

  Sardinian katamaraanirekisterit: Purjehdus ja arkeologia

Sardinialta ei ole pulaa kiehtovista arkeologisista puistoista: Rannikkoa lähinnä olevia, joihin voidaan käydä Sardinian katamaraaniristeilyllä, ovat Tharros ja Nora. Tharros seisoo viehättävällä niemimaalla lähellä Oristanoa, ja sillä on muinaisen foinikialais-roomalaisen kaupungin rauniot. Nora on lähellä Pulaa, Carloforten ja Cagliarin välillä, ja siellä on suuren kaupungin jäännökset, jotka myös roomalaiset ovat valloittaneet.

  Katamaraaniliikkeet Sardiniassa: mikä on uutta vuodelle 2020?

ItalyCharter antaa sinun valita koko Sardiniassa käytettävissä olevan laivaston joukosta: bareboat-katamaraanien vuokraus, purjekatamaraanien vuokraus, moottorikatamaraanien vuokraus, ohitetut katamaraanien vuokraukset tai ylelliset katamaraanien charterit. Tunnetuimpia telakoita ovat Lagoon, Fountaine Pajot, Bali, Sunreef, Catana. Tässä on muutamia esimerkkejä: Sardiniasta vuokrattavat laguunikatamaraanit: (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 450 F, Lagoon 46, Lagoon 46 F, Lagoon 50, Lagoon 52 F, Lagoon 560 S2); Bali-katamaraanit vuokrattavana Sardiniassa: (Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.6, Bali 5.4, Bali CatSpace); Sunreef-katamaraanit vuokrattavana Sardiniassa: (Sunreef 50, Sunreef 60); Vuokrattavat suihkulähde Pajot -katamaraanit Sardiniasta: (Astrea 42, Lucia 40, Saona 47, Alegria 67); Dufour-katamaraanit vuokrattavana Sardiniassa: (Dufour Cat 48). Tällä verkkosivustolla voit nähdä kunkin katamaraanin varusteet, hinnat, extrat, alennukset ja kaikki viime hetken tarjoukset. Halutuimpia varusteita ovat: poreallas, ilmastointi, generaattori, aurinkopaneelit, kalastus, snorklaus ja SUP-laitteet. Ota mukaan lentosiltamallit tai urheilullisemmat mallit, kuten uudet Excess-katamaraanit.

  Fountaine Pajot Alegria 67: Ylellinen katamaraani Sardinia

Unelmoitko siitä, että voit hemmotella hienoimmassa luksuksessaan Sardinian katamaraanilomaa? ItalianCharterin uusimman charterkatamaraanin nimi on Alegria 67. Erottuvat piirteet: Poreallas etukannella. Charterkatamaraani, jossa on 4 miehistön jäsentä: kippi, toinen käsi, lentoemäntä ja kokki. Teak-kansi, Fly Bridge, ilmastointi, pakastin, jääkone, viininjäähdytin. Epäilemättä hienoin katamaraani, joka nyt on vuokrattavissa Italiassa. Tarjous: Ocean Master 460 40 hv moottorilla. Master-sviitti, 3 kahden hengen hyttiä ja yksi yhden hengen kerrossänky.