pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Katamaraanililaus Sisilia: Suosituimmat kohteet

Sisilia-katamaraanivuokrauksen ansiosta sinua hemmotellaan valinnan suhteen määränpäähän nähden. Parhaimpien joukossa mainitsemme Eolian saariston ja Egadin saariston. Aeolian saarilla pakollinen pysähdyspaikka on Panarea, josta löydät poijukentän ja josta et voi unohtaa uppoutua fantastisiin Cala Juncoon ja Cala Zimmeriin. Ja sitten Salina, missä Pollara-ranta sieppaa sinut mereen leviävien kivisten seinien muodon vuoksi. Vulcanon saari sopii niille, jotka rakastavat vaellusta, tulivuorella, mutta myös lämpöhoitojen ystäville: on mahdollista sukeltaa joihinkin uima-altaisiin ja hyödyntää mudan termisiä ominaisuuksia. Myös Vulcano, Piscine di Venere, on harvinaisen kauneuden paikka, jossa voit uida. Vieraillessaan tulivuoria Strombolilla on myös tulivuori, jolla on melko tiheä toiminta 15 minuutin välein. Vaellusharrastajille on mahdollista kiivetä tulivuorelle ja ihailla Sciara del Fuocoa. Lipari-saari on vilkkaimpia, maa ansaitsee pysähtymisen ehkä yöllä. Se on sopiva paikka polttaa polttoainetta Aolian saaristossa, laajassa lahdessa on venesatama ja useita laituri. Sen pinot ovat myös kauniita. Filicudi ja Alicudi ovat tämän saariston turmeltumattomia saaria, jotka soveltuvat meren ystäville, kristallinkirkkaalle vesilleen ja piilottavat pieniä rantoja, joihin pääsee vain veneellä. Filicudi sopii snorklausta harrastaville, kun taas Alicudi on täydellinen paikka ihailla auringonlaskua.

Kun purjetaan katamaraanilla Egadin saarille, voit pysähtyä Favignanassa ja käydä upeilla rannoilla luopumatta sukelluksesta ja snorklauksesta. Levanzon saari näyttää maalaukselta keskellä merta, ja täällä voit levätä Faraglioni-rannalla käydyn Grotta del Genovesen vierailun jälkeen ja tarkkailemalla paleoliittiseen historiaan liittyviä maalauksia ja graffitteja. Mutta Egadin saarten tärkein arkeologinen kohde sijaitsee Marettimossa, ja sitä kutsutaan Case Romane -sarjaksi, armeijatalojen kokoelmaan ja Bysantin kirkkoon. Jos et ole historian rakastaja, Marettimo valloittaa sinut joka tapauksessa. Sen läpäisemätön alue piilottaa maagisia rantoja ja sinne menevät yleensä haluavat pysähtyä, jotta saaret saavat täysin nautintoa. Sitten satamassa on pieniä ravintoloita, joissa voit maistaa erinomaista tuoretta kalaa. Ustica on paikka, jossa Sisilian rantalomasta voi tulla kulttuuriloma: täällä voit vaeltaa, käydä arkeologisissa kohteissa ja omistautua lintujen tarkkailuun. Mutta Ustica on myös sukeltajan paratiisi. Täällä voit sopia paikallisten sukeltajien kanssa, jotka tulevat hakemaan sinut katamaraanillesi, tuovat puuttuvat laitteet alukselle, johtavat sukellukseen ja vievät sinut takaisin katamaraaniin. ItalyCharterilla on myös mahdollista pyytää katamaraania, joka on varustettu sukellusta varten, jotta aluksella olisi jo sylintereitä ja ohjaaja.

  Paras aika vuokrata Sisiliassa

Paras aika katamaraanien vuokraukselle Sisiliassa on toukokuusta lokakuuhun. Sisilia, joka sijaitsee Italian eteläosassa, on saari, jolle on ominaista kuumat ja erittäin pitkät kesät. Erityisesti etelään päin olevilla rannikoilla Afrikan virta vaikuttaa ilmastoon. Sisilian keskilämpötila on tänä aikana noin 30 celsiusastetta. Kesäsateet ovat yleensä hyvin niukkoja, ja siksi se osoittautuu ihanteelliseksi kohteeksi Sisilian katamaraanien vuokraamiseen.

  Katamaraanikirjoitus Sisilia: Meri ja taiteen kaupungit

Sisiliassa sijaitsevalla katamaraanivuokrauksella sinulla on mahdollisuus yhdistää rantaloma vierailuihin upeisiin kaupunkeihin, jotka ovat hajallaan ympäri saarta. Saaristojen kauneuden lisäksi voit käydä kaupungeissa kuten Cefalù. Sen historiallinen keskusta ja Duomo, joissa on kaksi erillistä tornia, ovat erittäin kauniita, mutta ranta on todellinen helmi: talon väliin sijoitettu hieman yli kilometrin pituinen hiekkajakso. Jatkaen länteen, rannikkoa pitkin, on Palermo, yksi tärkeimmistä venesatamista ja Sisilian pääkaupunki. Täällä voit ihailla Teatro Massimoa, Italian suurinta oopperataloa. Lisäksi Monte Pellegrinon luonnonsuojelualueella on Addaura-luolia, joiden graffitit ovat peräisin paleoliittisilta alueilta. Palermon katedraali on osoitus monista aikakausista, joita kaupunki on kokenut, Roomasta Bysanttiin, Normanista Espanjan aikoihin. Vierailusta kaupungin markkinoille ei saa puuttua: Vucciria, Ballarò, Il Capo ja Borgo Vecchio. Sisiliassa katamaraanivuokraamalla jatkamalla kiertämistä länsirannikolla tapaat Trapanin, jossa voit kävellä Torre di Lignyn ja Marsalan seinillä tarkkailla Saline dello Stagnonea, joka on harvinaisen kauneuden luonnonsuojelualue alhaisen veden alueella. on antanut ihmisille mahdollisuuden perustaa säiliöitä suolan saamiseksi. Myös Marsalassa pysähdyspaikka on pakollinen Marson tuottajien Florion kellareissa. Sisilian katamaraanivuokraamalla saaren itäpuolella sijaitsevat Taormina, Catania ja Syracuse. Taormina on sekoitus nykyaikaista ja muinaista, joka tunnetaan ulkomailla kuin muut maailmankuulu italialaiset paikat, kuten Cinque Terre. Keskiaikainen julkisivu, jossa on katedraalin barokkiovi, ovat todiste erilaisista tyyleistä, joita on noudatettu vuosisatojen ajan Sisiliassa, mutta kaupungin kaunein asia on epäilemättä Kreikan teatteri, joka juontaa juurensa kolmanteen vuosisataan eKr. Toisaalta Catania on kiehtova kaupunki ja lähinnä Euroopan suurinta aktiivista tulivuoria: Etna. Juuri hiekan ja vulkaanisen kivin takia Catanian rannat ovat tummat. Syracuse on todellinen helmi, ja suosittelemme käyntiä historiallisessa keskustassa, joka sijaitsee Ortigian saarella ja joka on liitetty muuhun kaupunkiin kahden sillan kautta. Kapeat kadut, monumentit, lukuisat ravintolat ja tyypilliset klubit vievät sinut taaksepäin ajassa.