pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Purjevene vuokraus Liguria | Venereittejä

Liguria on yksi veneilijöiden rakastetuimmista italialaisista alueista: pitkä kukkuloita tukeva rannikkoalue, maisemien kauneus ja ehdotus pienistä satamista ja kylistä, joilla on ominaisia ​​värillisiä taloja. Kirkas meri, jossa on monia lahtia ja lahtia, ja lähellä on monia venesatamia, joissa voit kiinnittyä tarvittaessa. Pitkä merenkulkuperinne, joka tarjoaa sinulle parasta lomallesi: kipparilla tai bareboatilla purjeveneestä luksusjahtien vuokraukseen

Riviera di Levante ulottuu Genovasta itään Toscanan rajaan. Tältä puolelta ensimmäinen mielenkiintoinen venesatama ja ensimmäinen mielenkiintoinen venesatama pohjana on venevuokraus Bocca di Magra . Verkkosivustolta löytyy useita vaihtoehtoja parhaista peruskirjoista veneilijöille tarkoitetussa satamassa, joka sijaitsee tarkalleen Magra-joen suulla. Täältä Genovan suuntaan ylität Punta Corvon ja löydät Tellaron kylän (voit ankkuroida edessä, meri sallii) ja sarjan pieniä ja suojaisia ​​lahtia, joita ympäröivät korkeat kallioiset rannikot: Cala Fiascherino, Mezzana, Eco del Tamma. Merta edustavan linnan hallitsema, saavut pian Lericiin, missä voit kiinnittyä ja käydä ehdotuksellisessa kalastajakylässä.

Olemme alle mailin päässä maagisesta Runoilijoiden lahdesta : kapeasta sataman sisäänkäynnistä, jota suojaa mahtava aallonmurtaja, ja taustalla La Spezian kaupunki. Se on erinomainen lähtökohta Ligurian purjevenevuokraamolle ja sen 3 tärkeintä varustettua venesatamaa ovat lahden sisällä: Fezzano lännessä, puolivälissä pääkaupungin ja Portoveneren välillä, Porto Mirabello , käytännössä kaupungissa ja lopulta uusi ja ylellinen Porto Lotti itäpuolella. La Spezia on ehdottomasti vierailun arvoinen: jalankulkijakeskus, jossa on värikkäitä taloja, maku Ligurian fokusciasta, farinatasta tai monista kala erikoisuuksista ja kaksi kaunista museota (Navale Militare ja Amedeo Lia ystäville keskiaikainen ja renessanssitaide). Persianlahti tunnetaan ennen kaikkea Portoveneren viehätyksestä: kiinnitys pienessä satamassa (kesällä hyvin tungosta) tai Pontile Ignaziossa, odotuksesi eivät tule pettymään. Kylä on taikuutta, jota on vaikea ilmaista; Voit mennä muinaiseen kylään, linnaan ja San Pietron goottilaiseen kirkkoon, joka on kärjen kärjessä. Ei ole yllättävää, että lordi Byron kiehtoi näistä paikoista pysyäkseen siellä ja ottaen pitkiä uimia (kirkon alla oleva meriluola on nimetty suuren romanttisen runoilijan mukaan). Portoveneren Palmarian saaren edessä, pääsee vain meritse, ankkuroituminen edessä tai taksi-veneellä kylästä: hämmästyttävä panoraama ja erinomainen ravintola odottavat sinua.

                 

Jatkamalla risteilyä veneeseen Genovaan, muutaman mailin päästä löydämme kuuluisan Cinque Terre : idästä länteen Monterosso , Vernazza , Corniglia , Manarola ja Rio Maggiore . Kauneus, jota voi nauttia merestä, on kiistaton, kun taas kiinnitykseen se on hieman monimutkaisempi, kun se on kansallispuiston sisällä. Kesäkuukausina viisi kylää ovat erittäin täynnä; poijuja on olemassa, mutta on hyvä kysyä paikalliselta viranomaiselta niiden käyttöä. Vaihtoehtoisesti kiinnittykää La Speziaan ja ota mukava juna, joka saavuttaa kaikki viisi kylää. Jatkamme purjehdusta kohti Genovaa: löydämme Levanto , Bonassola ja Moneglia lahdet pienillä satamilla, joissa kuitenkin pysähdyspaikka vain ankkurilla. Seuraava, jonkin verran tärkeä keskus on Sestri Levante , jossa on mukava venesatama, jossa korjataan tarvittaessa ja sitten Lavagna ja Chiavari , kaupungit tietty koko, joka voi toimia myös lähtökohtana.

Muutaman mailin päässä tästä sijaitsee Ligurian rannikon toinen helmi, Tigullionlahti Rapallo , Santa Margherita ja kuuluisa niemeke of Portofino . Rapallo on tärkein keskus, jossa on kauniisti varustettu portti kiinnittymiseen ja kaupunki ostoksille ja Ligurian keittiön makuille. Pienellä satamalla varustetun tyylikkään Santa Margheritan läpi pääset Portofinoon, niemimaan eteläkärkeen. Maailmanlaajuisesti tunnettu viitteellisestä rungostaan ​​korkeavärisiä rivitaloja pienen sataman ympärillä. Se on glamouria, putiikkeja ja korkean tason ravintoloita. Se on upotettu suojattuun puistoon ja kauttakulkupaikkojen määrä on hyvin pieni. Purjeveneelläsi voit kuitenkin ankkuroida Paraggi-lahdet, jotka ovat lähellä Portofinoa. Kaksinkertaistettuna pisteen itään, alueellinen luonnonpuisto ulottuu, ja siinä on ehdotuslahtia, joissa korjata kuten San Fruttuoso. Muutama mailia erottaa meidät Genovan taivaanrannan horisonttiin.

Genova on Riviera di Ponenten ja Levanten välinen vesistöalue. Se ei ole vain metropoli, joka ulottuu 8 mailia rannikkoa pitkin, vaan myös kiehtova kaupunki, josta tehdä perusta teidän < i> purjevenevuokraus Liguria Genova . Sillä on monia satamia: Porto Vecchion ja Porto Anticon keskuslaituri, kaksi vierekkäistä Porto Duca degli Abruzzia ja Marina Fiera ja lopulta itään sijaitseva Sestri Ponenten satama. Genova on vähintään yhden vierailupäivän arvoinen: yhdistelmä nykyaikaista ja muinaista, sataman tekniikkaa ja infrastruktuuria sekä Euroopan suurimpaan keskiaikaiseen keskustaan ​​upotettujen vanhojen kujien ikimuistoinen viehätys. Vierailemme täällä San Lorenzon katedraalissa sekä Palazzo Rosso- ja Palazzo Bianco -museoissa. Lähellä satamaa, kuuluisa akvaario, yksi mantereen tärkeimmistä. Parhaimpien tilausyritysten purjevenevuokraamolla pääset Riviera di Levanten kohteisiin tai pidemmällä navigoinnilla Riviera dei Fiorin paikkoihin Ponentessa.

Riviera di Ponente. Mielenkiintoisin alue on Riviera dei Fiori , joka ulottuu Cervosta Ventimiglia : seen, Ranskan rajalla ja sisältää kuuluisan Sanremon, joka on upea erityisesti keväällä kukinnan aikana. Rannikko, jolla kallio, niemet ja monet rannat vuorottelevat, etenkin turistikeskuksissa. Suurimmat kaupungit ovat tyylikkäitä kaupunkeja, joissa on kävelykatu, ravintola ja kauppoja ja varustettu varustetuilla venesatamilla. Purjeveneellä paras vaihtoehto on aloittaa Imperian satamasta itäreitillä Sanremoon. Vaihtoehtoisesti pääset Riviera delle Palmeen lyhyellä navigoinnilla, joka sisältää Varazze, Albenga ja Alassio.

  Purjevene vuokraus Liguria lähtökohdat

Purjeveneen vuokraaminen Liguriassa on erittäin helppoa, eri charter-operaattoreilta on saatavana satoja vaihtoehtoja. Riviera di Levantessa on ennen kaikkea monia varustettuja venesatamia: idästä Bocca di Magra, La Spezia, Marina del Fezzano ja itse Portovenere. Nämä lähtökohdat ovat ihanteellisia käymällä runoilijoiden, Cinque Terren ja Tigullionlahdella, sekä viikon mittaisella lomalla että päiväkirjana. Samaan määränpäähän pääsee kahdesta suurimmasta satamasta, jotka ovat lähinnä Lanternan kaupunkia, nimittäin Lavagna ja Chiavari. Genova itsessään voi toimia purjehduksen tukikohtana, sillä sillä on monia venevuokrausvaihtoehtoja, ottaen huomioon myös, että sillä on kansainvälinen lentokenttä ja tärkeä rautatieasema. Genovan venesatamat ovat Molo Vecchiossa (Porto Antico ja homonyymi laituri), Fieran alueella (Marina Fiera ja Porto Duca degli Abruzzi) ja Sestri Ponente. Niistä pääset helposti käymään Riviera di Levantessa viikon purjehtimisessa ja palata sitten takaisin, kun taas etäisyys Riviera dei Fioriin länteen on suurempi. Jos haluat purjehtia purjeveneellä Riviera di Levanten varrella (Riviera delle Palme, Riviera dei Fiori ja ehkä tehdä jakson rajan ja Montecarlon yli), suositeltava lähtökohta on Imperia.

  Yhdensuuntainen purjehdus charter Liguria

Purjehdusloma on jännittävä kokemus ja vielä enemmän, jos voimme aina käydä eri paikoissa. Tämä on mahdollista yksisuuntaisessa kaavassa, toisin sanoen saapumispohja, joka on eri kuin lähtötapa. Genova muodostaa reitin kääntöpuolen, suunnilleen Ligurian rannikon keskellä. Ihanteellinen on purjehdusloma Lanternan kaupungista Bocca di Magraan tai La Speziaan, alueen itäreunalla (tai päinvastoin). Tällä tavalla on mahdollisuus käydä ja pysähtyä Riviera di Levanten kauneimmissa paikoissa. Yksi tapa on mahdollista myös Riviera di Ponentelle: tässä tapauksessa kaksi perustaa ovat Imperia ja Genova. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja räätälöityjä polkuja.

  Purjehdus Liguria-kerhot ja purjehduskoulu

Oletko miettinyt yhdistävän lomasi merellä purjehduskouluun? Ligurialla on tärkeä purjehdusperinne, ja tunnustettuja kouluja on paljon. Operaattorimme tarjoavat mahdollisuuden käydä purjehduskurssilla sekä maalla että suoraan veneellä purjehtiessasi. Voit valita tason ja intensiteetin, ja jokaisessa kaavassa on liittovaltion ohjaaja sekä jako teorian ja käytännön moduulien välillä aluksella. Opit (tai kehität, jos olet jo asiantuntija) kiinnittämisen ja kiinnittämisen, ankkuroinnin, erilaiset kävelyet, turvallisuusasiat ja purjehdus offshore-alueella muun muassa.

  Liguria-purjehdus charter: risteilytyypit

Ligurian purjevene mielenkiintoista lomaa varten: kaunis meri, jossa on monia venesatamia ja veneilylle varustettuja pieniä satamia, poikkeuksellinen luonnonperintö, kyliä ja kyliä, joilla on pitkä meren perinteet, erinomainen gastronomia. Viikon, kymmenen päivän ja jopa kahden viikon purjehdusloma on pariskunnan, ystävien ja perheen meripuolue. Voit vuokrata veneen bareboat-kaavalla kaikki sinulle tai ammattimaisen kipparin kanssa tai jos haluat, mieluummin koko miehistön ja emäntä palveluksessasi. Jos haluat jakaa matkan muiden purjehdusta ystävien kanssa, tarjoamme matkustamokarttapalvelun sinulle: voit vuokrata matkustamon yhdelle tai kahdelle henkilölle, mikä säästää huomattavasti rahaa ja vastuuta. Tarjoamme myös lyhyempiä navigointikaavoja, kuten viikonloppuja merellä tai päiväkirjaa, toisin sanoen päiväretkiä. Ligurian rakenteen ansiosta voit käydä monissa lumoavissa paikoissa molemmilla vaihtoehtoilla: Runoilijoiden lahti, Portovenere, Cinque Terre, Portofino. Erinomainen kaava ketterälle ja jännittävalle matkalle, kenties Aperitiivi auringonlaskussa -kaavan kanssa mukavan uinnin takia lattialla veneen ankkurissa. Tarjoamme silti tarpeitasi räätälöityjä lomia: bachelorette-juhlat ystäville, romanttinen häämatka tai tiimien rakentaminen yrityksille. Älä epäröi ottaa yhteyttä operaattoreihimme saadaksesi selville näistä ja muista mahdollisuuksista.