pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  BVI katamaraanissa Reittisuunnitelmat

Katamaraaniloma BVI Neitsytsaarilla nauttimaan yhdestä planeetan kauneimmista alueista trooppisten merien, kristallivesien ja lumoavien maisemien välillä. Tämä laaja saaristo, joka ulottuu noin 45 mailia, on jaettu Ison-Britannian (BVI, Brittiläiset Neitsytsaaret) ja Yhdysvaltojen (USBVI) suvereniteetin välillä. Kolumbus saapui sinne toisella matkallaan ja kastoi saariston Sant'Orsolan ja 11 tuhannen Neitsyen nimellä, espanjalaiset eivät heti vaatineet omaisuutta, mieluummin muuttivat muihin maihin, ja BVI piti lyhennettyä Neitsytsaaren paikannimeä . Myöhemmin he kiistelivät ajan suurvaltojen, nimittäin Ranskan, Englannin, Hollannin ja jopa Tanskan välillä, jotka hankkivat keskisaaret ennen niiden myyntiä Yhdysvaltoihin. Taloudellinen kehitys liittyi eurooppalaisten käyttöön sokeriruo'on viljelyyn (mikä ei ollut endeemistä) ja siitä seuranneisiin orjien tuloon työskentelemään sitä varten. Vuosisatoja vanha historia kaatuu satamissa, rommityöpajoissa, väestössä (valtaosa on afrikkalaista alkuperää). Legendat seikkailijoista ja palkkasotureista, merirosvoista ja merimiehistä, jotka ovat purjehtineet näillä vesillä, taistelleet ja ehkä juoneet kylien tavernoissa. Tarina tunnistettavissa maalla, mutta myös merellä: Anegadan saaren pohjassa on noin 400 hylkyä, joista monia ei vielä tutkita sukeltajien iloksi. Voit käydä vuonna 1867 upotetussa RMS Rhone -höyrylaivassa, jota pidetään mukavin vierailu hylyn länteen.
Katamaraanilomalla BVI: llä voi olla kaksi lähtöpistettä: Road Town tai Nanny Cay, molemmat suuremmalla Tortolan saarella. Ensimmäinen on pääkaupunki, josta on näkymät suurelle lahdelle, jossa on Neitsytsaarien suurin satama. On olemassa useita venesatamia, joissa on voimassa oleva tarjous kaikista meripalveluista, ja vilkas kaupunki on vierailun arvoinen, ja siellä on ravintoloita, cocktailbaareja, käsityöliikkeitä. Älä missaa kasvitieteellistä puutarhaa, ja jos haluat kävellä luonnossa, se on unohtumaton kansallispuistossa, joka kiipeää Sage Mountainin huipulle, josta voit nauttia upeasta näköalasta. Nanny Cay on toisaalta pieni lahden sisääntuloaukko: hiljaisempi ja suojaisempi, mutta tarjoaa yhtä tehokkaita palveluita jahteille, luotettavilla ja pätevillä paikallisilla peruskirjoilla. Kaksi venesatamaa tarjoaa maailmanlaajuisesti yli sata uutta, supervarustettua katamaraania lähtövalmiina. Laguuni, Fountain Pajot, Bali, kooltaan 40 kompaktista jalasta suurelle Sunreef 74: lle. Ajattele, että yli sadasta katamaraanista yli puolet on lähtenyt pihoista tänä vuonna tai viime vuonna. Tämän lisäksi BVI-peruskirjeemme valitaan parhaiden joukossa, mikä takaa vakavuuden ja vieraanvaraisuuden. Voit vuokrata katamaraanin ilman laivaveneitä, jos ensin varmista, että venelupa on voimassa alueella. Tai pienellä lisämaksulla toimisto voi pyytää ammattikippuria (mikä on pakollista suuremmissa veneissä). Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, huippuluokan paketti, ylellinen katamaraani: vuokra on vene, jossa on miehistö, kippari, emäntä, merimies ja kokki. Täydellinen navigointi, palvelut aluksella, cocktailit, aperitiivit, illalliset. Varustetuimmissa katamaraaneissa on ilmastointi, jääkone ja grilli, puhumattakaan erilaisista aktiviteettivarusteista: kajakkeja, maastopyöriä, syvänmeren vavat, snorklausta ja jotkut katamaraanit tarjoavat mahdollisuuden laitesukelluksen ohjaajaan aluksella laitteet.
Oletko valmis lähtemään unelmaristeilylle Neitsytsaarille? Reitit ovat loputtomia ja takaavat unohtumattomien paikkojen vierailun. BVI: n hallitus (kuten USVI tässä asiassa) takaa herkän meriekosysteemin säilymisen; suojelualueita on yli 20, joissa koralliriuttoja ja merenpohjan preerioita on kunnioitettava, ja ankkurointi on ehdottomasti kielletty. Voit kuitenkin tehdä sen sopivien kiinnityspoijujen läheisyydessä elääksesi koskemattomissa merimaisemissa. Tortola tarjoaa monia miellyttäviä paikkoja ankkuroida: Soperin aukko on viehättävä lahti länsipäässä. Pohjoisessa Cane Garden Cave, idyllinen valkoinen hiekkaranta, joka on reunustettu kookospalmuilla, pidetään yhtenä kauneimmista Neitsytsaarilla. Idässä Beef Islandin, Marina Cayn ja Scrub Islandin ympäröimien luotojen järjestelmä: jos kiinnität huomiota riuttoihin, voit ankkuroitua turvallisesti ja uida korallien ja jättiläiskilpikonnien keskellä. Naudanlihan pohjoisrannikolla (lentokentän saari), Trellis Bay, homonyymisen kylän kanssa, jossa taiteilijat ja käsityöläiset tapaavat kahdessa erinomaisessa ravintolassa. Lahti on hiljainen, ja sitä hallitsee turkoosi meri, ja jos olet oikealla viikolla, voit kokea saariston kauneimman täysikuuyön.
Tortolan eteläpuolella, järjestelmä pieniä asumattomia saaria, joissa voit hengittää neitsyt luonnon maagista virtausta: Norman Island ja Peter Island. Ne ovat kooltaan pieniä, mutta niinkin muotoiltuja, että löydät useita lahtia, joihin ankkuroida. Esitys on taattu: kasvisto, eläimistö (värikkäät linnut), meri, jossa on kaleidoskooppisia sävyjä, legendojen kaiku (sitä kutsuttiin aikoinaan Treasure Islandiksi, koska uskotaan, että merirosvot olivat haudanneet aarteen sinne). Jälleen Virgin Gorda, Rasva Neitsyt, kun Columbus kastoi sen, Espanjan kaupungin ihastuttavalla kylällä ja upeilla graniittikivimuodoilla merellä nimeltä The Baths, lähellä kaukana venesatamasta, johon voit kiinnittyä. Sitten koillisreitti haastaa Atlantin ilman: jos sää sallii, pääsemme Anegadaan, toiseen puoliksi asumattomaan helmiin, joka on ainoa suurin saari (11 mailia) Neitsytsaarilla täysin tasainen ja jolle on tunnusomaista pitkät valkoiset rannat. Ja lopuksi Jost Van Dyken rantojen, sen taustojen ja ylellisten luksuskeskusten taika. Risteily Neitsytsaarille katamaraanilla on tämä ja paljon muuta: tutustumalla syrjäisiin kyliin, joita ympäröi vihreä luonto, syömällä juuri pyydettyä grillattua marliini, tanssimalla perinteistä tanssia paikallisten kanssa. Koko perheen, lasten kanssa, häämatkalla unelma toteutuu.