pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Katamaraaniristeily Karibialle

Italian charter tarjoaa merkittävän valikoiman vaihtoehtoja upealle Karibian katamaraaniristeilylle. Mutta miksi valita Karibian katamaraanin peruskirja? Annamme sinulle joitain ohjeita erityisesti niille, jotka vuokraavat sen ensimmäisen kerran. Ensinnäkin tilaa varten: samalla pituudella katamaraani, jossa on kaksi runkoa, voi majoittaa enemmän ihmisiä veneitä suuremmissa mukavissa mökeissä (normaalisti 3-6). Lisätila kannella mahdollistaa mukavan oleskelutilan ateriointia ja rentoutumista varten, ja siinä on suuri kirkas ruokasali ja verkkoa, joka yhdistää kaksi runkoa, voidaan käyttää makaamaan ja ottamaan aurinkoa. Mitat antavat kipparin ja mahdollisen emännän pysyä erillään, mikä takaa asiakkaille huomattavan yksityisyyden. Navigointimukavuuden suhteen katamaraanilla on erilainen käyttäytyminen kuin veneellä: rulla on melkein poissa ja kantavissa tuuliolosuhteissa vauhti on hyvin tasainen, joten se on ihanteellinen Karibian kauppatuulille. Karibian katamaraanin vuokraus mahdollistaa siis mukavan ja turvallisen vierailun upeissa paikoissa: käytännöllisesti katsoen jokaisessa saarivaltiossa on kymmeniä vaihtoehtoja Kuubasta Dominikaaniseen tasavaltaan, Puerto Ricosta Neitsytsaarille, Antiguasta Barbudaan, Martiniquesta Grenada. Karibian katamaraani, Karibian purjehdus, Karibian jahti: kaikki mallit. Veneet ovat erinomaisessa kunnossa, uudet ja kunnostetut, parhaista olemassa olevista malleista, Lagoon, Bali, Fountain Pajot ja paljon muuta. Katamaraanin voi vuokrata ilman laivaveneitä, kipparilla tai ylellisellä paketilla, jossa koko miehistö on varustettu ammattimaisilla emännillä ja kokilla. Sivustoltamme löydät satoja ehdotuksia Karibialle katamaraanilla, jotka voit valita valmistajan, mallin, mökeiden lukumäärän, hinnan ja kaikkien muiden palveluiden mukaan.

  Karibian katamaraanilomat: purjehdusparatiisi

Karibia on synonyymi kauniille merelle, koskemattomille saarille ja unelmarannoille. Mutta mistä nimi tulee? Espanjan valloittajat käyttivät ensin nimeä Caribe, joka oli lainattu sanasta karipo, joka paikallisten alkuperäiskansojen kielellä tarkoitti ihmistä. Karibian kattama maantieteellinen alue on valtava ja paljon vaihtelevampi kuin luulisi ensi silmäyksellä. Pohjoisen osan hallitsevat Suuret Antillit: Kuuba, Hispaniolan saari (jaettu Dominikaanisen tasavallan ja Haitin välillä), Jamaika ja Puerto Rico. Kaakkois-leveän kaaren jälkeen tapaamme Pienet Antillit, jaettuna Tuulen- ja Leeward-saarille. Se on pitkä saaristo, joka koostuu pienistä ja keskisuurista saarista, lyhyen etäisyyden päässä toisistaan, joka toisin kuin Suuret Antillit, joissa etäisyydet ovat suuremmat, sallii myös kulkemisen yhdestä toiseen ilman liian pitkiä navigointeja (välillä 10 ja 30 MN). Karibian katamaraanin peruskirjeemme tarjoavat purjeveneitä, moottoriveneitä ja katamaraaneja kaikilla pääsaarilla, joten sinun on valittava haluamasi kohde ja vene. Joitakin esimerkkejä: Antigua, kiehtova ja täynnä yöelämää, voi olla lähtökohta Jolly Harbourissa päästäksesi sitten lumoavaan Guadeloupeen ja Barbudaan. Toinen on villi ja koskematon, pitkillä valkoisilla rannoilla ja läpinäkyvällä merellä. Grenadiinisaaret ovat karibian katamaraanilomien paratiisi, josta pääsee Mustiqueen, Baquiaan ja Sant Vincentiin. Pienien Antillien pohjoisosassa on Britannian Neitsytsaaret: siellä on 5 venesatamaa, joihin voi laskeutua, jotta monipuolinen ja turvallinen navigointi veneellä tai katamaraanilla. Lisäksi voit vierailla kauniissa koralliatolissa noin 20 meripeninkulman päässä Virgin Gordasta. Tutustu sivustoon, löydät monia mielenkiintoisia Karibian charter-ehdotuksia!

  Karibian katamaraani risteilee miehistön kanssa

Katamaraaniristeilyn kärki Karibialla on koko miehistön tila. Tässä vaihtoehdossa luksuskatamaraanejamme johtaa ammattikippari ja aluksella on miehistö, joka koostuu yhdestä tai useammasta emännästä ja henkilökohtaisesta kokista, joka pilaa vieraat erinomaisilla tuoreilla paikallisilla tuotteilla: älä hämmästy nähdessäsi kaunista hummeria lautasesi heti kiinni! Ja sitten aperitiivit, cocktailit, romanttiset illalliset ylellisillä lahdilla. Rentoudu ja nauti yhdestä Karibian kauneimmista purjehduslomista katamaraaniemme kanssa: Kuuban upeissa kajakoissa tai koskemattomien Grenadiinien poikki, luotojen ja atollien välissä. Britannian Neitsytsaarien asumattomilta alueilta (BVI-Britannian Neitsytsaaret) koskemattomille valkoisille Martiniquen rannoille, trooppisten tuulien tuudittamille. Purjehdit turkoosin veden läpi, moniväristen kalojen ympäröimänä, ja ankkuroit sitten satamaan snorklausta tai melontaa varten. Katamaraaneillamme, maailman parhaista telakoista, kuten Lagoon, Bali, Fountain Pajot, on aluksella nykyaikaiset laitteet mukavuuden maksimoimiseksi: vedenkeitin, ilmastointi, jääkone, TV. Lisäksi erilaisia ​​varusteita, jotka tekevät lomasta jännittävämmän: snorklausta, melontaa, syvänmeren kalastusta, maastopyöriä ja joitain jopa vesiskoottereita. Karibia purjeveneellä on unohtumaton kokemus; miehistön ammattitaito ei jätä mitään sattuman varaan. Aluksen asiantuntija kippari suunnittelee reitin ja antaa sinun löytää kauneimmat osat. Emännät ja kokki tarjoavat sinulle korkeatasoista palvelua aluksella. Voit valita määränpään monien tarjoamiemme Karibian katamaraaniristeilyjen joukosta: sadat uudet ja kunnostetut katamaraanimallit lähtevät kaikilta tärkeimmiltä saarilta. Lisäksi, kuten tiedämme, alueen avulla voit nauttia ihanteellisesta ilmastosta talvella ja jo kevääseen asti, joten hieno idea on viettää Karibian uudenvuoden katamaraaniloma. Sivustoltamme löydät kaikki saarten / osavaltioiden ehdotukset: voit tilata koon, mallin, mökkien lukumäärän, matkustajien määrän ja tietysti hinnan mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, asiantuntijamme antavat sinulle arvokkaita neuvoja ja pystyvät kaiverramaan ihanteellisen loman.