ItalyCharter Company Profile

Passion and Experience for your Sailing Dreams

ITALYCHARTER TIETOA MEISTÄ

Syntynyt suuresta meren intohimosta ja vuosien mittaisesta kokemuksesta merenkulun alalla, ItalyCharter asettaa itselleen tehtäväksi tyydyttää intohimoisten harrastajien tarpeet, jotka etsivät luotettavia veneitä ja henkilökohtaista ja huomaavaista asiakaspalvelua. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi veneilyloman!

Olemme välittäjä, jolla on pääkonttori Italiassa, kohteessa, jota tunnemme erittäin hyvin, ja tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja: peräti 15 000 purjeveneitä, katamaraaneja, moottoriveneitä ja luksusjahteja (avoimia tai miehitettyjä) maailman kiehtovimmissa risteilykohteissa, kuten Välimerellä, Karibialla ja Intian valtamerellä. Asiakkaat voivat löytää ratkaisuja kaikenlaisiin budjetteihin ja luottaa henkilökuntamme omistautuneisuuteen ja asiantuntemukseen (sekä merenkulun että matkailun alalla). Olemme purjehtijoita ja venemestareita, ja olemme olleet monta kertaa itse asiakkaita etsimässä meille sopivaa venettä. Siksi ymmärrämme niiden tarpeet, jotka haluavat viettää miellyttävän loman purjehtien viehättävien saarten, viehättävien kylien, upeiden rantojen ja kristallinkirkkaiden vesien keskellä. Osaamme antaa hyviä neuvoja asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivista kohteista, koska myös me olemme kokeneita matkailijoita.

Tarjoamme pienen ja inhimillisen rakenteen etuna korkeatasoista ammattitaitoa, joka auttaa asiakasta kaikissa vaiheissa: veneen valinnasta laivaan nousuun, ja seuraamme sinua askeleelta myös risteilyn aikana. Merenkulun välittäjänä toimiminen kuten ItalyCharter tarkoittaa voivansa luottaa luotettavaan ja empaattiseen neuvonantajaan, pätevään oppaaseen, joka auttaa sinua navigoimaan valikoiman monimutkaisuudessa. Olemme ongelmanratkaisijoita, ja haluamme tarjota veneitä valittujen luotettavien venemestareiden joukosta. Lisäksi näemme asiat 360 asteen näkökulmasta, joka suunnalta. Tiedämme täysin, mitä ongelmia ihmiset voivat kohdata laivalla, olipa kyse sitten säästä tai veneiden varustelusta. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja ainutlaatuinen.

Hinta ei ole ainoa kriteeri veneen valinnassa. Vaikka et maksaisikaan meille mitään välityspalkkiota, sinulla on suuri etu luottaa asiantuntijoiden tiimiin, joka auttaa sinua valitsemaan oikean veneen unelmiesi lomaa varten

KUKA OHJAA ITALYCHARTERIA?

Francesca ItalyCharter

Francesca Bedeschi

Arkkitehti, matkailija ja kokenut purjehtija, hän on ylpeä romagnolaisista juuristaan ja adoptiokaupungistaan Firenzestä, jossa hän opiskeli. Hän on purjehtinut neljästä vuodesta lähtien: tuolloin hän auttoi jo äitiään veneen käsittelyssä. Sitten, heti vähän kasvettuaan, hän osallistui purjehduskursseille ja suoritti veneilykortin.

Hän perusti ItalyCharterin ja suunnitteli verkkosivuston rakenteen tehdäkseen siitä mahdollisimman käyttäjäystävällisen. "Rakastan matkustaa veneellä, koska se on ekologista ja mukavaa: valmistat ruokaa, irrotat köydet ja sinulla on aina kaikki mukanasi. Sinun ei tarvitse jatkuvasti pakata ja purkaa matkatavaroita. Voit päästä autioille rannoille jopa sesongin ollessa korkeimmillaan. Veneellä olet vapaa, olet todella lomalla".

Aina hymyilevä ja erottamaton australialaisista paimenkoiristaan Blue ja Luna, molemmat Sicsin sertifioimia "pelastuskoiria", Francesca viettää useita kuukausia vuodessa purjehtimalla ja tekemällä etätyötä rakkaastaan s/y Nuvolastaan.

Susanna Leone

Tulinen "varausten kuningatar" tempaisee teidät mukaansa sympatiallaan.

Syntynyt Marina di Massassa ja kasvanut Versiliassa, hänellä oli jo pienenä palava intohimo mereen (jota hän rakastaa kaikkina vuodenaikoina) ja hän purjehti usein setiensä kanssa.

Biologian taustansa jättäen, hänen tavattuaan Francescan Firenzen baarissa (molemmilla oli kädessään opaskirja: toinen Costa Ricasta, toinen Karibialta), hän liittyi ItalyCharterin tiimiin ja purjehti kaksikymmentä vuotta Italian rannikkoa pitkin. "Sisilia miellyttää minua valtavasti ja Toscanassa tunnemme jopa ravut nimeltään!". Rentoutuakseen hän harrastaa suppailua ja paljon uintia.

Hän on ensimmäinen henkilö, joka käy asiakkaan kanssa keskustelua, yrittäen tulkita heidän toiveitaan löytääkseen heille parhaan hinta-laatusuhteen. Susylle tärkeintä on, että vene on turvallinen ja asiakas voi viettää lomansa rauhassa.

Susanna ItalyCharter
Federico ItalyCharter

Federico Ponchio

Matematiikan maisteriksi valmistunut Pisan Normaalikoulusta, tietokonevelhomme on vähäsanainen (todella vähäsanainen!) mutta toimii paljon teoillaan.

Vaikka hän ei olekaan syntynyt meren äärellä, vaan kauniissa Vicenzan kaupungissa, joka on tunnettu elegantista palladiolaistyylisestä arkkitehtuuristaan, häntä kuitenkin innostaa suuresti veneet.

"Pomon" kanssa hän on myös hoitanut +39 Charterin laivaston hallintaa ja ylläpitoa, ItalyCharterin siskoyhtiötä, ja purjehtinut pitkin ja poikin Välimeren aluetta. Hänen suosikkikohteensa on kuitenkin Sisilia.

Hän vastaa yrityksen tietotekniikan osastosta, varmistaen että kaikki toimii täydellisesti.

Navionicsin maineikkaat merikartat, Sonar Charts tai Sonar Charts Live hyödyntävät suurelta osin hänen osaamistaan.

info@italycharter.it

(+39) 348 4147309

(+39) 348 3337796

Jätä viestisi alla: