pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Grenadan huvijahti

Pieni Grenadan saari (20 km pitkä) on osoitus kaikesta kauniista Karibialla, mutta kaukaisen ulottuvuuden suurelle matkailulle. Luonto, koskematon meri, unelmarannat ja monia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Se on ihanteellinen risteilyalusten ystäville: löydät Grenadan purjehduskirjeidemme ehdotukset St. Georgesissa, tämän yli 100 tuhannen asukkaan itsenäisen valtion pääkaupungissa.
Kolumbus löysi Grenadan ja kastoi Concepciónin vuonna 1498. Sen nykyisen nimen saaneiden espanjalaisten saapumisen jälkeen ranskalaiset valloittivat sen väkisin, ja he tappoivat karibien alkuperäiskansat, joista monet halusivat itsemurhan hyppäämällä sen sijaan, että hallitsisivat omalla maallaan. Kardinaali Richelieu itse halusi Fort Royalin, joka on edelleen näkyvissä pääkaupungissa (brittien nimeksi Fort St.George). Itse asiassa britit ottivat hallinnan 1800-luvulla kehittämällä saaren resursseja: orjuuden, sokerin ja kaakaon dramaattista hyväksikäyttöä. Erityisesti tämä tuote saavutti käsittämättömän tason 1900-luvun alussa, ja sen vienti oli maailmanennätys. Grenadan ja Grenadiinien saariristeily alkaa pääkaupungista St. Georgesista, joka on rakennettu kauniin hevosenkengän muotoisen venesataman Carenagen ympärille. Venesatamia on kaksi: rento Grenada Yacht Club ja uusi ylellinen Port Louis. Kaupunki avautuu sen ympärille ja on vierailun arvoinen nauttimaan sen Karibian mausta. Kapeat kadut ylämäkeen maalauksellisilla taloilla, jotka loistavat toisin kuin kasvillisuuden tummanvihreä. Katoissa on ne erilaiset punaiset laatat, jotka tulivat laivojen mukana, joita käytetään painolastina. Kolme historiallista linnaketta, jotka todistavat menneisyydestä, sekä kaunis paikallishistorian ja kansanperinteen kansallismuseo. Mutta on myös baareja, kahviloita, ravintoloita, työpajoja, jotka tislaavat rommia kuin se oli kerran. Älä unohda ostaa paikallisia mausteita, joista Grenada oli ylpeä: kaneli, muskottipähkinä, inkivääri, neilikka, jotka kukoistavat hedelmällisessä sisämaassa ja joita on myyty vuosisatojen ajan kaupunkien markkinoilla.
Saaren naturalistiset kaunottaret ovat keskittyneet kaakkoon: lyhyen matkan päässä pääkaupungista, Grand Anse Beachin pitkästä kultaisesta rannasta, äänestettiin yhdeksi planeetan kauneimmista! Grenadan etelärannikolla on upea peräkkäin syviä sisääntuloja ja pieniä lahtia, joista osassa on venesatama, toisissa matalat vedet, jotka soveltuvat erinomaisesti ankkurointiin. True Blue, Prickly Bay, Mount Hartman, Clarkes Court, taivaalliset paikat löytää päivittäin nauttia maisemasta, kristallinkirkkaista vesistä, uida tai snorklata. Mt Hartman Bay, ihastuttava lahti, jolla on riutta erinomaiselle sukellukselle tai snorklaukselle, kruunaa mangrovemetsät ja kookospalmut. Sisällä, suojattu syvässä sisääntulossa, Secret Harbor, saaren toinen venesatama, kiinnittymään ja käymään kylässä. Saaren pohjoisosa on villimpi: maisema on vuoristoinen, St. Catherine -vuoren tulivuori ja muut huiput ja rannikot ovat helpommin saavutettavissa muutaman, mutta upean, syrjäisen ankkuripisteen (Sauters Bay ja Levera Bay) kanssa ja hiljainen, kaukana matkailusta.
Mutta Grenadan venevuokraus on myös ihanteellinen lähtökohta vierailulle Grenadiinien saarilla: koillisreitti ja sitten tutkia sitä merenrantaa (noin 60 mailia), joka erottaa sen St. Vincentistä, täynnä unelmasaaria. Diamond Island, Caicou, Union Island, Bequia .. ja monet muut. Yksinomaiset ja saastumattomat paikat, upea meri ja vihreä luonto. Unohtumattomalle risteilylle valitse Grenadan purjeveneoperaattorimme tai soita meille saadaksesi lisätietoja!