pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Kroatia veneillen Pohjois-Adrianmerellä. Reittisuunnitelma yksi | Istria ja Kvarnerinlahti

Istria ja Kvarnerinlahti ovat suosittuja kohteita kaikille, jotka purjehtivat Adrianmeren pohjoisosassa. Tämä suuri kolmiomainen niemimaa on lähinnä Italiaa, joten se on helpon ja lyhyen matkan päässä. Tärkeimmät satamat joista veneen voi vuokrata ovat Izola ja Portoroz, vain vähän matkaa Italian puolella. Sitten on Pola ja Punat Istrian eteläosassa. Pola on alueen pääkaupunki, jossa on yhä jälkiä kaupungin roomalaisesta alkuperästä muun muassa kauniin amfiteatterin muodossa. Se on erinomainen tukikohta purjehdukselle pohjoiseen ja kiertueelle pienten lahtien, kylien ja kaupunkien (mukaan lukien Porec-Parenzo ja Umag, Vrsar, Rovinj-Rovigno) tienoilla. Punat sijaitsee Krk-saarella, ja se on ihanteellinen suojaisaan risteilyyn lähellä rannikkoa ja käynnille Cresin ja Lošinjin saarilla; sieltä voit jatkaa Rijekaan (entiseltä nimeltään Fiume) saakka, missä Gabriele d’Annunzio kuuluisasti perusti ”vapaan valtionsa” vuonna 1919.

  Kroatia purjeveneellä. Reittisuunnitelma 2 | Kornatin saaret, Kroatia

Kornati-saarten saaristomeri tarjoaa ihanteellisen loman paitsi purjehdusharrastajille, myös retkeilystä sekä luonnon rauhan ja kauneuden virkistävästä vaikutuksesta kiinnostuneille. Reitti Kornatin alueella on ihanteellinen myös niille, jotka arvostavat vapautta lipua kymmenien hyvin lähellä toisiaan sijaitsevien saarien välillä: Kansallispuistosta löytyy 89 saarta, luotoa ja kiveä, mikä tekee siitä purjehtijan paratiisin. Kornatin kansallispuiston pääsaaret ovat Ugljan, Molat, Silba, Olib ja Dugi Otok. Dugi Otokissa voit pudottaa ankkurin kaakkoisosan lahdelle; se on yksi koko rannikon suojaisimmista ankkuripaikoista. Siitä lyhyt patikka vie sinut Telascican luonnonsuojelualueella sijaitsevalle Mir-suolajärvelle. Syrjäinen, koskematon luonnonkaunis paikka: päiväretki taivaallisessa ympäristössä.

Jatkamalla saaristomerta pitkin kohtaat saaria, joissa rauhalliset kylät ovat hajallaan pitkin kuun kaltaista maisemaa; huvipurren vuokraus Kornati-saarilla on unohtumaton kokemus. Ankkuripaikoista Kornati-saarilla on runsaasti vaihtoehtoja venesatamista pieniin lahtiin, joiden kiinnitysmahdollisuudet tarjoaa pienet paikalliset ravintolat; poiju-kiinnitys sisältyy usein hintaan, jos miehistö syö ravintolassa. Tärkeimmät venesatamat, jotka tarjoavat venevuokrausta Kornati-saarille, ovat Zadar ja Split; näillä suurilla kaupungeilla on myös omat lentokentät, joten tällä rannikkoalueella on paljon venesatamia, joista voit vuokrata veneen. Jos Kroatian purjehduksesi alkaa Zadarin ympäristöstä, älä unohda vierailla itse kaupungissa: Dalmatian muinaisen pääkaupungin vanhankaupungin keskustassa on jälkiä roomalaisesta ja venetsialaisesta arkkitehtuurista. Jos haluat vuokrata veneen Sibenikissä, voit tehdä toisen fantastisen veneretken: voit purjehtia ylös jokea, purjehtia Sibenikia vastapäätä ja kiinnittyä Skradiniin ennen lähtöä rennolle 30 minuutin patikalle Krkan kansallispuiston ympäristöön ja pulahtaa sen upeisiin vesiputouksiin.

  Huvipurren vuokraus Kroatian eteläosassa. Reittisuunnitelma 3 | Etelä-Dalmatia, Splitistä Dubrovnikiin

Dalmatian rannikon keskiosassa on runsain valikoima viehättäviä, kuuluisia paikkoja, joten huvipurren vuokraus Kroatiassa tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja. Vuokraa vene Splitissä, Kroatiassa, ja voit ihailla lukemattomia pieniä pitkiä, litteitä saaria, pullollaan Välimerellistä kasvillisuutta. Kuivamuuratut seinät ja laiduntavat lehmät laitumella ympäröivät viehättäviä kalastajakyliä. Solta, Vis, Brač: viimeisimmästä näistä kolmesta saaresta löytyy kuuluisa Zlatni-rat (Kultainen Sarvi), hiekkaranta joka kulkee saaren kärjen ympäri ja muuttaa muotoaan virtojen myötä. Voit pudottaa ankkurin kirkkaaseen, tyyneen mereen ja päästä rannalle erittäin helposti. Sitten on alueen 'helmet': Hvarin saari sen samannimisellä vanhakaupungilla, sekä vaikuttava venesatama, jossa on laaja valikoima ravintoloita, joista on henkeäsalpaavat näkymät Pakeni-saarille ja Korčulaan, joka on ehkä kaunein kaikista Kroatian saarista: veneen vuokraaminen Kroatian tällä alueella on varmasti unohtumaton kokemus. Älkäämme myöskään unohtako Trogiria, ei niin kaukana Splitistä: tämä historiallinen kaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja sillä on oma ainutlaatuinen ilmapiiri.

Etelään päin mennessä historian ja myyttien paino on näkyvissä kukoistavan kasvillisuuden ja kristallinkirkkaiden vesien maisemissa: Lastovo, ja Mljet - Calypso nymfin saari, jossa Odysseus oleskeli seitsemän vuotta. Ploce, Slano ja Dubrovnik ovat tärkeimmät satamat; erityisesti Dubrovnik on välttämätön nähtävyys purjehduslomalla. Tästä kreikkalaisten perustamasta kaupungista tuli keskiajalla tärkeä venetsialainen satama, ja se on epäilemättä yksi maailman kauneimmista kaupungeista - luonnollisestikin se on Unescon maailmanperintöluettelossa. Lisäksi Dubrovnik voidaan valita yksisuuntaiseen matkaan sen ja Splitin välillä, joko lähtö- tai saapumissatamana.

  Edellytykset pelkän huvipurren vuokraamiseen Kroatiassa: minkälaisen luvan tarvitset?

Mitä tulee pelkän huvipurren vuokraukseen, Kroatian laki vaatii vähintään yhdeltä aluksella olevalta henkilöltä veneilyluvan ja VHF/SRC-käyttäjän todistuksen. Veneen vuokraamiseksi sinun velvollisuutesi on lähettää asiakirjasi ItalyCharterille ja me toimitamme ne Croatian Charter yhtiölle, joka tarkistaa ne ennen luvan myöntämistä. Oheinen linkki antaa sinulle lisätietoja kaikista hyväksyttävistä lisensseistä huviveneen vuokrausta varten Kroatiassa kansallisuuksien mukaan jaettuna.

  Huvipurren vuokraus Kroatiassa - Hinnat

Venevuokrauksen hinnat Kroatiassa ovat erittäin kilpailukykyisiä muihin Välimeren kohteisiin verrattuna. Hinnat vaihtelevat veneen (tai katamaraanin) tyypin ja vuodenajan mukaan, sekä myös vuodesta vuoteen. On myös tiettyjä aikoja, jolloin voit saada erikoistarjouksia varaamalla varhain. Lisäksi tietyt ehdot alentavat kokonaishintaa: jos vuokra on pidempi kuin yksi viikko; viimehetken alennukset; kaksi tai useampi alus varattu yhdessä. Tämä viimeinen malli on erityisen kustannustehokas; oletko koskaan harkinnut purjehdusloman viettämistä kahden erillisen ryhmän kanssa, tai jopa laivueena? Voitte purjehtia yhdessä, pudottaa ankkurin vierekkäin, ehkä jopa kilpailla! Ja kaikilla on vapaus valita valita oma matkareitti, kenties jopa hieman erilaisilla reiteillä, ennen kuin lopulta palaatte yhteen grillaamaan jättimäisen annoksen kalaruokia! Voit tutustua tarkemmin erilaisiin tarjouksiin Istria Yacht Charter ja Dalmatia Yacht Charter -osioissa.

  Viimehetken huvipurren vuokraus Kroatiassa

Vieläkin epävarma siitä, missä viettää lomaasi, ja aika on loppumassa? Haluatko vuokrata veneen Kroatiassa, mutta olet jättänyt sen vähän myöhäiseksi? Ei hätää, yhteistyökumppanimme Kroatiassa tarjoavat sinulle mahdollisuuden päästä viimehetken huviveneristeilylle erittäin kilpailukykyisin hinnoin, ja lähdöt Dalmatian ja Istrian rannikon parhaista venesatamista, jotta Kroatian huvivenelomastasi tulee unohtumaton kokemus.