pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Kuuban huvijahti

Purjehdusristeily Kuubassa? Karibian suurin saari tarjoaa upean loman, jonka avulla voit yhdistää maiseman kauneuden, rikkaan paikallisen kulttuurin ja purjehduksen ilot. Kuuban peruskirjeemme ovat läsnä Cienfuegosin venesatamassa, kaupungissa, joka on 250 km päässä pääkaupungista Havannasta, nimeltään Etelä-helmi, ja sieltä purjehdit veneellä, jota voi vuokrata sekä paljain veneessä että paikallisen ammattikipparin kanssa. , etelärannikon kauneimmista kohteista, mukaan lukien upeat Cayos, paratiisisaaret Karibian meren rannalla.
Mutta mennään järjestyksessä: jos valitset venevuokrauksen Kuubassa, saavut lentäen Havannaan, kiehtovaan dekadenttiin metropoliin. Historiallinen keskusta, Unescon perintö, on täysin kunnostettu ja tarjoaa viitteellisen upotuksen espanjalaiseen siirtomaa-arkkitehtuuriin: aukiot, palatsit, kirkot ja luostarit ja jopa kolme linnoitusta ovat alkuperäisiä ja täysin säilyneitä. Sitten 1900-luvun alun alue, mammutti Capitolio, Parque Central ja Hemingwayn suosima alue, erityisesti Floridita ja Bodeguita del Medio, jossa voit nauttia erinomaisista Daiquirista ja Mojitosta. Rommin maku, kukkien väri ja kastikkeen ääni hallitsevat joka kadulla. Voit kävellä pitkin Malecónia, bulevardia, joka on avoinna Atlantin rannikon tuulille ja jota reunustaa pitkä tyylikäs rakennus, joka on nyt rappeutunut ja mureneva, melkein pääkaupungin tavaramerkki. Lyhyt matka vie sinut Cienfuegosiin purjehtimaan veneellä, mutta älä unohda vierailla Playa Largan krokotiilitilalla matkalla (ja jos haluat, maista pihvi vaarallisesta matelijasta ..). Ei kaukana on Trinidad, Kuuban kaunein historiallinen kaupunki: Vanhojen mukulakivikatujen sekoituksessa historiallinen keskusta on kaikki siirtomaa-tyylinen, värikkäillä taloilla ja koristeltuilla verannoilla. Ympärillä musiikkia päivin ja öin: poika, bolero, alkuperäinen salsa, jota intohimoiset bändit soittavat ja kaikki tanssivat erottelematta kykyjään, koska sinua ympäröivä rytmi ja ilmapiiri houkuttelevat sinua saamaan sinut liikkumaan harmonisesti. Cienfuegos on ihastuttava kaupunki, jossa asuu noin 150 000 asukasta. sen venesatamassa on joitain rahtauksia, jotka tarjoavat purjeveneitä ja katamaraaneja. Paikka ei voi olla parempi: näkymät etelärannikolle, joka on vähiten tuulelle ja virtaukselle alttiina, muutaman tunnin veneellä Cayosista. Ensimmäiselle lyhyelle vaellukselle mene itään Playa Anconiin, ihastuttavaan lomakeskukseen, jossa on kultainen ranta palmujen reunustamana. Rauhan ja kauneuden keidas, jossa voit ehkä pysähtyä yöksi ankkuroitavaksi satamaan.
Sitten saavutamme reilun 50 meripeninkulman päässä Cayo Largosta, Los Canarreosin saariston itäisimmältä saarelta. Cayo Largon venesatama erottuu siitä, että se on matkailun ja kansainvälisille asiakkaille suunnattujen palveluiden eturintamassa. Saarella on 27 km unelmarantoja: tunnetuimmat ovat Playa Sirena ja Playa Paraiso. Hiekka on häikäisevän valkoinen (ja aina raikas, jotain ainutlaatuisempaa kuin harvinainen näillä leveysasteilla), upeassa kromaattisessa kontrastissa meren turkoosin kanssa. Voit uida turvallisesti, snorklata, tavata jättimäisiä kilpikonnia, jotka munivat munansa Tortugan lahdella. Jos et näe niitä meressä, on mahdollisuus vierailla mielenkiintoisessa museossa, joka on omistettu arvokkaille merieläimille. Cayo Largossa ruokaa, juomia ja cocktaileja varten: lomakohteiden kansainvälinen keittiö on hieman standardi, mutta löydät herkullisia hummereita, jotka on kypsennetty kaikin tavoin: grillattuina, mausteisina haudutettuina, rommilla. Täällä herkullinen äyriäinen on yhtä laajalle levinnyt kuin kana .. Halutessasi voit jatkaa purjehdusta saariston muille Cayoille: riutalla, rantojen ja palmujen välillä, vuorottelee kolmesataa enemmän tai vähemmän suurta saarta. Sanalla sanoen Karibian paratiisi. Purjehdus Kuubassa on loistava vaihtoehto Karibian alueen vierailulle. Ota yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi lisätietoja!