pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Pohjois-Adrianmeren huvijahti | Reittisuunnitelmat veneellä

Chioggia on erinomainen lähtökohta sekä laguunin tutkimiseen Venetsiaan asti että Po Delta -reitin varrella. Vuokraajamme tarjoavat monia mahdollisuuksia: purjeveneet, moottoriveneet ja katamaraanit venesatamassa modernit ja varustetut. Veneilijöille on tarjolla kaksi laituria ja kaikki palvelut. Chioggiaa kutsutaan pieneksi Venetsiaksi, maukkaaksi maaksi todellisesta, jossa on kujia, peltoja, kanavia, siltoja ja vihjailevia pastellivärisiä perustaloja. Etelässä rannikko on melko lineaarinen, mutta kun ohitat Adige-suun, alkaa suistoalue, naturalistinen paratiisi (Po-puisto on maamme suurin suojattu kosteikkoalue, joka on jaettu tänään kahteen puistoon Veneton alueet ja Emilia Romagna). Tuhatvuotiset joen sedimentit ovat muodostaneet sarjan maakaistaleita, joissa oksat virtaavat muodostaen esteen merelle ja luoden laajan laguunialueen. Näille sisävesille pääset tutustumaan päähaaroihin, Po di Levanteen ja Po della Maestraan pohjoisessa, Po di Maistraan, Po di Veneziaan ja Po della Donzellaan etelässä. Ne ovat luonnontilaisia ​​alueita, joilla on ainutlaatuinen ehdotus, villi ja murtuma, ja niissä on runsaasti kasviston (tuhat lajia) ja eläimistön (kalat, nilviäiset, nisäkkäät ja linnut) perintöä. Lisäksi monien pienten satamien läsnäolo antaa mahdollisuuden pysähtyä ja suojautua ja tekee laivalla liikkumisen turvallisemmaksi: esimerkiksi tullessamme Po di Levantesta tapaamme 4 venesatamaa, Albarellaa, Porto Levantea, Marina di Porto Levantea ja Marina Nuovaa. Mutta jokaisella haaralla on lukemattomia laskeutumisia ja satamia.
Chioggia on myös Venetsian laguunin eteläpää, joka on suljettu merelle erittäin kapeiden ja pitkänomaisten Pellestrinan ja Lido di Venezian saarien kautta. Pohjoinen reitti vierailla tällä ainutlaatuisella alueella maailmassa veneelläsi tai katamaraanillasi! Meillä on vaihtoehto mennä avomeren vai laguunin sisälle: molemmat vaihtoehdot ovat viitteellisiä, muista, että rannat ovat ilmeisesti ulospäin. Pellestrina, 13 km pitkä ja kapea muutaman sadan metrin pituinen, maaseutumaisempi ja aitempi, jossa Lido on turisti ja lumoava. Ensimmäisellä ei kuitenkaan ole suoria laskeutumisia, mutta on tarpeen kiinnittyä Malamoccon satamaan kahden saaren välissä. Varoitus navigoinnista laguunissa: koska merenpohja on hyvin matalaa, niitä leikkaavat kaivetut kanavat, eräänlainen laguunin moottoritie, ja siksi on pakollista noudattaa näitä pylväillä merkittyjä polkuja.
Olemme vihdoin myyttisessä Venetsiassa, unessa, joka toteutuu. Tulet Venetsian Lidon pohjoiskärjestä, tämän saaren ja Punta Sabbionin väliseen aukkoon. Venetsialla on kalan muotoinen pyrstö itään päin: tällä alueella on useita venesatamia. Saapuminen vuokratulla veneellä on todella maagista, mutta ole varovainen, koska alue on yksi vilkkaimmista maailmassa. (On parempi kiinnittyä läheiseen venesatamaan ja käyttää sitten vaporettoa tai taksiveneä). Venetsian ympäröivät kauniit paikat, jotka ovat osa laguunia, ovat hieman hiljaisempia: Veneilijät pääsevät Muranoon ja sen lasitehtaaseen, kun taas muihin välttämättömiin paikkoihin sinun on käytettävä paikallista liikennettä: Burano värikkäillä taloillaan, Torcello keskiaikaisen uskonnollisen kompleksin kanssa pysähtynyt ajassa, hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä. Jatkamalla matkaa itään päin ulkoinen rannikko saa perinteisemmän muodon. Venetsian Lidon päässä alkaa pitkä hiekkaranta, josta unohdetaan tunnetut ja vilkkaat merenrantakohteet Cavallino, Lido di Jesolo ja Caorle. Jälkimmäisessä on venesatama (Darsena dell'Orologio), jossa on 480 paikkaa ja joka on varustettu kaikilla palveluilla. Se voi olla myös erinomainen lähtökohta katamaraani- tai veneretkelle, sillä se on hyvin lähellä Venetsiaa, laguunia sekä Triestettä ja Istriaa.
Itään päin tapaamme Bibionen ja Lignano Sabbiadoron (kahdella suurella venesatamalla), joissa on hiekkarantoja ja merkittävä kesäturistivirta, ennen kuin saapumme Maranon laguunille, joka on myös erittäin kaunis alue, jolla on tyypillistä kasvistoa ja eläimistöä, mutta vähemmän tunnettu. venetsialaisesta laguunista. Veneessä on joitain laskuja, jotta se voi vierailla mukavasti. Laguunin päässä on Grado, lempinimeltään Isola del Sole: muinainen Lombardin keskus (kaksi basilikaa kuudennelta vuosisadalta), tänään se on tunnettu rannoistaan ​​ja kylpylöistään. Siellä on myös 5 pientä satamaa, joihin voit kiinnittyä saapuessasi; voit myös käyttää Gradoa kotipesäkkeena, koska on rahtausoperaattoreita, jotka tarjoavat huippuluokan purje- ja moottoriveneitä.
Lopuksi Trieste, viimeinen itäisen maakaistale itään, silta itään, Keski-Euroopan helmi. Viittaavalla kaupungissa on vahva merenkulun kutsu: lukemattomat satamat, historiaa tehneet suuret italialaiset merimiehet ja ylimääräinen Barcolana, maailman suurin kilpailuregatti, joka on avoinna kaikille veneille, jotka tapahtuvat suggestiivisillä lahdilla joka vuosi lokakuussa. S.Roccon venesatamassa operaattoreillamme on erinomaiset risteilijät täydelliseen lomaan, jotta voit liikkua vapaasti Triesten, Venetsian ja Istrian välillä.
Mahdollinen vaihtoehto edellä mainituille paikoille voi olla veneen, jahdin tai katamaraanin vuokraus Riminissä: tunnettu Romagnan lomakeskus on meren hauskanpito, jossa on Rivieran pitkiä rantoja, klubeja, diskoja, tapahtumia, ravintoloita. Voit perustaa itsesi täällä purjehtimaan vilkkaalla rannikolla ja kuuluisissa kaupungeissa Cesenaticossa, Cerviassa, Marina di Ravennassa, Lido di Spinassa ja saavuttamaan Po-suiston noin 45 meripeninkulman jälkeen, alueella, jolla on selvästi maaseudun ja naturalistinen kutsumus.

  Adrianmeren venevuokraus | Reittisuunnitelmat Istriassa

Veneenvuokraus Adrianmeren pohjoisosassa tarjoaa mahdollisuuden paitsi purjehtia laguunin, Venetsian ja Italian rannikon kauniisiin paikkoihin Triesteen, myös tehdä retkiä läheiselle Istrian niemimaalle. Esimerkkinä etäisyyksistä, Triestestä alkaen on muutama maili, Caorlesta noin 30 mailia Portoroziin, sen sijaan Venetsiasta hieman yli 50 päästä Slovenian satamaan. Istria on Slovenian alue pohjoisosassa, noin 20 km rantaviivaa, ja kehittyy sitten Kroatiassa koko laajennukselle. Kaunis rannikko, joka on ihanteellinen purjehdukseen moottoriveneellä tai katamaraanilla, jopa purjeveneellä, hyvin sisennetty ja täynnä lahtia ja sisääntuloja, joissa on monia venesatamia, joissa voit kiinnittyä ja pysähtyä vierailulle. Meri on kristallinkirkas, ihanteellinen uimiseen, snorklaukseen ja sukellukseen. Slovenian pääkeskukset ovat Izola ja Portoroz, joissa on kaksi kaunista modernia ja varustettua venesatamaa. Kroatian rajan jälkeen etelään tapaamme Umag-Umagon rannikkoa ja kaunista Porec-Parenzoa seuraten, jossa on useita kilometrejä rantoja ja meren rannalla oleva Sant'Eufemian basilika, joka on maailmanperintökohde. Jatkamalla rannikkoa löydämme kiehtovimman kaupungin: Rovinj-Rovigno, linnoitus, jossa valkoiset kivet ja punaiset talot ripustettu keskelle merta. Voimme saavuttaa pääkaupungin, Polan, niemimaan eteläpuolelta: antiikin roomalaisesta kaupungista, jossa on upea ehjä amfiteatteri. Tänään vilkas keskus, jossa on klubeja, kauppoja, viihdettä ja kaunis satama. Purjehdusloma Adrianmeren pohjoisosassa voi sisältää ajan myötä myös Kvarnerin saaret: ne ovat lähellä rannikkoa suuren Istrian kolmion suojellulla puolella. Täällä maisema muuttuu erittäin reheväksi, tummanvihreäksi vuorotellen valkoisten kivien ja rantojen kanssa. Saaret ovat hyvin lähellä toisiaan ja mahdollistavat turvallisen ja suojaisen navigoinnin. Tunnetuimmat ovat Cres, Krk ja Lošinj.

  Pohjois-Adrianmeren veneet Adrianmeren purjehdus

Perinteisen Adrianmeren peruskirjeemme tarjoavat valikoiman veneitä kaikkiin tarpeisiin ja kokemustasoon. Kumiveneellä on päivävuokraamoja ilman venelupaa, mikä sopii erinomaisesti retkille laguunissa tai Venetsian ympäristössä. Voit valita moottoriveneen tai huvijahdin: erikokoisia, ketterimmistä moottoriveneistä suuriin moottoriveneisiin, joissa on useita mökkejä kiertelevää lomaa varten. Tyypillisesti yhden tai kahden viikon ajan voit purjehtia koko rannikolla Chioggiasta Triesteen ja matkustaa myös Istrian rannikkoa pitkin. Jos olet purjehdusrakastaja, on monia mahdollisuuksia yksirunkoisille risteilijöille, klassisille purjeveneille huippubrändeiltä, ​​kuten Baijeri, Benetau, Jeanneau ja monet muut, tai katamaraaneille. Pohjois-Adrianmeren alue on purjehdusparatiisi: hyvä sää huhtikuusta lokakuuhun, merenkulun perinne (Trieste on yksi Italian tärkeimmistä purjehduskeskuksista), erinomaiset varustelusatamat. Kaikki veneet ja katamaraanit voi vuokrata ilman laivaveneitä, jos sinulla on merenkulkulupa. Muuten on mahdollisuus pyytää kippari, ja jos haluat ylellisen superjahdin, sinun ei tarvitse huolehtia mistään: käytettävissäsi on täydellinen miehistö, mukaan lukien kaksi emäntä, jotka järjestävät elämän aluksella. ja tarjoile cocktaileja ja illallisia. . Ammattilaisoperaattorit tarjoavat myös sivutoimintoja, kuten vesiurheilua, maistelua, opastettuja taidekierroksia, joogaa ja meditaatiota.