pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  VENEEN VUOKRAUS ITALIASSA

Yacht charter Italiassa tarjoaa upeita valintoja lomallesi merellä. Yli 8000 km rantaviivaa, maailman kauneimpia saaria ja saaristoja, on ihanteellinen alue vuokrata purjevene , vuokrata katamaraani tai vuokrata moottorijahti . Bareboat- tai charter-kaavoissa, kipparin kanssa tai ilman ja pyynnöstä koko miehistön kanssa, voit valita tuhansista charter-vaihtoehdoista maan kaikissa pääsatamissa ja venesatamissa, joista purjehtia ja sitten purjehtia vapaasti päästäkseen saarille ja lahtia kaukana tai yksinkertaisesti purjehtia avomerellä.
Italian suosituimpien kohteiden joukossa mainitaan purjevuokraamo Sardinia , jolla ei ole mitään kadehdittavaa Karibialle: Carloforte ja Cagliari, saavuttaa saaren eteläosan kauniit rannat ja lahdet; Santa Maria Navarrese tukikohtana koskemattomalle itärannikolle; Costa Smeraldan hohto ja ylellisyys, jossa voit esitellä katamaraani tai purjeveneesi; Stintinon taika kuuluisalla viitta, kristallinkirkkaat vedet ja näkemys suggestiivisesta Asinarasta; lopuksi vilkas ja turisti-mielinen Alghero, jossa on monia viihdemahdollisuuksia.
Veneen vuokraus Amalfin rannikolla on nyt pakollinen maailma: rannikon kauneus ja erityinen suojelujärjestelmä tekevät siitä ihmiskunnan maisemaperinnön. Positano, Amalfi, Ravello, yksinomainen Capri ja rikas ja vilkas Ischia, näkymä Napolinlahdelle: veneestä, sekä purjehduksesta että moottorista, he saavat universaalin viehätyksen.
Yacht charter Sisilia , lukemattomilla mahdollisuuksillaan, kauniilla merellään, monien sitä rikastaneiden sivilisaatioiden historialla, aidolla ja maukkaalla ruoalla ... saaren tunnetuimmista kohteista huvivenesatamat venevuokraukseen) ovat historiallinen Taormina, kaunis Syracuse ja Ortigia, Ragusa temppelilaaksoineen, länsirannikko Marsalan ja Trapanin kanssa. Puhumattakaan fantastisista Eolian ja Egadin saarista, joissa voit todella nauttia meren puhtaasta kokemuksesta
Ja lopuksi Toscanan venevuokraus : pitkä ja puhdas hiekkaranta etelässä ja kuuluisa saaristo, joka sopii perheille ja hiljaiseen purjehdukseen. Maallinen Elban saari, jossa on kuuluisia rantoja, kauniita kyliä ja yöelämää; Argentario, luonnon paratiisin ja tyylikkäiden venesatamien välillä; yksinäisemmät ja villimpiä Giglio, Capraia, Giannutri minne laskeutua veneelläsi tai katamaraanillasi lyhyen purjehduksen jälkeen.

  ITALIA VENEEN VUOKRAUS: VENETYYPIT

Peruskirjamme tarjoavat erityyppisiä veneitä Italiassa. Purjeveneiden vuokraus: purjehduksen ystäville on hyvä valita alue, jolle on ominaista sopiva tuuli ja lukuisat kiinnityspisteet. Saaristossa nämä kaksi elementtiä täyttyvät yleensä. Moottoriveneiden vuokraus: rentouttavaan lomaan, huolimatta purjehduksesta, voit valita nopean ja mukavan moottoriveneiden vuokrauksen. Katamaraanivuokraus: katamaraani on tilavampi ja navigointi normaalisti mukavampaa kuin yksirunkoinen: suuret mökit, monia lisävarusteita Ylellisen jahdin vuokraus: maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi voit valita ylellisen jahdin, sekä moottori- että katamaraanin. Huomattava koko, ammattitaitoinen miehistö, jolla on kippari, emäntä ja kokki aluksella asiakkaiden erillisillä mökeillä.

  BAREBOAT-VENEIDEN VUOKRAUS JA Crew-veneiden vuokraus

Bareboat-venevuokraus, venevuokraus ilman kipparia: Ennen veneen vuokraamista Italiassa on tärkeää valita vuokrauskaava. Vuokra-veneelle voidaan tosiasiallisesti tarjota bareboat: vene toimitetaan sellaisenaan ilman ylimääräistä henkilökuntaa. Toisin sanoen asiakkaan on huolehdittava sen hallinnasta edellyttäen, että hänellä on voimassa oleva merenkulkulupa. Se on yksinkertaisin huvivuokrauksen kaava ja antaa täyden vapauden navigoida ja olla yksin veneessä. Veneen vuokraus kipparin kanssa: Jos et halua hallita huolta ja / tai sinulla ei ole lisenssiä, voit vuokrata veneen pyytämällä kipparia. Tämä vaihtoehto paitsi helpottaa turvallista navigointia, mutta koska kippari on alueen asiantuntija, hän neuvoo sinua vierailukohteissa ja antaa hyödyllistä tietoa. Ylellisen venevuokraus: vihdoin on mahdollisuus ylellisen jahdin vuokraukseen: tällä kaavalla sinulla on vene (tai katamaraani), yleensä suuri, ja koko miehistö mukana. Ylellisissä katamaraaniehdotuksissa tavallisesti kaikissa mökeissä on oma kylpyhuone, ilmastointi ja vesikone. Miehistö, joka koostuu kipparista, emännästä (yksi tai kaksi) ja kokista, erotetaan asiakkaista yksityisyyden säilyttämiseksi. Sinua hemmottelee moitteeton palvelu, johon kuuluu lounaita, illallisia, aperitiiveja ja erilaisia ​​lisätoimintoja