pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Venevuokraus Capri

Veneily- tai katamaraanilomalla Amalfin rannikolla vierailua Kapriin ei voida jättää väliin. Saari on sijoitettu strategisesti Napolinlahden keskelle, ja se on kiehtonut ja tekee niin edelleen, matkailuajoja ympäri maailmaa kauneuden ja sosiaalisen elämän vuoksi. Se on vuoristoinen saari, jolla on vain yksi veneelle laskeutumispaikka: Marina Grande. Sieltä voit nousta köysiradalla, bussilla, taksilla tai jalka samalla nimellä sijaitsevaan pääkeskukseen, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä saarelle ja rannikolle. Piazza Umberto I, jota yleisesti kutsutaan Piazzetta, on yöelämän keskus, kuuluisilla ravintoloillaan, kahvila-laulajilla ja luksusbaareilla. Sieltä on tyypillisiä kävelykatuja, joita reunustavat muotiliikkeitä, käsityökauppoja ja jäätelöbaareja. Tulet nopeasti saaren toiselle puolelle: Punta Cannonen Belvederen puutarhoista silmää houkuttelevat Faraglionin kauneus, sinisestä merestä ilmestyvät suuret kivet. Kävely sitruuna- ja mäntypuiden keskuudessa johtaa meidät keisari Tiberiuksen huvilan jäänteisiin, joista hallitsee poikkeuksellinen panoraama. Sen sijaan saaren toisella puolella on Anacapri, saaren toinen keskusta, hiljaisempi, mutta ei yhtä mielenkiintoinen. Se koostuu vanhoista taloista, komeista huviloista ja kaupoista, joista voit ostaa erinomaisia ​​käsitöitä: keramiikka-, kirjonta-, puu- ja köysiesineitä sekä väistämätöntä limoncelloa. Tuolihissillä voit mennä jopa Monte Solaroon, joka on saaren korkein huippu, erinomaisella ravintola-baarilla, josta on näkymät unohtumattomalle näkymälle lahdelle ja rannikolle.

  Ylellinen venevuokraus Capri

Mukavuuden saavuttamiseksi tarjoamme luksusveneitä, joissa on kippi ja emäntä, vierailemaan Kapriin ja ehkä yhdistämään sen Amalfin rannikolle. ItalyCharter tarjoaa ylellisiä purjehdus- ja moottoriveneitä. Voit kiinnittyä Marina Grandessa tai ankkuroida aivan hotellin ulkopuolelle ja päästä saareen tarjouskilpailulla. Täydellinen kiertomatka, jonka avulla voit kopioida pinot ja käydä Green Grottossa, on erittäin mielenkiintoinen.

  Yacht Charter Honeymoon Capri ja Amalfin rannikko

Romanttista ja vaihtoehtoista kuherruskuukautta varten ItalyCharter tarjoaa purje- ja moottoriveneitä vierailla Amalfin rannikolla ja Kaprissa. Häämatkalla nuori pari saa koko veneen. Voit valita matkustamon ylellisyyden (luksusjahkon tyyliin asti), jossa voit viettää mielenkiintoisia ja iloisia hetkiä miehistön kanssa täydessä palvelussasi: päällikkö ja isäntä. Voit ottaa yhteyttä ItalyCharteriin, jos haluat pyytää reittejä.

  Päiväkirja Capri

Päivärajoitusta varten tarjoamme mahdollisuuden käydä Kapriissa lähtöä Napoli, Salerno, Sorrento tekemällä veneellä, yksityisellä huvialuksella tai vesiliikenteellä. Mahdollistaa vierailun Caprin keskustaan, kävellä kapeiden kadujen läpi ja ottaen huomioon saaren pienen koon, myös Anacaprin ja nousun korkeimpaan kohtaan. Voit purjehtia saaren ympäri, nähdä faraglionit läheltä ja ehkä päätyä aperitiiviin auringonlaskun aikaan.