pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Veneiden vuokraus Kreikka | Jooniansaarten reittisuunnitelma

Joonianmeren saarten saaristo, joka ulottuu pohjoisesta etelään Kreikan länsirannikolla samalla nimellä sijaitsevalle merelle, on paratiisi veneilomaille, olipa se sitten purjehdus, moottori tai katamaraani. On seitsemän suurta saarta, joista tärkein on Korfu, jolla on kansainvälinen lentokenttä ja joka on ihanteellinen lomaasi aloittamiseen. Vain 10 km: n päässä meillä on Gouvian venesatama, täynnä vuokrausvaihtoehtoja ja venepalveluita. Verrattuna Egeanmeren saariin, useimmiten karu, Joonianmeren saaret ovat hedelmällisiä ja vihreitä saaria, suurimmaksi osaksi vuoristoisia. Samanaikaisesti he säilyttävät perinteisten kylien ja gastronomian vahvan kreikkalaisen maun.

Meri on kaunis: navigoinnin aikana on helppo tavata lahtia ja lahtia, joihin voit pudottaa ankkurin pitkille kylpyammeille ja snorklaukseen. Korfulta siirrymme pienille Paxos- ja Antipaxos-alueille. Sitten hiukan pidempi matka (noin 25 mailia) etelään päästäkseen muihin neljään pääsaareen: Lefkada, Ithaca, Kefalonia ja Zakynthos. Sää on lämmin keväällä ja syksyllä, kevyt tuuli kaakosta. Jäähdytä ilmaa kesällä aina aurinkoisena ja erittäin kuumana, vaikka jatkuvat tuulet luoteesta jatkuvat edes Egeanmeren Melthenin tasolla.

Unelmavenematka näiden kauniiden saarten läpi: ei ole mahdollisuuksia kiinnittyä satamaan, ankkuroida lahdelle, käydä kauniissa rannoissa: hiekka on valkoista ja erittäin hienoa. Lefkassa (italialaisessa Lèucade-tilassa tai San Mauron saarella, sellaisena kuin venetsialaiset ovat sitä nimenneet uudelleen) on hyvin varustettu venesatama, jossa voit kiinnittää tai vuokrata vuokrauskirjan. Täällä paikkojen kauneus yhdistetään historiaan ja myyttiin: runoilija Sappho teki itsemurhan eteläisen kärjen merinäköalalla olevalta kalliolta. Etelään purjehdittaessa tapaamme Ithacan, myyttisen maan, jossa osa Odysseiaa tapahtuu ja joka on täsmälleen sitä kohti, erotettu lyhyellä merenvarsilla, Kefalonia, saariston suurin saari. Edelleen edelleen villi, kristallinkirkkaan meren ympäröimä: mainitsemisen arvoinen on Myrthosin lahti ja pääkaupunki Fiskardo sekä Argostolin kylä. Lopuksi Zakynthos, Zante, jonka Foscolo laulai täällä, missä hän syntyi: Laganasin ja Turtle Bayn rantoja, joissa jättiläinen kilpikonnat pesivät, ei kannata jättää väliin.

  Veneiden vuokraus Kreikka | Cycladic Charter -reitit

Kykladien purjehdus charter: saaristo ei ole sattumalta Kreikan tunnetuin ja venematkalla voit nauttia kaikista kauneuksistaan. Sadat saarit (23 suurinta ja noin 200 luotoa) muodostavat maailmassa ainutlaatuisen skenaarion, jossa karu kalliomaisema sekoittuu meren voimakkaan sinisen siniseen. Postikorttikylät sijaitsevat kukkuloilla tai sijaitsevat lahtina, tyypillisillä kalkittuilla seinillä ja sinisillä kattoilla, jotka muistuttavat taivasta ja merta. Henkeäsalpaava auringonlasku ja väistämättä pöytä, jossa on punainen ruudullinen pöytäliina, jossa voittoivat maukkaita kreikkalaisia ​​erikoisuuksia. Lähtökohta voi olla Ateena, josta pääsee Lavrionin satamaan erinomaisella satamalla varustetulla satamalla. Sieltä Mykonos on 62 mailia. Vaihtoehtoisesti lautta Ateenasta 3 1/2 tunnissa vie Parosiin. Saarilla on kaksi lentokenttää: Santorini ja Mykonos, jälkimmäisessä on kaunis venesatama ja monia vuokravaihtoehtoja.

Mistä tahansa huvivenesatamasta päätätkin, voit navigoida lyhyillä matkoilla ja päästä moniin niistä: pääsaari on Paros, arkeologisilla puistoilla, rehevä Naxos kauniilla rannoilla, viehättävä ja villi Kea ja Serifos. Voit jatkaa läpikäyneillä puolueilla aamuun asti Mykonosissa ja Iosissa ja lopettaa vihreällä kuuluisalla Santorinin lahdella, jonka on luonut purkautuvan tulivuoren kataklysmi. Ja sitten Kythnos, Antiparos, Delos..luettelo on loputon. Jokaisella saarella on oma ammatti, mutta kaikkia niitä ympäröi kristallsininen meri, täynnä lahtia ja kultaisia ​​hiekkarantoja. Veneparatiisi, jolla voit tutustua sisimpiin ja vähemmän tungosta kulmiin.

Sää on todella kaunis keväästä syksyyn: kesästä lämpimään kuumaan, vaikkakin äärimmäinen (heinä-ja elokuussa keskimääräinen lämpötila on 25 ° C). Purjehduksia varten ole kuitenkin varovainen: tyypillinen lämmin ja kuiva Meltemin tuuli, joka puhaltaa hieman koilliseen Egeanmeren keskustasta ympäri vuoden, jatkuu kesän kesäkuukausina, ylittäen suurelta osin voiman 5-6, mikä vaikeuttaa navigointia . Tästä syystä, jos päätät vuokrata purjeveneen tai katamaraanin kyseisellä ajanjaksolla, Jooniansaaret tai Dodekanesia ovat parempia. Vaihtoehtoisesti voit harkita veneen vuokraamista ammattimaisen päällikön kanssa.

  Kreikan venevuokraus Reittisuunnitelmat Saronic Islands

Kaukana massaturismista ja kykladien maailmallisuudesta, mutta vain kivenheiton päässä Ateenasta, voit viettää upean purjehdus- tai moottorikirjoituksen loman Saronic-saarilla. Ne ovat pieniä saaria, jotka ulottuvat homonyymin lahden edessä Ateenan ja Peloponnesoksen välillä. Korintin salmi on muutaman mailin päässä. Tiivistelmä luonnonkauneudesta, kristallinkirkas meri, upeat valkoiset rannat ja perinteinen kreikkalainen vieraanvaraisuus. Lisäksi aseman ansiosta ne tarjoavat ihanteellisen määränpään purjehdusta varten, koska ne ovat suojassa Egeanmeren keskustassa puhaltavalta Meltemelta.

Aivan Piraeuksen edessä on Salaminan saari, sitten pääsaari Aegina upealla kreikkalaisella teatterilla, sitten pienet Agistri, Methana ja Poros aina hyvin kerätyllä alueella, joka ei pakota pitkää navigointia. Sekä veneellä että katamaraanilla on saaria, joissa voit hyödyntää Kreikan meren potentiaalia rauhassa, ankkuroida helposti lahdelle tai kiinnittyä pieniin satamiin ja käydä viehättävissä kylissä. Pienet kultaiset rannat, kristallinkirkas vesi ja turvallinen purjehdus. Lopuksi Peloponnesoksen jälkeen tulet kiehtovaan Hydraan. Nyt vedet, joista se oli historiallisesti rikas, ovat kadonneet, se on nykyään saariston kosmopoliittisin: baareja, ravintoloita, putiikkeja, mutta myös erinomaisia ​​klubeja tanssia täynnä iltaa varten!

  Purjevene vuokraus Kreikka | Venereittejä Sporades-saarille

Tilausloma purjehdus-, moottori- tai katamaraaniveneellä Sporadeissa nauttia Egeanmeren kauneudesta viikon tai kahden ajan, koskemattomien maisemien, tyypillisten kylien keskuudessa, Kykladien massaturismin ulkopuolella. Saaren heterogeeninen luonne tarjoaa kuitenkin sekoituksen naturalistiseen rauhaan ja kimaltelevaan sosiaaliseen elämään. Sporodit ovat ryhmä saaria, jotka sijaitsevat Egeanmeren koillisosassa, mutta pääsee helposti mantereelta lautalla sekä Ateenasta että Thessalonikista. Ne ovat 11 suurta saarta, mutta vain Alonissos, Skyros, Skiatos ja Skopelos asuvat pysyvästi. Kaksi viimeksi mainittua on varustettu venesatamalla, joka voi olla erinomainen lähtökohta. ItalyCharterilla sinulla on monia vaihtoehtoja purjeveneitä, katamaraaneja ja jopa luksusjahteja. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata veneen tai katamaraanin parhaimmilta telakoilta Achillion ja etenkin Voloksen keskuksista, rannikolle muutaman mailin päässä Skiatoksesta.

Navigointimme alkaa täältä: pääkaupunki ei ole vain perinteinen kalastajakylä, vaan tarjoaa myös merkittävän yöelämän. Sitten löytö saaren upeasta rannikosta, täynnä kymmeniä kauniita rantoja: tyhjentämätön Koukounariés äänesti Välimeren kolmanneksi kauneimmaksi. Jatkamalla navigointia itään kohtaamme Skopelosin, jota mäntymetsät peittävät. Alonissos on keskellä yhtä suurimmista suojatuista meripuistoista, johon kuuluu 6 muuta pienempää saarta vertaansa vailla olevan kauneuden skenaariossa. Viimeinkin moottoriveneellä tai purjehdusta sallittaessa pääset saariston eteläimmälle saarelle ja myös suurimmalle: Skyrosille. Vuosituhansien kulttuurien risteys, mytologinen maa, 130 km vuorotellen kallioista ja matalaa ja hiekkarannikkoa, se ansaitsee pysähtymisen muutaman päivän ajan. Voit tutkia sitä veneelläsi, katamaraanilla, nauttia vihjeisistä auringonlaskuista uinnin jälkeen kristallinkirkkaassa vesissä.

  Yacht Charter Kreikka Peruskirja Dodecanneso

12 suurta saarta jakautuvat pohjois-etelä-akselille hyvin lähellä Turkin rannikkoa. Alue on mielenkiintoinen kohde niille merimiehille, jotka haluavat paeta kykladisen tuulen, luopumatta Kreikan meren kauneudesta ja sen kulttuurista: Meltemi-tuuli on tällä alueella heikompi.
Pääset saaristoon lentokoneella Rhodoksen kansainvälisellä lentokentällä (lähtö lähtökohtana erinomaisella venesatamalla) tai lautalla Ateenasta usean tunnin navigoinnin aikana. Rhodes ei tarvitse esitellä: ihana vanhakaupunki, jota ympäröivät linnoitetut muurit, on maailmanperintökohde. Sitä käytetään ehkä nykyään liian kaupallisesti satojen kauppojen ja ravintoloiden kanssa, mutta on pakko mennä kaupungin keskiaikaisille kaduille, joita kerran hallitsivat genolaiset ja sitten voimakkaat Rhodes-ritarit. Purjehtimalla tai katamaraanilla voit kiertää saarta ympäri: heti kun lähdet pääkaupungista, löydät valtavat kultaiset rannat kristallinkirkkaalla merellä. Etelää kohti Lindoksen ihastuttava arkeologinen alue, akropoliksesta on merinäköala. Sitten jatkaen Falirakin, Prassonisin, Butterfly Valleyn, muinaisten kyydissä olevien luostareiden poikkeuksellisia rantoja.

Rhodes on erinomainen lähtökohta charterille: luoteisreitiltä pienen ja melko Simiin saavuttamiseen, jolle on ominaista ja maallinen venesatama. Jatkamalla löydämme etäisen ja hiljaisen Tilosin ja vulkaanisen saaren Nysiros: täällä rannat ovat mustia laavan kanssa ja on mahdollista kiivetä enää aktiiviseen kraatteriin. Pohjoisessa on Kos: toinen saari täynnä kauniita rantoja ja klubeja. Satamassa on hyvin varustettu venesatama, joka voi olla vaihtoehto veneen tai katamaraanin vuokraamiseen. Kos sijaitsee Dodekanesian keskustassa. Voit vuokrata paljaalla veneellä tai veneellä kipparilla. Pohjoinen reitti hedelmättömään Lerosiin ja Kalymnosiin, sitten kauniiseen Lipsiin: autoille kielletty, sillä on vain yksi kiinnityspiste, joka on vain 3 km pitkä. Lopuksi pohjoisin saari: Patmos, jossa St. John kirjoitti Apokalypsen. Todellisuudessa siinä ei ole mitään apokalyptistä: kristallinkirkas meri, lahdet ja hiljaiset rannat ja kylät, joissa on kalkittu taloja ja siniset katot, jotka heijastavat valtavan taivaan väriä.

  Veneloma Kreikassa: mikä vene valitaan

Kreikka tarjoaa laajan panoraaman veneilylomaan. Olipa purjehdus, moottori tai katamaraani, löydät satoja varustettuja venesatamia, venesatamia ja ammattikirjoja, jotka ovat valmiita vastaamaan tarpeitasi. On tärkeää valita veneen tyyppi, mutta myös alue, vuodenajasta riippuen, koska tuuli on ratkaiseva tekijä. Egeanmeren, etenkin Kykladien, keskialueilla Meltemi vanhenee 4-5, saavuttaen myös 7-8. Siksi suosittelemme Sporadien tai Saronisten saarten pohjoisinta aluetta. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata purjeveneen kipparilla tai ylellisiä jahteja täydellä miehistöllä. Sivuttaisalueet, ts. Joonianmeren ja Dodekanesian saaret, ovat Meltemin kohteita vähemmän kesällä. Siksi asut unelmalomasta purjeveneellä tai katamaraanilla milloin tahansa vuoden aikana. Muista, että voit valita veneen koon, telakan, mallin (uusimpaan vuoteen 2020 saakka), istuimien ja hytien sekä tietysti hinnan mukaan.