pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Veneen vuokraus APULIA ADRIATISET MERIMERKIT

Venevuokraus Tremitissä . Tremiti-saaret ovat noin 12 meripeninkulman päässä Garganon rannikolta, ja se on Adrianmeren ainoa saaristo. Kallioisia ja turmeltumattomia, mutta heillä on rikas historia ja ne ovat erinomainen kohde veneiden navigointiin, vesien laadun (saarit ovat osa suojeltavaa merialuetta) ja massaturismin puuttumisen vuoksi. Pääsaari on San Domino, jota ei kaukana San Nicola ja Capraia, kun taas Pianosaan noin 12 mailia ei päästä.

Venevuokraus Rodi Garganico . Garganon niemellä on ainutlaatuinen skenaario: niin kutsuttu Sperone d'Italia on metsien ja kasvillisuuden peitossa (sisältyy kansallispuistoon), ja laskeutuu rannikolle muodostaen näyttäviä kalkkikivi kallioita, täynnä luolia, joitain hiekkarantoja ja viittaavia merenrantakyliä. . Lähtökohta pohjoiseen on Rodi Garganico, kaunis kylä, jota ympäröi sitrushedelmäviljelmien, oliivipuiden ja mäntyjen rehevä kasvillisuus ja jota reunustaa 4 km rantoja. Ympäröivä meri on äskettäin saanut kolme purjehtia Green Schoonerilta. Rhodes on myös lähtövenesatama saavuttamaan Tremiti-saaret. Nykylän jälkeen pääset tärkeimpaan kaupunkiin Viesteen, jonka viehättävällä historiallisella kypärällä, joka on kivellä, hallitsee Federico II: n haluama Swabian linna.

Venevuokraus Bari . Apulian pääkaupunki ei ole vain vilkas, charmia täynnä oleva kaupunki (ehdottava Bari Vecchia, San Nicolon katedraali, Fiera del Levante), mutta se on lähtökohta veneilomalle, joka sisältää Molfettan ja Tranin historialliset satamat ja edelleen etelään, Polignano. Tämä kylä nousee pelkän sinisen meren yläpuolelle, jota suojaa hyvin valkoinen kallio, joka saa maagisen värin auringonlaskun aikaan.

Brindisin venevuokraus . Brindisi on tärkeä kaupunki, jolla on hyvät yhteydet (juna, lentokenttä), josta voi tulla lähtökohta veneelle, joka sisältää rannikon, matalat ja hiekkaiset ja sisämaan kylät (Ostuni, 'valkoinen kaupunki' ja Alberobello yhdessä) hänen trulli).

Otranto-veneiden vuokraus . Otranto on kaupunki, joka herättää historiaa joka nurkassa: ensin alue, jonka asuttavat Messapi, sitten kreikkalaiset ja roomalaiset. Keskiaikaisessa keskustassa säilytetään Normanin katedraali ja massiivinen Aragonian linna. Kolme mailia eteläpuolella satamasta löytyy Capo d'Otranto, jonka uskotaan olevan Adrianmeren ja Joonianmeren välisen rajan: täällä sijaitsevalle vihreälle rannikolle on täynnä vartiotorneja, luolia ja rotkoja. Pohjoiseen purjehdittaessa tapaamme Torre dell'Orson hiekkarannan ja sitten pääset San Focalle, merenrantakylään, jolla on kauniisti varustettu satama kallioiden keskellä. Jos olet intohimoinen taidetta kohtaan, älä unohda käydä Leccessä, joka on barokin helmi, sisämaahan, mutta vain 46 km: n päässä.

  Veneen vuokraus APULIA IONIAN MERIMERKINNÄT

Venevuokraus Santa Maria di Leuca . Koron kärki, Leuca on ihanteellinen raja Adrianmeren ja Joonianmeren välillä. Punta Ristolan ja Punta Melison välisessä kaupungissa voi ylpeillä pitkä hiekkakaista, jota pidetään Puglian kauneimpana. Marina di Leucan moderni venesatama, 80-luvulla rakennetun aallonmurtajan sisäpuolella, tarjoaa erinomaisen suojan voimakkaiden tuulien varalta. 1000 metrin ponttoneilla varustettu rakenne tarjoaa veneilijöille myös kaikki korkealaatuiset palvelut: charter-sopimuksissamme on purjeveneitä, moottoriveneitä ja katamaraaneja, jotka ovat saatavana parhailta telakoilta. Alue mahdollistaa paitsi meri-elämän ja rantojen, myös taitevierailut myyttisessä paikassa. Legendan mukaan Aeneas laskeutui tänne pakeneen Troysta ja oli myös Pietarin kulkupaikka Pyhästä maasta. Vierailu keskustaan ​​sisältää Santa Maria de finibus -terassin basilikan, kävelymatkan 1800-luvun huviloita pitkin ja pääset Leuca-majakkaan, Punta Melisossa, 100 metriä merenpinnan yläpuolelle. Venevuokraamon lähtökohta Santa Maria di Leuca sallii navigoinnin Adrianmeren rannikolle tai Joonianmeren rannikolle. Ensimmäisessä tapauksessa se on puhtaasti kivinen rannikko, jossa on valkoisia kallioita ja joitain vihjailevia luolia (tunnetuin Zinzulusa), joiden välissä on pieniä sisääntuloja. Eri satamat ja venesatamat: Tricase, Miggiano, Castro Marina ja Porto Badisco; Noin 25 meripeninkulman jälkeen tapaamme Otrannon. Toinen vaihtoehto on Joonianmeren rannikko: täällä rannikko on matalalla, ja siellä on pitkiä rantoja. Gallipoliin pääsee noin 30 mailia.

Gallipoli-venevuokraus . Voit vuokrata veneen vihreässä Gallipolissa saadaksesi lähtökohdan retkille loistavassa meressä ja siirtyäksesi Leucaan tai Tarantoon. Vanha Gallipoli seisoo kalkkikivisaaressa, jota suojaavat keskiaikaiset seinät ja joka on yhdistetty mantereeseen 1700-luvun muuraussillan avulla. Nykyään Gallipoli on yöelämän keskus, jossa on joukko trendikkäitä klubeja ja ravintoloita. Jos haluat mielenrauhaa, sinun täytyy vain purjehtia veneelläsi! Kaupungin edessä, S.Andrean luoto, täysin litteä ja majakka keskellä. Kaakkoisreitti tapaamaan kaunista Gallipolinlahtea lähellä kaupunkia. Tästä eteenpäin rannikko on sekoitettu, kivinen ja hiekkainen, mutta Santa Maria di Leucaan asti on vain Torre San Giovannin purkaminen. Sen sijaan luoteissuunnassa on moderni Gallipoli, jossa on 4 turistisatamaa, ja jatka sitten S.Caterina di Nardòa ja lopulta Porto Cesareoa pitkin, merensuojelualueella, modernilla ja varustetulla telakalla. Ympäröivä alue on vaikuttavan kauneutta: Strea-niemimaa muodostaa viitteellisen laguunin, josta poistuu kasvillisuus, kivet, turkoosi meri ja kaninsaari edessä.

Venevuokraus Taranto : kahden meren kaupunki, koska se ulottuu Mar Granden ja Mar Piccolon väliin. Entisen alueella Cheradi-saarien ympäristössä asuu delfiinikolonni. Kreikkalaisten perustama kaupunki Taranto oli Magna Grecian ainoa Sparta-siirtomaa. Siksi sillä on vuosituhannen historia ja merenkulun ammatti, niin paljon, että sillä on tunnettu merivoimien Arsenal, Italian merivoimat. Veneiden vuokraamalla Tarantossa voit navigoida kaakkoon, Porto Cesareon suojelualueelle tai seurata Tarantonlahden laajaa käyrää matalaa hiekkarannikkoa pitkin päästäksesi ja antautuaan Policoroon, kevyen tuulen ja kirkkaan meri-skenaarion mukaan.