pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Toscanan venevuokraus Parhaat venereitit

Toscana, jota kutsutaan yleensä alueena, jolla on upeita taiteellisia kaupunkeja ja fantastisia mäkisiä maisemia, tarjoaa myös kristallinkirkkaan meren, jolla on veneilyyn sopivia saaria. Elba on Toscanan saariston suurin saari ja on niin kaunis ja täynnä lahtia, näkymiä ja kyliä, että voimme viettää yhden tai useamman viikon siihen. Elban kierros on itse asiassa yksi suositeltavimmista reiteistä. 80 NM rannikkoa, jotka koostuvat pääosin hyvistä ankkureista, suurista suojaisista lahdista yöpaikkaan ja pienistä rannoista, luonnollisista uima-altaista kallioiden keskuudessa, joissa voit eksyä kaukana muista veneistä päivän aikana. Niille, jotka haluavat mennä Elban saaren ulkopuolelle saaren pohjoisrannikolta, voivat jatkaa kohti Capraiaa, joka on pieni, mutta kiehtova saari. Koillis-Cala Mortolasta eteläiseen Cala Rossan alueelle on peräkkäin pieniä lahtia, jotka soveltuvat erityisesti snorklauksen ja sukelluksen ystäville. Sieltä kokeneemmat purjehtijat voivat myös lähteä Korsikan pohjoiseen. Toinen suositeltava reitti antaa sinun käydä Toscanan saariston eteläpuolella, Elban saarelta Giglion ja Giannutrin saarille. Il Giglio on ainutlaatuinen paikka, sekä satamakaupunki, jossa on kaikki värikkäitä taloja sataman ympärillä, että Giglio Castello, pieni kylä kyydissä vuorella muutaman kilometrin päässä. Ja kuten meri: Cala Cannelle ja Cala Caldane, kaksi toscanan helmeä. Giannutri on pieni saari, joka ei tarjoa monia ankkureita, joten on suositeltavaa käydä siellä vain suotuisalla säällä. Cala Spalmatoiossa on mahdollista kiinnittyä ja kävellä tutustuaksesi Rooman huvilan raunioihin oppaiden avulla.

  Toscanan venevuokraus Peruskirjan perusteet

Toscanan charterilla on lukemattomia lähtökohtia. Kauempana pohjoisessa sijaitsevat: Castiglioncello, Cecina ja San Vincenzo: kaikki soveltuvat käymiseen Capraiaan, Elbaan ja miksi ei, ehkä jopa matka Korsikaan. Salivoli on arvostettu siitä, että se on lähinnä Elbaa, Marina di Scarlino, joka sijaitsee lahden keskellä ja on Elban hyvin suojaama, on paras satama charter-Toscanan satamaan, hyvin suojattu ja sopiva mihin tahansa valittuun reittiin. Punta Ala, Talamone ja Cala Galera ovat lähtökohtia reittiohjeille, joiden tarkoituksena on käydä Toscanan eteläpuolella sijaitsevilla saarilla. Elban saarella sijaitseva Portoferraio on toinen hyödyllinen tukikohta upeaan veneretkelle Toscanan saaristoon.

  Toscanan venevuokraus kipparin ja Bareboatin kanssa Ylellinen Toscanan venevuokraus Toscanan venevuokraus ilman lupaa Toscanan päivän peruskirja

Toscana tarjoaa useita vaihtoehtoja vuokrata varten. Suosituin on Toscanan bareboat-venevuokraus , jonka avulla voit vapaasti navigoida ja tutkia saaria purjeveneillä, moottoriveneillä tai katamaraaneilla. Bareboat toscanan venevuokraus on venevuokraus täysin autonomiassa, tietenkin sinulla on oltava veneen lisenssi. Jos haluat luottaa asiantunteviin navigaattoreihin, jotka opastavat sinua löytämään Toscanan saaret tarvitsematta huolehtia komennosta, paras ratkaisu on veneitä vuokrattavana kipparien kanssa . Jos haluat lomaa kaikilla mukavuuksilla, paras valinta on ylellinen huvialus , joka sisältää päällikön ja koko miehistön veneessäsi. Valitsemalla Toscanan venevuokrauksen ilman lisenssiä on mahdollista vuokrata veneitä, joiden moottori on alle 40 HP: n. Kaikki peruskirjat eivät ole yhtä mieltä tästä kaavasta. Navigointisuunnitelma on pakollista lähettää hyväksyttäväksi. On myös mahdollista tehdä päiväretkiä moottoriveneillä, purjeveneillä tai toscanalaisella puhallettavalla venevuokrauksella valitsemalla päiväkirja , ainutlaatuinen kokemus löytää kauneimpia lahtia erittäin alhaisin kustannuksin.

  ARGENTARIO veneen vuokraus

Venevuokraus Argentario. Argentario on niemeke, jota ympäröi Tirhenianmeri ja joka on liitetty rannikkoon kahdella maalla, joiden sisällä Orbetello ja sen laguuni sijaitsevat. Aikaisemmin saari, se sitten liitettiin mantereeseen Tombolo della Feniglian nostamisen myötä etelään ja myöhemmin Tombolo della Giannellasta pohjoiseen. Nykyään se on kaunis ja suosittu turistikohde rantojen, kalliorannikon ja ehdotuspaikkojen (Porto Santo Stefano, Porto Ercole ja Orbetello itse) sekoituksen ansiosta, kun taas saaren sisustus on hyvin saavutettavissa ja nousee jopa 635 metriin. Monte Telegrafo. Kolme pääkeskustaa (kaksi mainittua plus Cala Galera) voivat olla lähtökohta niemen ympärille kiertämiseksi ja sitten purjehdusta varten Toscanan saariston muille saarille: Sekä Giglio että Giannutri ovat 10 mailia, Elban saaren sijaan. se on melkein 40 mailia luoteeseen Argentario on ihanteellinen paikka veneilyyn, koska siinä on erilaisia ​​?? lahtia ja venesatamia, jotka tarjoavat suojaa kaikissa tuulioloissa. Sitä voidaan pitää myös keskipitkällä lomalla (yhdestä kahteen viikkoon), joka harkitsee muita saaria, tai viikonloppuna venevuokraukseen tai jopa yhdeksi päiväksi. Päiväkirjakaavalla voit vuokrata veneen päälliköllä tai veneellä, jossa veneen lisenssiä ei vaadita; molemmat vaihtoehdot antavat sinun kiertää niemellä ja käydä kauniilla rannoilla ja lahtina samana päivänä.
Porto Santo Stefano on Argentarion tärkein asuttu keskusta, kaupunki, jolla on vahvat merenkulkuperinteet. Sitä hallitsee Espanjan linnoitus, ja siinä on kolme venesatamaa: Porto Vecchio, Porto del Valle ja Santa Liberata, muutaman kilometrin päässä Tombolo della Giannella -suuntaan. Sen sijainti pohjoiseen päin antaa suojan, kun tuulet ovat etelästä; Se on myös lähellä pitkää hiekkarantaa (6 km) Giannellasta. Muita rantoja (pieniä, mutta suojaisia) ovat Pozzarello, Soda ja Bagni di Domiziano, kaikki kolme ovat jo niemimaan alueella, ts. Tombolon lopussa. Porto Santo Stefanosta veneellä pääset ihastuttavaan Talamone-lahdelle (8 mailia pohjoiseen) kiinnittämällä huvivenesatamaan tai ankkuroimalla helposti satamaan. Niin monta mailia pohjoiseen on käynti Cala di Fornoon: ylellinen kultainen ranta, jota ympäröi täysin villi luonto. Maan pääsee sinne vasta kolmen tunnin kävelymatkan jälkeen, joten lähestymistapa merestä on sopivin. Sinun on tietenkin ankkuroitava satamaan ja päästä sinne tarjouksella tai uimalla. Vaivaa kannattaa: poikkeuksellinen merenpohja, saastumaton kasvillisuus ja hirvieläimet tulevat usein juhlimaan sinua.
Voimme tehdä niemestä kiertämisen veneellä tai katamaraanilla: Punta Lividonian ohittamisen jälkeen olemme alttiina tuuleille ja purjehdimme etelään rannikon kallioisen profiilin seurauksena, jota hallitsee suurin osa mäkeä. Tapaamme Cala Granden, sitten Cala del Gesson: yksi kauneimmista ja eristyneimmistä lahdista, joissa pieni pikkukiviranta ja Argentarola-saaren edessä. Sitten Cala Piccola ja lopulta Cannelle-ranta, kivi, erinomainen snorklausta varten.
Kaksinkertainen Punta Avoltore, eteläisin, rannikko taittuu pohjois-etelä-suuntaan ja osoittaa mantereelle muodostaen tuulen suojaamman alueen. Tällä alueella tapaamme kauniita rantoja (Acqua Dolce ja Spiaggia Lunga), mutta ennen kaikkea ihana lomakeskus Porto Ercole, yksi Italian kauneimmista kylistä. Jo etruskien aikaan oli pieni satama, joka kehittyi keskiajalla, ja juuri täällä Caravaggio kuoli edelleen salaperäisissä olosuhteissa. Nykyään sillä on viitteellinen pieni kävelykatu baareineen ja ravintoloineen, ja se säilyttää historiallisen ytimensä viidennentoista vuosisadan muurien sisällä, jotka rakennettiin Sienan tasavallan alueella. Porte Ercolessa ja viereisessä Cala Galerassa on kaksi hyvin varustettua modernia venesatamaa, joista voit vuokrata veneen tai katamaraanin. Myös lyhyen matkan päässä on Feniglian pitkä ranta, luonnollisempi ja villi kuin vastaava pohjoisessa. Verkkosivustoltamme löydät kymmeniä ehdotuksia Toscanan parhaista peruskirjoista !.