pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Lipariveneiden vuokraus | Veneiden tyypit

Venevuokraus Liparisaarilla: kauniin saariston voi kokea venelomalla, jonka vuokraamme charter-operaattoreiltamme Sisiliasta. Loman pituus ja venetyyppi vaihtelevat tarpeiden, osallistujien, kokemuksen, budjetin mukaan. Saaristoon pääsemiseksi veneellä (moottorilla, purjehduksella tai katamaraanilla) tarvitaan yleensä yksi tai kaksi viikkoa. Tällä tavalla voit aloittaa venesatamasta ja liikkua alueella eri vaiheissa pysähtyen kaikilla saarilla. Ankkureita on useita kauniita lahtia, mutta on suositeltavaa kiinnittyä yön aikana laitureille tai poijupuistoihin. Rannikon lähtöpisteet ovat Milazzo, Capo d'Orlando, Portoroz, S.Agata ja Cefalù.
Saariston pääkeskus, josta voi vuokrata veneen tai katamaraanin, on Lipari. Nimi erottaa sekä suurimman saaren että tärkeimmän kaupunkikeskuksen, jolla on kaksi satamaa: Marina Corta ja Marina Lunga. Lipari on erittäin vilkas kaupunki, jossa on baareja, ravintoloita, käsityöliikkeitä, taidegallerioita ja Liparimuseo. Espanjalaisten rakentama 1500-luvun linna on näköala kokonaisuuteen. Paikallinen gastronomia on pöydän juhla: grillattua kalaa, äyriäisiä ja äyriäisiä, usein haudutettuja tomaateilla ja herkullisia paikallisia kapriksia. Saarella on neljä muuta kylää, ja rannikot ovat täynnä spareja ja pieniä rantoja: Spiaggia Bianca ja Vinci, joista kaunein on veneellä. Koska Lipari on käytännössä saariston keskustassa, se on erinomainen tukikohta purjehtimiseen muille saarille, jotka on järjestetty Y: n tapaan. Voit myös valita päivävuokraamon kipparin kanssa, joka vie sinut sinne tai baariveneeseen. Tällä kaavalla voit saavuttaa toisen saaren päivässä ja palata sitten Lipariin. Eteläisin saari on Vulcano: yksi kahdesta, jossa on edelleen aktiivinen tulivuori (toinen on kuuluisa Stromboli). Voit mennä suuhun ja mennä sinne helposti kävellen. Toinen saari Liparin vieressä on Salina. Varustettu satamalla, jossa on massiivinen laituri, joka on hyvin suojainen myös voimakkaiden tuulien sattuessa. Se on ainoa saari, jolla on omat vesilähteet, jotka mahdollistavat luonnon rehevän värin kehittymisen ja viiniköynnösten läsnäolon, joista Malvasia tuotetaan. Purjehtimalla veneellä tai katamaraanilla länteen pääset Filicudiin, vähemmän turisteille saarille. Kylässä voit hengittää aitoa saaren tunnelmaa, jota modernismi ei ole naarmuuntunut; rannikot ovat kallioisia, ja ne luovat viitteellisiä skenaarioita.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: pieni Panarean saari, jossa VIP-huvilat upotetaan luonnonmaisemaan ja ylellisillä terasseilla voit nauttia drinkin lahdelle. Ja sitten Stromboli: saari on käytännössä tulivuori, jota ympäröi vesi. Vain merinäköalat ovat ylevää romanttista kauneutta. Ja jos haluat valita nousun, purkauksen spektaakkeli on vaivan arvoinen. Se on jatkuvassa toiminnassa ja suusta lapilli ja savua puhkeaa räjähdysten aikana, jotka saavat maan vapisemaan jalkojen alla. Olipa kyseessä purjevene tai katamaraani, loma Liparisaarilla on aina unohtumaton kokemus. Päivä tai kaksi viikkoa, tiivistettynä merellä, tuulella, auringolla, purjeet tuulessa. Älä unohda päiväretkeä tai viikonloppua veneellä tai lautalla: jos olet hotellissa ja haluat hyödyntää veneretkeä vain rajoitetun ajan. Tai olet lomalla Sisiliassa lomille tai 15. elokuuta ja haluat lyhyen veneretken. Ota yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi tietää kaikki mahdollisuudet!

  Lipariveneiden vuokrahinnat

Venevuokraushinnat Liparisaarilla: sivuiltamme löydät kaikki tarjoukset, purjeveneet, moottoriveneet ja katamaraanit jaettuna lähtövenesatamaan. Kuljettajamme Liparissa ja muissa paikoissa on valittu ja heillä on kokemusta ja ammattitaitoa. Veneet ovat uusia ja täydellisessä kunnossapidossa. Hinnat vaihtelevat veneen koon, mökkien lukumäärän ja lomamallin mukaan. Itse asiassa voit valita bareboatin (veneen tapauksessa et välttämättä tarvitse venelupaa), veneen tai katamaraanin ammattikipparin kanssa tai ylellisyyden jahdin: koko miehistö palveluksessasi unelmalomalle Liparisaaret. Meillä on monen vuoden kokemus veneiden erityistarpeiden hallinnasta: häämatkat, asiakkaat lemmikkieläinten kanssa, lapsiperheet, tiiminrakentaminen yritysregattojen kanssa ja erityislomat, joissa yhdistyvät purjehdus Liparisaarille vaihtoehtoisiin kokemuksiin (purjehdus ja jooga, purjehdus ja sukellus, purjehdus ja vaellus)

  Voiko Lipun saarilta vuokrata veneen ilman lisenssiä?

Haluatko pitää upean purjehdusloman Liparisaarilla ja sinulla ei ole venelupaa? Erilaisten vuokravaihtoehtojen joukossa Italycharter tarjoaa myös Lipun venevuokrausta ilman lisenssiä: pienet purjeveneet, yleensä 2 mökkiä, joiden moottorit ovat alle 40 hv. Pyynnön esittämisen yhteydessä on välttämätöntä lähettää purjehdusopetuksesi, jotta rahtauskuljetus tarkistaa, voidaanko varaus hyväksyä. Vaihtoehtoisesti päivävuokraus Liparisaarille on mahdollista puhallettavalla veneellä tai vuokralla pieniä moottoriveneitä purjehtimaan Lipariin, Vulcanoon, Salinalle ... Jos haluat vuokrata suuremman veneen tai katamaraanin, voit ajatella Liparien venevuokrausta kipparilla, jotta voit purjehtia ystävien, perheen ja lasten kanssa rentoutuen ja turvallisesti saariston upeilla saarilla. Epäilemättä ota yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi lisätietoja veneiden vuokrauksesta ilman lisenssiä Liparisaarilla!

  Häämatka veneellä Liparisaarilla

Voit uida tulipallokivien ympäröimässä pienessä hiljaisessa lahdessa ankkurissa kristallinkirkkaassa meressä. Mene sitten takaisin alukselle, te kaksi yksin, odottaessanne auringonlaskua, kun emäntä tuo sinulle kaksi valtavaa juomaa. Tässä tämä on vain yksi kuva monista, joka toteutuisi häämatkalla veneellä Liparisaarilla. Olemme järjestäneet häämatkoja veneellä vuosia, ja koko vene (purjehdus, moottori, katamaraani) on heidän parinsa käytettävissä. Voit valita ylelliset luksushytit keulasta uusimman sukupolven moottoriveneillä. Kipparikapteenin ja emännän aluksella, joka johtaa sinut vapaasti, purjehtimassa Liparisaarten kauneimmista paikoista. Panarean lahti, Strombolin majesteetti, Salinan vehreä kasvillisuus, Vulcanon rikkipitoiset kylvyt, ehdotus kauko-Filicudille. Ravintolat meren rannalla, illalliset aluksella, korkeatasoiset ostosmahdollisuudet, vaellus tulivuorilla, snorklausta ja sukellusta. Tai yksinkertaisesti rentoutua, rusketus ja upeat uimiset. Kauneudelle ja rakkaudelle omistettu loma: häämatka veneellä Liparisaarilla, ota yhteyttä ItalyCharteriin saadaksesi lisätietoja!