pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Vuokraa vene Sisiliassa Paras huvijahtirekisteröi reittejä

Eeolian saaret, joita pidetään seitsemänä vulkaanista alkuperää olevaa sisarsaarta, ovat merimiesten arvostamia vuokraamalla veneitä Sisiliassa. Lipari, suurin ja asutuin, joka tarjoaa runsaasti valintaa rannoille ja merelle. Panarea, pienin ja ehkä tunnetuin, rakastettu ja myös VIP-suosikki. Vulcano, jossa voit vaeltaa ja päästä Vulcano-kraatterin huipulle. Stromboli, kiehtova pysyvästä vulkaanisesta aktiivisuudestaan ​​ja villisyydestään. Salina, jossa vaaleanpunainen talo ja ranta ilmestyivät elokuvassa 'Il Postino'. Alicudi ja Filicudi, pienet kiehtovat ja maagiset saaret, jotka tuovat navigaattorit takaisin aikaan.

Egadi-saaret, jotka sijaitsevat kristallinkirkkaissa vesissä, rikkaassa meri-eläimistössä ja kasvistoissa. Favignana, Egadin suurin, tarjoaa kävijöilleen sekä rantoja että luolia. Egadista pienin Levanzo ei ole vain satumeri, vaan myös arkeologian ystävien suosikkikohde: täällä on Grotta del Genovese, joka juontaa juurensa paleoliittisesta-neoliittisesta ajasta. Marettimo, kaukana rannikosta ja kenties sen vuoksi, joka pysyi villinä ja koskemattomana.

Lampedusa, kohde, joka sopii niille, jotka rakastavat sukellusta sen rikkaan meren elämän vuoksi ja kuuluisa Kanirannasta. Tämän kauniin saaren suositeltava tukikohta on Malta, joka on 90 metrin päässä. Tätä avomeren osaa suositellaan kokeneille navigaattoreille.

Pantelleria, vulkaanista alkuperää oleva saari, joka sijaitsee vain 44 metrin päässä Tunisian rannikolta, on lähinnä Afrikan manterta. Usein tuulet alttiiksi, se on suositeltava kohde kokeneille purjehtijille. Pantelleriassa on mahdollista valita päiväkirja, moottorivenevuokrauksella tai puhallettavalla venevuokrauksella.

Ustica, joka edustaa pientä osaa maata, joka on osa vedenalaista tulivuoria ja ensimmäistä Italian merialuetta. Ustica on erittäin karu kivinen rannikko, mutta onneksi siellä on lukuisia kiinnityspoijuja.

  Sisilia bareboat-veneen vuokraus, Sisilian venevuokraus kipparilla, ylellinen huvialus vuokraus Sisiliassa, venevuokraus ilman lisenssiä, päiväkirja

Sisilia tarjoaa monia vaihtoehtoja charterille. Paras ratkaisu on Sisilia-veneen vuokraus ilman merivesiä, purjeveneillä, moottoriveneillä tai katamaraaneilla, jotta saatat navigoida, tutkia saaria, lahtia ja kyliä täysin vapaasti. Tähän venevuokrausvaihtoehtoon ilman päällikköä täysin itsenäisesti sinulla on oltava lisenssi.

Jos haluat luottaa ammattitaitoisiin navigaattoreihin tarvitsematta huolehtia komennosta, sopiva ratkaisu on vuokrata Sisilian veneitä ammattimaisilla päälliköillä. Tässä tapauksessa on asiantuntija pitää ruoria, johdattaa sinut Sisilian löytämiseen ja määrittelemään kanssasi parhaan ohjelman.

Jos etsit unohtumatonta lomaa, joka takaa kaikenlaisen mukavuuden, paras valinta on luksusjahtien vuokraus. Veneessä tai katamaraanissa on päällikkö ja koko miehistö täydellisenä emäntällä: ateriat, aperitiivit, cocktaileja ja kaikki tarvitsemasi palvelut.

Jos sinulla ei ole veneen lisenssiä, voit valita Sisilian venevuokrauksen ilman lisenssiä voimassa olevan Italian lainsäädännön mukaisesti ja tarkistanut navigointisuunnitelmasi.

Onko sinulla vain yksi päivä? Eolian päiväkirjan tai Egadin päiväkirjan avulla voit vierailla yhdellä saariston saarista. Lähtö Lipari, Salina, Panarea tai Capo d'Orlando Aeolian saarille, Trapani, Marsala, Favignana Egadiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä ItalyCharteriin!

  Sisilian venevuokraus Tärkeimmät venesatamat

Sisiliassa sijaitsevien tärkeimpien tilaustukikohtien vierailu Eolian saarille tai 7 vulkaanista saarta Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano ovat Palermo, Cefalu, Capo D'Orlando, Sant'Agata, Portorosa ja Milazzo. Jos aloitat Palermosta, pääset Eolian saarille, jotka kulkevat Usticasta (36 NM) tai Cefalùsta. Erinomainen vaihtoehto on purjehtia Calabrian rannikolta, kuten Vibo Valentia ja Tropea, päästä Calabrian Lamezia Termen lentokentältä ja sitten suunnata Sisiliaan kohti upean Strombolin saaren suuntaan, joka on 32 NM: n päässä. .

Egadi-saarille pääsemiseksi on mahdollista käyttää Trapanin ja Marsalan tilaustukikohtia, kahta upeaa, tarinoita täynnä olevaa kaupunkia, joihin pääsee Palermon ja Trapanin lentokentiltä. Favignana, Levanzo ja Marettimo sijaitsevat Sisilian länsipäässä, vain 8 metrin päässä Trapanista, ja purjehdus ystävät arvostavat niitä.

  Aeolian peruskirjat | Satamat, poijut ja rannat

Eeilian saarilla, joita pidetään yhtenä Sisilian kauneimmista purjealueista, vuokrattujen satamien valinta kuuluu: Vulcanossa sijaitseva Levante, Pignataro ja Marina Lunga, jotka sijaitsevat upeassa Lipari-lahdella, Joulupukin satama Marina Salinassa. Löydät poijut Panareassa, Salinassa, Vulcanossa, Filicudissa ja Pecorinissa, myös Filicudin saarelta.

  Egadin peruskirjat | Satamat, poijut ja rannat

Tilauslentoa varten Sisilian länsiosassa, missä Egadin saaret sijaitsevat, on pieni venesatama Favignana, Levanzo ja Marettimo. Kesällä Favignanan (Cala Rossa, Cala Azzurra, Bue Marino, Scindo Passo, Preveto ja Faraglione) poijukenttiä voidaan käyttää myös Levanzon (Cala Tramontana, Capo Grosso, Punta Altarella, Calla Minnoia ja Cala Fredda) ja Marettimo ( Scalo Maestro, Cala Manione, Conca).

  Aeolian veneiden vuokraus Parhaat käyntikohteet veneellä

Aeolian saaret ovat pakollisia jokaiselle, joka päättää viettää purjehduslomansa Sisiliassa. Ne ovat viehättävän kauneuden viehättäviä lahtia ja pieniä kyliä. Tässä on paikkoja, joita ei kannata jättää väliin, kun purjehdit veneellä Eolian saarille. Vulcanossa, Venuksen uima-altaat, Italian kauneimpia. Luonnollinen turkoosi veden uima-allas basaltti- ja tuffikivien välillä, lähellä kuuluisia kiviä, jotka näyttävät olevan hevosen muotoisia, jotka juovat uima-altaassa ja joita kutsutaan Grotta del Cavalloksi. Vulcano on pieni luonnon ympäröimä paratiisi, joka soveltuu myös vaellusharrastajille, koska on mahdollista kiivetä tulivuoren huipulle. Panareassa se on pakollinen pysähdys Cala Juncossa, satujuhlaksi, ja kylässä, jopa kuuluisten ihmisten suosikki paikka. Lipari on mukava eksyä pienkaupungin kapeille kaduille, jotka näyttävät postikortilta, niin värikkäiltä ja muuttumattomilta ajan myötä. Salinassa et voi unohtaa Pollaran rantaa, joka sijaitsee tulivuoren tuloaukossa ja josta kuvattiin elokuva 'Il Postino', vuonna 1994. Strombolissa, joka tunnetaan tulivuoren näyttävistä purkauksista, suositeltava kaltevuus on jyrkkä rinne, joka tunnetaan nimellä La Sciara del Fuoco ja jonka muodostavat laava, kuona ja lapilli, jotka laskeutuvat merelle tulivuoren kraatterista. Filicudissa pyöristetyt kivit hierovat jalkoja miellyttävän kävelyn aikana pikkukaupungissa. Et voi ohittaa Bue Marinon luolaa, kiehtovaa paikkaa, jonka meren tekevät valoisiksi lusiferiinia sisältävät yksisoluiset organismit.

  Egadi venevuokraus Parhaat käyntikohteet veneellä

Egadin saaret ovat vähemmän tunnettu pysäkki niille, jotka päättävät viettää purjehduslomansa Sisiliassa, mutta ne ovat harvinaisen kauneuden saaristo. Tässä on paikkoja, joita ei kannata jättää väliin, kun purjehdit veneellä Egadin saarille. Favignanassa sinun on lopetettava Cala Azzurran ja Cala Rossan hienolla kultaisella hiekkarannalla, joka on lepää kivien ja upean meren välissä. Kaikki arkeologian ystävät pysähtyvät Levanzoon käydäkseen luolissa esihistoriallisella kirjoituksella Grotta del Genovese, joka juontaa juurensa paleoliittisesta-neoliittisesta ajasta. Marettimo on ainutlaatuinen ilmapiiri, on mukava käydä lukuisissa meriluolissa ja Case Romanen arkeologisessa kohteessa.