pituus malli vuosi pohja hytit henkilöt wc hinta

  Sardinian huvialusten peruskirjat, pohjoisen ja eteläisen Sardinian peruskirjat

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari, ja se tarjoaa laajan valikoiman purjehdus- ja moottorijahtien vuokrauksia, keskittyen pääasiassa kahteen alueeseen: koilliseen ja lounaaseen. Hyvin roskasta rannikosta, lukuisista saarista ja luotoista johtuen pohjoispuolella on laaja valikoima maisemia ja runsaasti suojaa mistralilta, joka puhaltaa jatkuvasti, mikä tekee tästä alueesta ihanteellisen purjeveneilomatkalle. Aloitetaan katsomalla lumoavaa Costa Smeraldaa, jossa Porto Cervo, Porto Rotondo ja unelmahuvilat sijaitsevat korkealla rinteillä: paikka tulla jet-kokemukseksi Insta-arvoisessa ympäristössä. Tämä on lähtökohta kiertueelle Pohjois-Sardiniassa, joka purjehtii maagisen Maddalena-saariston ympärillä, ja seitsemän saarta muodostavat luonnollisen amfiteatterin. He ovat täynnä salaisia ​​lahtia ja lahtia, jotka on asetettu kristallinkirkas merien ja postikortti-täydellisten auringonlaskujen keskelle. Santo Stefano, Maddalena, Spargi ja Caprera, sitten hieman kauempana pohjoiseen Santa Maria ja Razzoli; täältä pääsee kolmelle Ranskan saarelle aivan Korsikan vieressä: Lavezzi, Cavallo ja Isola Piana. Jos suunnaamme etelään Costa Smeraldasta, kulkemalla Golfo Arancin kautta tai lähtemällä Olbialta, voimme päästä Tavolaran ja Molaran saarille. Edellisellä on poikkeukselliset merenpohjat, jotka sopivat täydellisesti sukellukseen (Sealife, kalat ja jopa tutkittava laivahylyt). Saaren eteläpuolella on helmivalkoisia rantoja ja kun olet kiinnittynyt, voit suunnata sisämaahan kauniille vaelluksille. Sardinian eteläpuolella on vähemmän hohtava, enemmän jäähdytetty tunnelma; mutta se on koskematon ja luonto hallitsee sitä paljon, joskus täysin villinä ja koskemattomana. Lähtien Cagliarin venesatamista tai viehättävästä Carloforten kylästä (helpon matkan päässä lentokentältä) voit risteillä upeaa rantaviivaa pitkin noin 50 mailia, altistuen sumuiselle tuulelle. San Pietron ja Sant'Antiocon saaret, Porto Pinon ja Capo Zafferanon ympärillä olevat hiekkadyynit, Chian ranta kuohuviiniä kirkkaalla vedellä, Noran arkeologinen puisto ... nämä ovat vain joitain ihmeitä varastossa.

  Bareboat charter Sardinia, kipparin vuokraus, luksusjahtien vuokraus, veneen vuokraus ilman lupaa

Sardinia tarjoaa laajan valikoiman tilauslomia. Mikäli haluat vuokrata veneen itsenäisesti ja olet varma merimies omalla veneilyluvalla, mikä voisi olla parempi kuin bareboat-vuokraus Sardiniassa. Voit risteillä vapaasti valitsemalla saaria, kyliä, lahtia ja sisääntuloja täydellisessä vapaudessa, haluatko matkustaa moottoriveneellä, purjeveneellä tai katamaraanilla - kaikki arvostetuimmista laivanrakentajista. Esimerkiksi Sardinian purjevenevuokrauksen tärkeimmät tuotemerkit ovat: Jeanneau jahdit (Jeanneau Sun Odyssey 319, Jeanneau Sun Odyssey 349, Jeanneau Sun Odyssey 33i, Jeanneau Sun Odyssey 419, Jeanneau Sun Odyssey 440, Jeanneau Sun Odyssey 449, Jeanneau Sun Odyssey 490), Beneateau jahdit (Beneteau Oceanis 31, Beneteau Oceanis 35, Beneteau Oceanis 35.1, Beneteau Oceanis 42.1, Beneteau Oceanis 46.1, Beneteau Oceanis 51.1). Katamaraaneille halutuin tuotemerkki on epäilemättä Lagoon Charter (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 52F). Jos toisaalta jätät ruorin jonkun toisen hyväksi, kumppanimme tarjoavat myös veneitä ja katamaraaneja vuokrattavana ammattimaisten päälliköiden kanssa. Tällä tavalla voit hyödyntää asiantuntijaa parhaiten ohjaamalla ja neuvoessasi unohtumattomimpien kauneuspaikkojen etsintää tai suunnittelemalla yhdessä aikataulun yhdessä. Miksi et menettäisi luksusjahtien vuokrausta elämäsi lomalle: veneesi tai katamaraanisi ei tule vain kipparin mukana, vaan täydellisen miehistön kanssa, johon kuuluu myös luottamusmies, jotta mukavin kokemus aluksella olisi. He järjestävät aamiaista, aperitiivia, cocktaileja, illallisia ja kaikkea muuta, mitä tarvitset. Jos sinulla ei ole veneilylupaa, älä huolestu - jotkut charter-yhtiöt tarjoavat Sardinian venevuokrauksia ilman lisenssiä voimassa olevan Italian lain mukaisesti; luonnollisesti heidän on tarkistettava aikaisempi purjehduskokemuksesi. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueeseemme saadaksesi lisätietoja!

  Sardinian venevuokraus: tärkeimmät venesatamat

Olbia ja Cagliari ovat Sardinian tärkeimmät charter-tukikohteet jahdin vuokraamiseen. Olbia palvelee saaren koillisrannikkoa, ja sinne pääsee lautalla (Livornosta, Piombinosta, Civitavecchiasta ja Genovasta) tai lentokoneella monilta Länsi-Euroopan lentokentiltä. Saapuessasi se on vain lyhyt kuljetus Costa Smeraldaan, paikkaan, joka on aina ollut tyylin ja ylellisyyden synonyymi. Sieltä voit lähteä vuokrauskirjeesi ylellisestä Porto Cervosta tai Portiscosta, jolla on kaupungin keskusta, jossa on runsaasti palveluja purjehtijoille, mukaan lukien kaupat ja supermarketit. Kauempaan pohjoiseen voit lähteä Cannigionesta, Palausta tai Santa Teresa di Gallurasta. Vaihtoehtoisesti voit valita tukikohtaksesi La Maddalena -saaren: sieltä kuluu hiukan kauemmin Palauilla lautalla, mutta Sardinian charterin ensimmäisestä ildasta lähtien olet oikeassa keskellä loistavaa Maddalena-saaristoa. , kruunaa Välimeren kauneimmat saaret, unelmapurjeveneelle tai moottoriveneilylle. Cagliari on Sardinian toiseksi suurin tilaustukikohta, samoin kuin alueen vilkas ja historiallinen pääkaupunki. Sille pääsee lentokoneella tai lautalla, ja se on ihanteellinen lähtökohta purjehduslomalle Sardinian eteläpuolella. Paras purjehdusreitti risteilylle eteläisessä Sardiniassa on One Way Cagliari - Carloforte tai One Way Carloforte - Cagliari. One Way -sopimuksia on rajoitetusti saatavana, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimimme italiaCharteriin saadaksesi parhaat tarjouksemme.

  Yacht charter Sardinia Hinnat

Veneen vuokraamiskustannukset Sardiniassa vaihtelevat suuresti ja riippuvat pääasiassa vuokraamasi aluksen tyypistä (purjeveneen vuokraus, purjekatamaraani, moottorivenekatamaraani, moottorivene), aluksen vuodesta ja vuodenajasta. Saatavilla voi olla myös alennuksia: jos varaat useita kuukausia etukäteen, saat aikaisia ​​varaus alennuksia; Vastaavasti, jos jätät sen mahdollisimman myöhään, löytyy myös viime hetken alennuksia ja paljon muita tarjouksia. Verkkosivumme Sardinia purjehtikirjan sivulla voit tarkistaa ja vertailla koko laivaston hintoja Sardiniassa muutamalla napsautuksella, mutta on aina parasta lähettää meille sähköpostia, jos haluat olla varma alennuksen saamisesta.

  Purjehdus kuherruskuukausina Sardiniassa

Monet unelmoivat purjehduslomasta Sardiniassa - voimme tehdä unelmasi totta! ItalyCharter järjestää räätälöityjä chartetteja Sardiniassa vastasuorille pariskunnille. Olitpa mieluummin ainoat vieraat aluksella (häämatkajahtien vuokraus) tai muiden pariskuntien seurassa (matkustamon vuokraus), tiimimme voi auttaa sinua luomaan ihanteellisen loman purjehtamiseen häämatkallesi. Sardinia on ihanteellinen häämatkalle, ja räätälöitymme kaavasi antaa sinun valita sinulle sopivan vaihtoehdon monista aluksista kaikissa hintapisteissä ja kaikilla ylellisyysasteilla. Voit valita alustyypin (purjevene, moottorivene, katamaraani, luksusjahti), reittisuunnitelmasi ja valita, haluatko aluksella päällikön, lentoemäntä ja kokin.

  Mitä lisenssiä veneen vuokraamiseen tarvitaan Sardiniassa

Laivan rahtaamiseksi Sardiniassa tarvitaan veneilylupa, joka on voimassa kipparin alkuperämaassa (kansalaisuus- ja / tai asuinmaassa).